Görüş Bildir
Haberler
Ejderha Gibi Alev Üfleyen Bilgisayarınızı Ferahlatacak 11 Düşük Sistemli Oyun

Ejderha Gibi Alev Üfleyen Bilgisayarınızı Ferahlatacak 11 Düşük Sistemli Oyun

Özellikle ülkemizde bilgisayar ve bilgisayar parçalarının fiyatlarını düşünüldüğünde emektar bilgisayarlarımız bizlerle hâlâ dostluklarını sürdürmek zorunda kalabiliyorlar. Sizler için bilgisayarlarınızı zorlamayacak oyunları listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Euro Truck Simulator 2

1. Euro Truck Simulator 2

İçimizdeki tırcıyı ortaya çıkartan simülasyon oyunu Euro Truck Simulator 2, diğer birçok simülasyon oyununa göre oldukça düşük sistem gereksinimlerine sahip olmasının yanı sıra verdiği huzur, merak ve rahatlama hissi oynamadıysanız denemeniz için yeterli bir sebep olacaktır.

2.

3. The Witcher 2: Assassins of Kings

3. The Witcher 2: Assassins of Kings

The Witcher 3: Wild Hunt oyununun öncüsü olan oyun serinin asıl geliştiği yer olduğu söylenebilir. The Witcher 2: Assassins of Kings oyunu Geralt'ın maceraları devam etmekle kalmaz, daha da dallanıp budaklanarak karmaşık bir ilişkiler ağı oluşturur. İlk oyunun ardından hem grafikler hem oynanış mekanikleri oldukça iyileşmiştir. Ancak oyun gelişen grafiklere rağmen 2007 yılında çıkması nedeniyle pek yüksek sistem gereksinimleri beklememektedir.

4. Journey

4. Journey

Atmosferiyle ve müzikleriyle oyun severlerin göz bebeği konumuna gelmiştir. Adeta bir masalı oynadığınız Journey kendine has tarzıyla sizi hayran bırakacaktır. Bu atmosfere rağmen Journey sizi düşük sistem gereksinimleri ile de mutlu eden oyunlardan birisi olacaktır.

5. Among Us

5. Among Us

Sadece oyuncuları değil, oyunlar ile pek ilgisi olmayan insanları bile kendisine bağlamayı başaran oyun Among Us düşük sistem gereksinimleriyle birlikte arkadaşlarınız ile eğlenceyi sonuna kadar yaşayabileceğiniz bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Portal 2

6. Portal 2

Portal 2, Florida State University tarafından yapılan bir araştırmada oyunun normal “eğitim amaçlı” oyunlardan daha fazla zeka geliştirdiği kanıtlanan oyundur. Zeka geliştirmesinin yanı sıra düşük sistem gereksinimleri ile eğlenceyi de yaşayabiliyorsunuz.

7. Max Payne 2: The Fall of Max Payne

7. Max Payne 2: The Fall of Max Payne

Yılların eskitemediği oyun Max Payne 2: The Fall of Max Payne trajik hikayesi, sürprizleri ve düşük sistem gereksinimleri ile denemeniz gereken oyunlar arasında yerini alıyor.

8. Undertale

8. Undertale

Yalnızca tek bir kişi tarafından geliştirilmesine rağmen tüm dünyada büyük bir başarıya imza atarak milyonlarca oyuncuya ulaşmayı başardı. Düşük sistem gereksinimlerine sahip Undertale'i oynamadıysanız kesinlikle deneyebilirsiniz.

9. Crysis 2

9. Crysis 2

Türk asıllı kardeşler tarafından kurulmuş Crytek firmasının oyun dünyasına damga vuran oyunu Crysis 2, 2011 yılında çıkmış olmasına rağmen hala günümüzde oynanabilecek bir kaliteye sahip çıkış yılı itibariyle düşük sistemli bilgisayarlarınızda da oyunu oynayabilirsiniz.

10. Half Life 2

10. Half Life 2

Valve şirketinin efsane oyunu Half Life 2, oynamamış olanlar için kesinlikle oynanması gereken oyunların başında geliyor. Oyun çıktığı zamanlarda doğmuş olan çocuklar bugün reşit duruma gelmiş olsa da Half Life 2 düşük sistemli bilgisayarlar için kesinlikle deneyimlenmesi gereken bir oyundur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Mount & Blade: Warband

11. Mount & Blade: Warband

TaleWords şirketinin 2010 yılında çıkarttığı orta çağ temalı rol yapma oyunu olan Mount & Blade: Warband'ı ister kendi hikayesine bağlı kalarak, ister kendi hikayenizi oluşturarak, isterseniz de oyun severler tarafından oluşturulan modları yükleyerek binlerce saat oyunu oynayabilirsiniz.

12. Bully: Scholarship Edition

12. Bully: Scholarship Edition

Oyun dünyasında okul temalı bir oyun denince akıla gelen ilk oyun olan Bully: Scholarship Edition, adeta ünlü GTA serisinin okulda geçen versiyonu olarak düşük sistemli bilgisayarlarınız ile oynayabilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
23
15
5
4
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?