Görüş Bildir
Haberler
İçten İçe En Çok Neye Özlem Duyuyorsun?

İçten İçe En Çok Neye Özlem Duyuyorsun?

Pelin Dondurmacıoğlu
11.02.2022 - 12:00 Son Güncelleme: 11.02.2022 - 13:32

Kimi zaman kendimize dahi itiraf edemesek de herkesin içten içe özlediği bir şey vardır. 

Peki sen en çok neyi özlüyorsun?

Testimizi çöz, anında öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetinle başlayalım!

2. Yaşını öğrenelim şimdi de.

3. Aşağıdaki şarkılardan birini seçer misin?

4. Aşağıdaki giflerden birini seç.

5. Kokularda birçok anlam gizlidir. Senin bu kokular arasında en sevdiğin hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Yılbaşıyla ilgili aşağıdakilerden en çok hangisi hoşuna gidiyor?

7. Şimdi de son olarak, aşağıda saydığımız film içeriklerinden en çok hangisi sana hitap ediyor?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Aşık olmayı!

Sen içten içe aşık olmayı özlüyorsun! Biri ya da birileri kalbini o kadar kırmış ki, sen tüm bu başarısız deneyimlerinden sonra budan sonra kimseye aşık olmayacağına dair söz vermişsin kendine. Kalbini kapatmışsın aşka yani. Bu yüzden insanlara her ne kadar yalnız olduğun yani ilişkin olmadığı için kafanın ne kadar rahat olduğunu ve böyle çok huzurlu olduğunu söylesen de aslında içten içe birini sevmeyi ve sevdiğin tarafından sevilmeyi özlüyorsun. Aşık olup karşı tarafa değer verip aynı değeri sen de görmek istiyorsun. Hatta bu yüzden bazı arkadaşlarının ilişkilerine de özeniyorsun kimi zaman. Ancak işin kötü yanı, özendiğini fark edince kendine kızıp 'saçmalama' diye azar çekiyorsun iç sesine. Yapma be canım, birini sevmek istemek kötü bir şey değil ki! Umarız en yakın zamanda bu isteğin için kendine kızmaktan vazgeçersin ve dilediğin gibi bir ilişkin olur.

Sevdiklerinle doya doya vakit geçirmeyi!

Küçükken büyümeyi ne kadar istesek de büyüdükçe artan sorumluluklarımızdan dolayı en yakınlarımızla bile görüşme, konuşma sıklığımız azaldı. Bu durum senin için de geçerli ve sen bu durumdan çok etkilenmişsin. Çünkü o kadar yoğun bir hayatın var ki uykusuz geçen günlerin, gecelerin ve hatta haftaların oluyor senin. Her ne kadar hayatının yoğun olmasından memnun olduğunu bilsen ve bunu dile getirsen de aslında içten içe eskisi gibi sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmek istiyorsun haklı olarak. Bunun için kendini suçlama. Evet hayatında yapacak çok şeyinin olması güzel ancak ne kadar çok şeyin içine dahil olursan bu sana o kadar çok sorumluluk olarak geri döner. Hal böyle olunca, bırak sevdiklerinle vakit geçirmek için zaman bulmayı kendine bile zaman ayıramaz hale gelirsin. Bazı sorumluluklarından vazgeçip artan zamanı

Arkadaşlarınla oturup dert tasa olmadan boş sohbetler etmeyi!

Artık hayat koşturması bir yandan, pandemi, ekonomi ve türlü sıkıntılar bir yandan o kadar dert tasa sahibi olduk ki, sen de bunlar nedeniyle epey bir bunalmışsın. Aslına bakarsan çoğu kişi böyle, arkadaşların dahil! Dolayısıyla artık arkadaşlarınla bir araya geldiğinizde hep dert tasa konuşur olmuşsunuz. Hatta eskisi gibi dedikodular ve şakalar yapsanız da gülüp eğlenseniz de konu dönüp dolaşıyor dertlerinize geliyor ve çoğunuzun da derdi aynı olduğundan konuya üzülüp biraz da birbirinizi destekledikten sonra 'her şeyin hayırlısı' diyip konuyu kapatmaya çalışıyorsunuz. Sen de bu durumdan çok sıkılmışsın artık herkes gibi. Eskisi gibi dertsiz tasasız yaptığınız sohbetleri çok özlemişsin. Ama inan bize, bu konuda yalnız değilsin. Düzelicez be şu olaylar bi' bitsin!

Çocukluğunu!

Ahh nerede o eski günler! Nerede kaldı çocukluğun?! Hiçbir derdin tasan olmadan sadece tek işinin gücünün, sorumluluğunun oyun oynamak ve ödevlerini yapmak olduğu günleri çok özlüyorsun. Sen çocukken annen baban daha gençti, her şey daha ucuzdu, insanlar eğlenmeyi biliyorlardı ve en önemlisi genel olarak birtakım sıkıntılar da olsa herkes mutluydu. Zillere basıp kaçmak, annenin topuklu giymek ya da babanın tıraş köpüğünü yüzüne sürüp tıraş olmaya çalışmak gibi basit yaramazlıklarının olduğu zamanlar her şey daha pembe geliyordu. Kimsenin senden herhangi bir beklentisi yoktu çünkü. Sevmeyi ve sevilmeyi de çocuk olduğun için senden daha iyi bilen yoktu. Büyüdükçe küçükken sana büyülü gelen 'büyüme, büyük olma' fikrinin aslında çok da büyülü ve güzel bir şey olmadığını fark ettin. Şimdiyse içten içe geçirdiğin mutlu günlerini, hiçbir şeyi dert etmeden ip atladığın ya da top oynadığın çocukluğunu özlüyorsun. Ama inan bize, asla yalnız değilsin. Herkes içten içe çocukluğunu özler!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
94
26
17
7
5
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Aşık olmayı! Aşık olmayı! Sen içten içe aşık olmayı özlüyorsun! Biri ya da birileri kalbini o kadar kırmış ki, sen tüm bu başarısız deneyimlerinden sonra bu... Devamını Gör

Necla Kaplan

Aşık olmayı

Gizem Yenikler

Aşık olmayı.