Görüş Bildir
Haberler
Ece Ronay Kimdir, Kaç Yaşındadır? Ece Ronay Neden Gündem?

Ece Ronay Kimdir, Kaç Yaşındadır? Ece Ronay Neden Gündem?

Sosyal medyada yayınladığı videolar ve şarkılarla ünlenen Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil hakkında yaptığı paylaşımlarla gündemde. Sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir ekranlardan uzak olan Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde Ece Ronay’ın klibinde rol almıştı. Ece Ronay öncesinde Instagram postu ile Mehmet Ali Erbil hakkında iddialarda bulunmuş sonrasında ise Mehmet Ali Erbil ile olan WhatsApp konuşmalarını yayınlamıştı. Konuşmalarda, Mehmet Ali Erbin’in Ece Ronay’a ‘Bu akşam sizin yanınızda uyumak istiyorum’ dediği görülüyor. Bu paylaşımlar sonrası Ece Ronay kimdir sorusu gündemde. İşte genç sosyal medya ünlüsü Ece Ronay’ın hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ece Ronay Taciz Mesajlarını İfşa Etti

Ece Ronay Taciz Mesajlarını İfşa Etti

Mehmet Ali Erbil’le konuşmalarını yayınlayan Ece Ronay, son olarak attığı tweette ise kendisini polis olduğunu iddia eden birinin aradığını ve Mehmet Ali Erbil’in arkadaşı olduğunu ve tehdit edildiğini söyledi.

ECE RONAY KİMDİR?

Ece Ronay, 17 Kasım 1991 yılında Diyarbakır'da dünyaya geldi. İlk olarak yayınladığı videolar ve paylaşımlarla tanınan Genç sosyal medya fenomeni ardından yayınladığı şarkılarla geniş izlenme rakamlarına ulaştı.

Karpuz şarkısı ardından 'Git Çatla' isimli şarkısıyla ismini geniş bir kitleye duyurdu.

1,1 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından mesajları ifşalayan Ece Ronay, şu ifadeleri kullandı: 'Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey'i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım. Ona da gördüğünüz üzere ilk günden itibaren düşündüğü gibi bir münasebetimiz olamayacağını kırmadan söyledim. Ama bugun bana durup dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım. Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek, çünkü kendisi yıllardır bu piyasada olan bir insan. Ama ben susmayacağım çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben düştüm, başkası bu tofana düşmesin diye bu bir uyarı postudur. Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın