Görüş Bildir
Haberler
Efsane Devam Ediyor: Yeni Assassin's Creed Oyunu Assassin's Creed Mirage Duyuruldu

Efsane Devam Ediyor: Yeni Assassin's Creed Oyunu Assassin's Creed Mirage Duyuruldu

Oyun dünyasının sevilen serilerinden Assassin's Creed'in merakla beklenen yeni oyunu Assassin's Creed Mirage sonunda duyuruldu. Son zamanlarda sızıntılarla da gündeme gelen oyun, Ubisoft tarafından yapılan bir paylaşımla resmi olarak doğrulandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2020'den beri yeni bir Assassin's Creed oyunu görmüyorduk.

2020'den beri yeni bir Assassin's Creed oyunu görmüyorduk.

Assassin's Creed serisi 2020'den beri sessizliğe gömülmüştü. Ubisoft Valhalla'nın ardından serinin yeni oyunu hakkında açıklamada bulunmamış, oyuncuları karanlıkta bırakmıştı. Son zamanlarda yeni oyun hakkında sızıntıların da artmışken Ubiosft sonunda bombayı patlattı: Yeni Assassin's Creed yolda!

Dört gözle beklediğimiz ve çıkışı ile sevinçten çılgına döndüğümüz oyunlar acaba bağımlılık konusunda ne alemde?👇

Ubisoft Twitter'dan yaptığı paylaşımla resmi olarak yeni oyunu duyurdu.

Seri köklerine geri dönüyor gibi görünüyor.

Seri köklerine geri dönüyor gibi görünüyor.

Oyunla ilgili şu anda elimizdekiler bilgiler oldukça kısıtlı. Öncesinde yapılan sızıntılara ve iddialara göreyse oyun Valhalla'da gördüğümüz Basim karakterine odaklanacak. Ayrıca diğer iddialara göre Mirage, Assassin's Creed serisinin yeni oyunlarından farklı olarak RPG öğeleri barındıramyacak ve ilk oyunlardakine benzer bir yapıda gizlilik odaklı olacak.

Zira daha öncesinde konuyla alakalı sızıntılar da yapılmıştı.

Gözler 10 Eylül'deki Ubisoft Forward'a çevrildi.

Gözler 10 Eylül'deki Ubisoft Forward'a çevrildi.

Elbette bunlar şimdilik sadece iddia. Mirage'ın nasıl bir oyun olacağını görmek için en yakın tarih 10 Eylül günü olacak. Ubisoft 2 yıllık bir aranın ardından sonunda bu seriyle ilgili yeni bir yapımla oyuncuların karşısına çıkacak. Oyuncular gözü şimdilik Ubisoft Forward etkinliğine çevrildi.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

AC Odyssey ve Origins'in abartılı geniş haritası yüzünden Valhalla'yı oynamadım. Aynı Galaksi misali harita yeni AC Mirage'da da olacakmış. Şunu hiç değilse ... Devamını Gör

WantonNovelSMYRNA

Dostum Valhallayı oynuyorum. hala btirEmedeim. görev yapcam sadece ana göreve gıtcem dıyorum. sonra bi bakıyorum kurtlarla cebelleşiyorum, kampagirmişim skin... Devamını Gör