Görüş Bildir
Haberler
Elle Tutulur Hiçbir Yanı Olmamasına Rağmen Turistler Tarafından Aşırı Rağbet Gören 10 Tehlikeli Turizm Türü

Elle Tutulur Hiçbir Yanı Olmamasına Rağmen Turistler Tarafından Aşırı Rağbet Gören 10 Tehlikeli Turizm Türü

Siz hangisini deneyimlemek isterdiniz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Seks Turizmi

1. Seks Turizmi

Özellikle Kamboçya, Tayland, Filipinler, Jamaika, Bangladeş ve Dominik Cumhuriyeti gibi ülkeler, seks turizmi söz konusu olduğu zaman inanılmaz rağbet görüyor. Seks turizmi için gelen turistler, isminden de belli olduğu üzere yalnızca seks yapmak için bu seyahati gerçekleştiriyor. Bu turizm türü öyle bir hal aldı ki Tayland, yurt içi hasılatlarının %12'sini seks turizminden kazanıyor.

2. Cihat Turizmi

2. Cihat Turizmi

Cihat turizminde turistler savaşa katılmaz. Bu duruma gezi olarak bakarlar. Bu turistler hakkında garip olan şey ise savaşın bitmesi durumunda eve dönecek olmalarından dolayı korkmaları...

3. Gecekondu Turizmi

3. Gecekondu Turizmi

Hindistan'da Mumbai, Brezilya'da Rio de Janerio ve Filipinler'de Manila, gecekondu turizminin zirvesidir. Kalabalık ve yoksul bir yaşam süren insanların şartlarını canlı canlı görmek isteyen insanlar, gruplar halinde mahallelerde dolaşıyor.

4. İntihar Turizmi

4. İntihar Turizmi

İsviçre'de önlenemez bir biçimde artış gösteren intihar turizmi, zaten garip olmasının yanında aynı zamanda yasal bir şey! Tamamen yasalar üzerine kurulu olan bu turizm türünde insanlar bir intiharı görebilmek için kilometrelerce yol geliyor. İntihar turizmi genellikle ölmeye karar veren hastaların ötenazi ile hayatlarını kaybetmeleri üzerine gerçekleşiyor.

5. Mezar Turizmi

5. Mezar Turizmi

Ünlü insanların mezar taşlarının ziyaret edilmesi üzerine kurulan bu turizm türünde, turistler mezarlara notlar ve fotoğraflar bırakır. Bir nevi anma hizmeti olarak da görülen bu turizm türündeki en kötü şey mezarların inanılmaz pis bırakılması...

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Uyuşturucu Turizmi

6. Uyuşturucu Turizmi

Ucuz uyuşturucu satın almak için Kolombiya en çok tercih edilen ülkedir. Bu olay öyle bir hal aldı ki satıcılar doğrudan turistlerin gezdiği yerlerde hazır bekliyor.

7. Nükleer Füze Turizmi

7. Nükleer Füze Turizmi

ABD'de yaygın bir turizm türü olan nükleer füze ve atom bombası turizmi, eski nükleer füzelerin depolandığı Tucson, Arizona'da epey yaygın. Bunun yanı sıra ilk atom bombasının patlatıldığı yerler gibi mekanlar ziyaretçilere açılıyor.

8. Silah Turizmi

8. Silah Turizmi

ABD, silah satışı konusunda en rahat ülkelerden birisidir. Pek çok ülke vatandaşı, ABD'ye yalnızca silah satın almak için gitmektedir. Silah satın alımının yanı sıra Hawaii ve Las Vegas, yol kenarlarında atış poligonları barındırıyor.

9. Doğal Afet Turizmi

9. Doğal Afet Turizmi

Doğal afetin yıkıcı etkilerini yakından görmek üzerine kurulu olan bu gezi türünde özellikle kasırgaları ile ünlü olan ABD, ilk sıralarda yer alıyor. Buna örnek olarak Katrina Kasırgası sonrasında New Jersey'in turist akımına uğraması verilebilir.

10. Deneme Turizmi

10. Deneme Turizmi

Deneme turizmi, listedeki en garip turizm türü olabilir. Tamamen şansınıza göre şekillenecek olan bu gezide gözlerinizi tamamen kapatarak arkadaşlarınız tarafından gezdirilirsiniz.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
12
9
9
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

en tehlikelisi metro turizm bence sonuç kaçınılmaz 😂😂😂😂

Koray

insanda dert olmayınca ruhu eğleyecek bir şeyler aranıyor.

Pasif Kullanıcı

Siyaset turizmi-Türkiye