Görüş Bildir
Haberler
En Sevdiğin Kahve Aslında Senin Karakterini Gösteriyor

etiket En Sevdiğin Kahve Aslında Senin Karakterini Gösteriyor

20.05.2016 - 16:59

Son yıllarda dünyada yaygın bir trend olan kahve kültürü trend olarak bizi de sardı. Beğenilerimiz değişti. Bundan yıllar önce kullanmadığımız terimleri kullanmaya başladık. Peki sevdiğimiz kahve karakterimizi ne kadar yansıtıyor?

1. Espresso

1. Espresso

Arkadaş canlısı ve uyumlusun. Bu kahvenin tadını seviyorsun. Çok ender rastlanan ve orijinal bir kişiliğe sahipsin.

2. Double Espresso

Pratik ve çalışkansın ve ufak bir fincan espresso'nun sana yetmeyeceğinin farkındasın.

3. Triple Espresso

3. Triple Espresso

Her yere yetişmeye, her şeye dahil olmaya inanılmaz meraklısın ama bu konuda kocaman bir espresso olmadan başarılı olamayacağını düşünüyorsun. Muhtemelen en son uykulu dolaştığında cep telefonlarında polifonik melodiler modaydı.

4. Mocha

Eğlenmesini bilen ve üretken birisin. Muhtemelen kahvenin o acımsı tadını sevmiyorsun ama kahvenin seni dinç tutacağını da çok iyi biliyorsun. Bu yüzden mocha içerek çok sevmediğin kekremsi tadı eğlenceli hale getirmeye çalışıyorsun.

5. Latte

5. Latte

Çabuk tepkiler veriyorsun ve arada önemli kararlar verirken zorluk çekiyorsun. Dünya senin için bilinmeyenlerle dolu.

6. Cappucino

Çok sıcak bir kalbin var ama arada unutkanlığın tutabiliyor. Cappuccino'yu arkadaşların olmadan içme çünkü ağzına bulaşan köpüğü unutmuş olabilirsin.

7. Macchiato

7. Macchiato

Sadeliği seviyorsun ve insanlara karşı mesafeli bir yapın var. Cıvıklığı, gereksiz samimiyetleri, yapaylığı sevmiyorsun. Dürüstlük senin için en önemli erdem.

8. Buzlu kahve

Yenilikçi bir yönün, özgür bir ruhun var. Kendine güvenin yerinde. Diğer insanların ne düşündüğü seni ilgilendirmiyor. Mevsimler veya hava durumu ne içmek istediğine asla karar veremez. Çünkü moda olanı takip etmek yerine kendi modanı kendin oluşturuyorsun. Çoook eskiden insanlara fikri bile ilginç gelen buzlu kahve gibi 😉

9. Americano

Sakin ve serin kanlı bir kişiliğin var. Hayattaki ufak şeyler bile seni mutlu edebiliyor. Ufak tefek sorunları konuşarak çığ gibi büyütmeyi pek sevmiyorsun.

10. Frappuccino

10. Frappuccino

Neşeli ve hareketli bir yapın var. Herkesin uyduğu kalıplar sana göre değil. Aslında tam bir kahve tutkunusun ama senin için dondurmanın yeri bambaşka.

11. Kartonda kahve

11. Kartonda kahve

Ciddi ve görevlerine karşı sorumluluklarını yerine getiren dikkatli bir yanın var. Verilen işi özenle, en iyi şekilde yapmaya gayret gösteriyorsun. Sevdiğin bir konuya hemen odaklanıyorsun.

12. Türk kahvesi

Tam bir keyif insanısın. Bu yüzden kahveyi de bir bağımlılık, zorunluluk olarak değil bir kültür ve keyif aracı olarak görüyorsun. Ailene düşkünsün. Onlar çünkü kahvenin yanındaki lokumlar gibi, onlar olmadan tat alamıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
213
85
63
19
13
8
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Ahmet

Ben kahve sevmiyorum.Kahve benim karakterimi gösteriyorsa demek ki ben karaktersizin tekiyim.Üzdün test...

Donnie Darko

25 kuruşa BİM den alınan VIP kahve içenlerin de karakterini söyler misiniz -.-

Luna

Frappuccino,Mocha,Espresso. Kahve bağımlısı biri olarak kahvenin her türünü içiyorum aslında. Kahve olsun yeter. İçmediğim günlerde eksik hissederim bu yüzde... Devamını Gör

Donnie Darko

7 bardak içiyordum Frene basmak zorunda bırakıldım -.-