Görüş Bildir
Haberler
En Güzel Gelinlik Modelleri

etiket En Güzel Gelinlik Modelleri

Deniz Şimşek
27.08.2014 - 06:23 Son Güncelleme: 27.08.2014 - 10:45

En Güzel Gelinlik Modelleri

2014 yılını neredeyse arkamızda bırakmaya doğru yol aldığımız şu günlerde düğün sezonu hala devam ediyor. Birçok genç kızın ömrü boyunca o anı beklediği gündür hayal ettiği beyaz gelinliği üzerinde taşımak. Fakat gün gelip çatınca iş o kadar kolay olmaz.

Çünkü bu kez de hangi modelin seçileceği, vücuduna hangi modelin uyum sağlayacağı ve bu yıl en çok tercih edilen gelinlik modelleri gözler önüne seriliverir. Gelinlik seçimi hakkında hala kararsız mısınız? İşte sizlere mükemmel öneriler;

  • Prenses Gelinlik modelleriPrenses modeller üst kısımdan başlayıp bele kadar dar inen belden aşağısı ise oldukça kabarık bir modeldir. Eskiden masallarda ve hayallerde sözü edilen bu modeller 2014’ün en güzel gelinlik modelleri arasında ilk sırayı almayı başardı. Rüya gibi bir gün yaşamak isteyenlerin tercih ettikleri prenses gelinlik modelleri çok farklı özelliklere sahip olabiliyor. Fakat göğüs bölgesinde ve sırt kısmında dantel detayların kullanıldığı prenses modeller bu yıl oldukça revaçta.

  • Balık etek gelinlik modelleriÜst kısımdan başlayıp dize kadar dar şekilde inen ve dizden aşağısı kabarık olarak şekillendirilen modellerdir. Balık etek modeller tüm bedeni saran kesim özelliklerine sahiptir. Kilolu bayanların tercih edemeyeceği balık etek gelinlik modelleri düz ve fit bir vücuda sahip bayanların ise en şık tercihi oluyor. Balık etek modeller kadınsı bir görünüm yaratmanın en kolay yolu. Güzelliği ön plana çıkaran balık etek modelleri ile düğününüzdeki güzelliğiniz uzun süre dillerden düşmeyecek.

Siz de en mutlu gününüzü hayal ettiğiniz gelinlikle taçlandırmak isterseniz gelinlik seçiminizi ‘’Gelinlikmodelleri.us’’ üzerinden tercih edebilirsiniz. Hayalleriniz için atacağınız adımlarda en şık gelinliği tercih etmeniz için sitemiz sizlere birbirinden şık model seçenekleri ile kaçırılmaz fırsatlar sunuyor.

Kaynak: http://www.straplezgelinlikmodelleri....
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın