Görüş Bildir
Haberler
EDHO Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu Mu? EDHO Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

EDHO Yeni Sezon Tarihi Belli Oldu Mu? EDHO Yeni Sezon Ne Zaman Başlayacak?

ATV ekranlarının en sevilen dizilerinden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) yeni sezon bölümleri merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin yapımcı şirketi ile kanal yönetimin arasında bazı konularda anlaşmazlık olduğu iddia edilmişti. Ancak son yapılan görüşme sonrası pürüzler giderildi ve EDHO yeni sezon çekimleri başladı. Yeni sezonda 12 isim diziye dahil olacak. Dizinin sıkı takipçileri, ‘EDHO yeni sezon ne zaman başlayacak?’ sorusuna cevap arıyor. İşte reyting rekortmeni EDHO ile ilgili son bilgiler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yeni dizi sezonu geçtiğimiz günlerde başlarken, kanalların birbirinden iddialı dizileri de yayınlanmaya başladı. Ancak ATV’nin en çok izlenen yapımlarından biri olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz henüz ekranlara dönmedi. Dizinin çekimleri, yapımcı şirket ile kanal yönetiminin anlaşmazlıkları sonrasında gecikmişti. Peki, EDGO bugün var mı? EDHO yeni sezon ilk bölüm ne zaman yayınlanacak?

EDHO BUGÜN VAR MI?

EDHO yeni sezon ilk bölümü bugün yayınlanmayacak. Dizinin çekimleri devam ediyor. EDHO’nun yeni sezonunun kasım ayının ilk haftası ekranlarda olması bekleniyor.

EDHO Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

EDHO Son Bölümde Neler Yaşanmıştı?

Kendilerine kurulan tuzağı fark edemeyecek kadar öfke dolu olan İlyas ve Behzat, Zeki'nin namlusunun ucunda eli kolu bağlı kalmıştır.

Kardeşiyle aynı kaderi paylaşmak üzere olan Haşmet'i ise eski hasmı, yeni dostu Hızır, Tahsin'in elinden son anda kurtarmayı başarır.

Zeki Sivri kurduğu oyun sayesinde tek başına başa çıkamadığı Çakırbeylilerin üzerine çok tehlikeli bir düşman salmıştır. Öldürülen kardeşlerinin intikamını almaya yemin eden Selcan, hazırladığı kara listenin başına Hızır'ı yerleştirir. Yeni bir hayata başlamak için hazırlıkiçinde olan İlyas ve Alparslan'ın mutluluğu, Zeki'nin ele geçirilmesine bağlıyken Çakırbeyliler asıl ölümcül darbeyi bu yeni düşmanından alacaktır.

EDHO Son Bölüm Tek Parça İzleme Ekranı

EDHO’ya Yeni Sezonda 12 Yeni İsim Dahil Olacak

EDHO’ya Yeni Sezonda 12 Yeni İsim Dahil Olacak

Milliyet Gazetesi’nden Ali Eyüboğlu, bugünkü köşesinde Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile ATV arasında yaşanan gelişmeleri kaleme aldı. Eyüboğlu, EDHO yapımcı şirketi ile ATV arasında parasal anlamda sorunların çözüldüğünü yazdı. Eyüboğlu’nun bildirdiğine göre EDHO yeni sezonda 12 yeni isim olacak.

EDHO YENİ SEZONA YENİ İSİMLER

Tardu Flordun: Tufan’ın yeğeni, ‘Masa’nın yeni üyesi

Ragıp Savaş: Emine ve Tipi’nin yeğeni, ‘Masa’nın yeni üyesi

Burcu Binici: Emine’yle Tipi’nin yeğeni

Hazım Körmükçü: İdris Reis’in yeğeni, ‘Masa’nın yeni üyesi

Nurseli İdiz: ‘Dişi İplikçi’ Madam Anna

Yosi Mizrahi: Madam Anna’nın avukatı, ‘Masa’nın yeni üyesi

Uğur Yücel: Şanlıurfalı ağa, ‘Masa’nın yeni üyesi

Serdar Deniz: Şanlıurfalı ağanın sağ kolu

Levent Ülgen: Hızır’ın kuzeninin eşi ve uzaktan akrabası

Servet Pandur: Hızır’ın kuzeni

Eren Vurdem: Hızır’ın kuzeninin oğlu

Alara Turan: Hızır’ın kuzeninin kızı”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın