Görüş Bildir
Haberler
Ek İş Yapmak İstiyorum Ne Yapabilirim?

Ek İş Yapmak İstiyorum Ne Yapabilirim?

Oktay YILMAZ
22.09.2014 - 23:14 Son Güncelleme: 23.09.2014 - 10:08

Günümüzde hayat şartlarının zorluğu insanları ek iş arayışları içerisine sokmaktadır. Her geçen gün insanların paraya ihtiyaçları ek iş yapmaya zorlamaktadır. Bazende işiniz olmasına rağmen, kazandığınız para size yetmeyebilir. Bu sebeple iş değiştirme arayışına girmiş olabilirsiniz. Merak etmeyin sizin gibi milyonlarca kişi bu arayışın içinde. İşinden memnun olan, geliri tatmin eden ne kadar insan var ki. Gerçi gelirinde sonu olmadığı gibi, harcamaların da sonu yok. Hele  hayatı daha lüks hale getirmenin hiç sonu yok. 

Eğer ek iş yapmak istiyor iseniz, öncelikle asıl işinizden arda kalan zamanınızı hesaplayın. Örneğin sabit vardiyalı çalışan bir işçinin boş zamanları akşam saatleri veya hafta sonlarıdır. Bu sebeple ek iş yapabilmek için çok fazla zamanınız kalmadığınız dan yapacağınız ek işin akşam saatlerinde yada tatil günlerinde olması gerekli. Öncelikle buna karar vermelisiniz, ben hangi saatlerde çalışabilirim, ve ne iş yapabilirim sorusunu kendinize sormalısınız. Eğer hafta sonu tatiliniz de sadece bir gün ise, bu günüde ailenize ve sevdiklerinize ayırma ihtiyacı duyacağınızdan uzun süreli stabil bir ek iş kurmanız sizin için zor olacaktır. 

Eğer ek işinizde devamlılık sağlamak istiyor iseniz, sizi sıkmayacak hoşunuza gidecek sevdiğiniz biz sektöre yönelmekte fayda var. Zaten günün büyük bölümünü çalışarak geçiriyorsunuz, ikinci bir işe yönelmek size zor gelecektir. Ancak hoşlandığınız bir iş olması durumunda bu zorluk ortadan kalkabilir.

Kaynak: http://www.dukkanacmak.com/
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0