Görüş Bildir
Haberler
EKPSS Sınavı Giriş Belgesi Ekranı: ÖSYM’den Son Dakika EKPSS Açıklaması

EKPSS Sınavı Giriş Belgesi Ekranı: ÖSYM’den Son Dakika EKPSS Açıklaması

Geçtiğimiz günlerde tamamlanan EKPSS başvuruları sonrasında sınav giriş belgesi ve sınav yerleri merak ediliyordu. ÖSYM, 2022-Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (EKPSS) sınav giriş belgelerini duyurdu. Başvurularını sorumsuz tamamlayan adaylar, T.C. kimlik numarası ve aday şifresiyle sınav giriş belgelerini alabilir. İşte ÖSYM EKPSS sınav giriş belgesi ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Engelli vatandaşlarımız, ÖSYM’nin düzenlediği EKPSS sınavında alacağı başarılı sonuçlarla kamu kuruluşlarına memur olarak atanıyor. 2022 EKPSS sınavı, 24 Nisan 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

EKPSS Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

EKPSS Sınav Giriş Belgesi Nasıl Alınır?

ÖSYM’nin EKPSS ile ilgili yaptığı son dakika açıklaması şu şekilde;

24 Nisan 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (2022-EKPSS) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini ÖSYM’nin internet adresinden 14 Nisan 2022 tarihinde saat 15.15’ten itibaren T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

24 Nisan 2022 tarihinde uygulanacak olan 2022-EKPSS için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.

2022 EKPSS Sınavı Giriş Belgesi İçin Tıklayınız

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın