Görüş Bildir
Haberler
En Yakın Arkadaşım ve Sevgilimi Kendi Yatağımda Nasıl Bastığımı Anlatıyorum!

etiket En Yakın Arkadaşım ve Sevgilimi Kendi Yatağımda Nasıl Bastığımı Anlatıyorum!

Kimseyi rencide etmemek adına isimleri farklı kullanacak ve hikâyemi öyle anlatacağım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sonunda tamamen güvenebileceğim bir dostum olmuştu. Dostluk kavramını en derinlerde yaşıyordum.

Sonunda tamamen güvenebileceğim bir dostum olmuştu. Dostluk kavramını en derinlerde yaşıyordum.

İnsanlar her zaman her insana güvenemez. Cansu ile de tam bu zamanda tanışmıştık. Kendisi Ankara'da yaşıyor olmasına rağmen her fırsatta görüşüyor ve her gün saatlerce telefonda konuşuyorduk.

Her şeyimi ona anlattım. Aynı anneden doğmuşuz gibi hissediyordum.

Hayatımdaki her sorunumu her mutluluğumu kısacası her şeyi ona anlattım. Aynı anneden doğmuşuz gibi seviyordum onu. Hatta bir gece annesi acil ameliyata alındı diye hemen İstanbul'dan Ankara'ya gitmiştim.

Beni biriyle tanıştırdı. Ruh ikizim olacağını düşünüyordum.

Zaman içerisinde bağlarımız daha da güçlenmişti ve benimle aynı muhitte oturan en yakın erkek arkadaşım dediği insanla bizim aramızı yapmak istediğinden bahsetmeye başlamıştı Cansu. Biz de bu vesile ile tanıştık. İlk görüşmemizde aşık olmuştum.

Hayallerimin aşkını yaşıyor gibiydim. Güvendiğim bir kucak olmuştu bana.

İlişkimizin birkaç ayından sonra cicim aylarımız bitmiş olsa bile her zaman o kadar huzurlu hissediyordum ki buna bazen ben de şaşırıyordum. Onun yanındayken her şeyi çözebilecekmişim gibi hissediyor ve daha güçlü olduğuma inanıyordum.

Beraber tatile gitmiş ve birbirimizi daha iyi tanımaya başlamıştık. Rüyada gibiydim.

Hayatım boyunca hiçbir erkekle eğlenemediğim kadar eğleniyordum. Yakın arkadaşım beni çok iyi tanıdığı için tam anlamıyla anlaşabileceğim biriyle tanıştırmıştı beni. Ufak tefek kavgalarımız da olsa her zaman tatlıya bağlıyorduk. Sevgisinden şüphe duymamaya başlamıştım artık.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her şey istediğim gibi ilerliyordu. Hayallerimi süsleyen hayatı yaşıyordum resmen.

En sonunda hayatımı istediğim bir hale getirebildiğimi gördükçe mutluluktan havalara uçuyordum. Erkek arkadaşımı da ailemle tanıştırmıştım. Her şey yolunda görünüyordu. Yaklaşık 1.5 sene beraberdik. Hayatımın merkezindeydi artık. Her görüşmemizde bir kere daha aşık oluyordum sanki.

En yakın arkadaşımın zor zamanında yanında olmayacak da ne yapacaktım. Ona her zamanki gibi kucak açtım.

En yakın arkadaşımın zor zamanında yanında olmayacak da ne yapacaktım. Ona her zamanki gibi kucak açtım.

Bir akşam Cansu'dan 'Çok sıkıldım sana geleceğim.' yazan bir mesaj aldım. Hayatı pek yolunda gitmiyordu ve erkek arkadaşı tarafından aldatılmıştı. Son zamanlarda hiç iyi görünmediğinin farkındaydım. Hemen evimi ona açtım. En yakın arkadaşımın zor zamanında yanında olmayacak da ne yapacaktım.

En yakın arkadaşım ve sevgilimle beraber benim evimde kalacaktık. Her şeyin yolunda gitmesini istiyordum. Mutluydum.

Cansu, erkek arkadaşımın da gelmesini istediğini ve hep beraber vakit geçirmemizin ona çok iyi geleceğini söyledi. Güzel bir akşam organize ettim. Çok samimi görünüyorlardı ama bunu problem etmedim. Sonuçta yakın arkadaşlardı. Cansu adına mutlu oldum. Uzun süredir ilk defa iyi görünüyordu.

Ne ile karşılaşacağımı bilemeden evime döndüm. Böyle bir olay yaşayacağım aklımın ucundan bile geçmiyordu.

Sabah uyandığımızda ben işe gittim. Evde en yakın arkadaşım ve sevgilimi bıraktım. Patronumdan erken çıkmak için izin istedim ve alışveriş yaparak evin yolunu tuttum. İkisine de en sevdiği yemekleri yapacaktım...

Benim yatağımda. İki güvendiğim insan. Kendi yatağımda! Şok olmuştum.

Anahtarı çevirdim ve içeri girdim. Odamdan yüksek müzik sesi geliyordu. Gülümsedim. Poşetleri mutfağa bıraktım ve odama girmek için kapıyı açtığımda karşımda güvendiğim iki insan alenen benim yatağımda sevişiyorlardı. Gördüklerime inanmak birkaç saniyemi aldı. Zaman algısını yitirmiş gibiydim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kapıyı çektim ve evden çıktım. Saatin nasıl geçtiğini anlamadan sokaklarda yürüdüm.

Önce gördüğüm şeyin öyle olmadığına kendimi inandırmaya çalıştım ama düpedüz ortadaydı. Evden resmen kaçtım. Saatlerce sokaklarda yürüdüm. Elim ne telefona gitti ne biri ile konuşmak istedim. Hayatımın en büyük darbesini almış gibi hissediyordum. Bana bunu nasıl yapabildiler diye düşünmekten kendimi yiyordum. Aynı anda hem en yakın arkadaşım hem de aşık olduğum adam tarafından aldatılmıştım.

Eve geri döndüğümde Cansu evdeydi ve benden özür diledi. Kalbimdeki acıyı tarif bile edemezdim.

Salonda oturmuş beni bekliyordu ve erkek arkadaşım denen şeref yoksunu orada değildi. Cansu bir anlık bir elektrik olduğunu aralarında daha önce hiçbir şey geçmediğini söyledi. Çok üzgün olduğunu, erkek arkadaşımın onu baştan çıkardığını söyledi. Ona inandım. Çok zor dönemler geçiriyordu. Dostluğumuzu kaybetmek istemedim. Erkek arkadaşımla bir daha hiç görüşmedik. Ne onun ne benim söyleyecek pek bir şeyimiz yoktu aslında. Aradığı zaman telefonlarını açmadım. Ailem ile zorlu bir konuşma yapmak zorunda kaldım. Benim için ölüydü artık.

Yaklaşık iki ay sonra Cansu beni aradı ve "biz artık beraberiz" dedi. Gülümsedim...

Beraber olmaya karar vermişlerdi. Resmen iki kez aldatılmıştım. Hayatımın en büyük şokunu nasıl atlatabileceğimi ve insanlara tekrar nasıl güvenebileceğimi asla bilmiyordum. Umarım hayatınız boyunca bunun vicdan azabını çekersiniz...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3307
1514
567
350
84
77
38
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eminegül Akbulut

Kendimi hiç övmem normalde ama bir kez daha gurur duydum. Böyle arkadaş mı olur ya ? Ben arkadaşlarımın sevgililerini ayıp olmasın diye sosyal hesaplardan e... Devamını Gör

fabfabulous

Aynen, kimse yaşattığını yaşamadan ölmeyecek. O adamın da kızına birileri verir ondan eminim ben. Pis bir insanın ilacı sinek savar gibi pis bir eşdir. O evl... Devamını Gör

Melike İnce

Ayrıca ikisini de evden siktir etmeliymişsin. Onlar güzel vakit geçirmiştir emin ol. Sinirlendim, verdiğin tepkiler aptalca.

SEVGİ BÜTÜNER

'Beni baştan cıkarttı erkek arkadaşın'' dedi ve sen onu affedip nasıl konuşmaya devam ettin. İkisini de hayatından çıkaracaktın.