Görüş Bildir
Haberler
En Belirgin 13 Özelliğiyle Uzak Durulması Gereken "İlişki İstemiyorum" Erkekleri!

etiket En Belirgin 13 Özelliğiyle Uzak Durulması Gereken "İlişki İstemiyorum" Erkekleri!

Dale Cooper
03.10.2016 - 14:59

Son dönemde ilişki istemeyen erkek modası bir hayli revaçta. Şu ya da bu şekilde kadınlar, kendilerini bu erkeklerin çekim alanında buluyorlar. Onlar her yerdeler, onları en belirgin özellikleriyle çabucak tanıyabilirsiniz. Hayatı kendine zehir etmek istemeyenler için en belirgin 13 özelliğiyle uzak durulması gereken 'ilişki istemiyorum' erkekleri!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kafaları her zaman karışıktır.

Bu erkeklerin kafaları her zaman çok ama çok karışıktır. Bir seviyorlardır, bir sevmiyorlardır. Bir istiyorlardır, bir istemiyorlardır. Bu sebepten ötürü söylediklerinin büyük çoğunluğunu inkâr etme eğilimi taşırlar. İtibar etmeyiniz anacım.

2. Kurnazdırlar.

Bunlar var ya bunlar az anasının gözü, az çakal, az kurnaz değildirler. Bildikleri her şeyi bilmiyormuşçasına davranıp şaşırtmaca, ters köşe yaparlar. Aldanmayınız!

3. Muhabbetleri iyidir, muhabbete kanmayın!

Bu tip adamlar genellikle her şeyle ilgili olurlar. Sanattan, edebiyattan, politikadan, spordan, faldan, burçtan... onlarla her şeyi ama her şeyi saatlerce konuşup tartışabilirsiniz. Muhabbetleri iyidir, muhabbete kanmayın!

4. Kesinlikle narsisttirler!

Evvveeeeet, işte geldik en önemli özelliğe: Bu adamlar tepeden tırnağa NARSİSTTİR! Egoisttir kız bunlar. Kendilerinden başka kimseyi sevmezler. Empatiden yoksundurlar. Suçunu asla kabul etmezler. Sadece kendini düşünür bunlar, evlerden ırak! KIŞT!

5. Asla bahaneleri bitmez.

Bu kadar yaratıcılık nereden geliyor belli değil; bunların asla bahaneleri bitmez tükenmez! Aman da geçmişte yaşadıklarını aşamamışlar, aman da kariyerine odaklanmak istiyordur, aman da şu anki hayatı müsait değildir, aman da bu saatten sonra ne ilişkisidir. Kolundan tuttuğunuz gibi ilk çöp konteynırına atın bunları, müstehak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Cinselliğe fazlasıyla düşkündürler!

Ama konu sekse gelince... TABİ Kİ DE EVET. VARIM DİYOR.

7. Herhangi bir şeyin sorumluluğuna hiçbir zaman hazır değillerdir!

Mevcut yaşamının yüküyle anca başa çıkıyordur; henüz hayatına çeki düzen vermemiştir o yüzden yeni bir sorumluluğa hazır değildir. Herhangi bir ilişkinin sorumluluğu ona şu an çok ağır gelir. Geç bunları anam babam, geç bunları!

8. En ufak bir sevgi sözcüğü bile kullanmazlar.

Canım bile diyemez bunlar. Herhangi bir sevgi kırıntısı kendilerinde bulunmamaktadır.

9. Onlar için "aşk" diye bir şey yoktur!

Bu adamların kendilerinden başkasını sevmesi mümkün değildir. Onlar için aşk diye bir şey söz konusu bile olamaz. Onlar Serdar Ortaç'ın 'kafamda deli sorular, kolayca sevemiyorum, kapımda binlerce kadar bakıp da göremiyorum, görsem de sevemiyorum artık anla ben aşık olamıyorum' sözlerini hayatlarına motto yapmışlardır.

10. Ağızları çok iyi laf yapar.

Kimse bunlar kadar iyi laf cambazı değildir. Ağızları çok iyi laf yapar. Kendileri ağızlarından çıkan her lafa herkesin inandığını sanarlar. Gel gör ki, o işler öyle değil güzelim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Duygusal karmaşa yaşatma konusunda ustadırlar!

Bu konuda kesinlikle tahsillidirler. Bir yakınlaşıp bir uzaklaşmak ama sonra tekrar yakınlaşmak ve daha da yakınlaşmak isteyeceğiniz duygusal karmaşalar yaşatma konusunda kesinlikle ustadırlar. Yaşadığınız bu duygusal karmaşalar yüzünden kendinize fazla yüklenmeyin.

12. Durmaksızın özgürlüklerine ne kadar düşkün olduklarına dair beyanlarda bulunurlar.

'Yalnızlığı çok seviyorum'

'Böyle biri bana herhangi bir müdahalede bulunduğunda kendimi aşırı kısıtlanmış hissediyorum'

'Özgürlük be!'

'Tek başıma tatile gitmeye, tek başıma bir şeyler yapmaya bayılıyorum'

Altmetni kendinden malum bu cümleleri sıkça duyarsınız!

13. "Arkadaşlık" onlar için ulvidir ve her zaman arkadaşlıktan yanadırlar!

Onlar için arkadaşlık kesinlikle ama kesinlikle çok önemlidir. Arkadaşlıklarına ziyadesiyle değer verirler. Ve sizin de 'çok iyi bir arkadaş'ı olduğunuzu dile getirmekten geri durmazlar: Siz de arkadaşısınız ve çok değerlisiniz. Buna asla inanmayan. Siz hiçbir zaman onun arkadaşı olmadınız. Ve hiçbir zaman da olmayacaksınız.

%80 ihtimalle 'ilişki istemiyorum erkekleri'nden biri hayatınıza girebilir. Bu süreci elinizden geldiğince kendinize yüklenmeden, kızmadan; kendinizle barışık bir şekilde sonlandırmaya çalışın. Ve unutmayın, öyle ya da böyle bitecek. Bu gerçeği her zaman aklınızda tutup kendinizi fazlasıyla üzmeyin. Kimse sizden daha değerli değil. Ve kimse aşktan ölmez!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
339
95
64
59
48
17
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
fafatara

Geberesiceler!

nesrin özçelik

Hayatlarına aldıkları kadınları da bezdirip bir süre sonra yalnızlığa mahkum ederler. Dönüp bir şey sorunca da "Ama ben sana dürüst oldum, her şeyi en başınd... Devamını Gör