Görüş Bildir
Haberler
Ebru Şallı'nın Önerileriyle Kusursuz Bir Cilt

Ebru Şallı'nın Önerileriyle Kusursuz Bir Cilt

Pegarose
09.05.2014 - 21:40 Son Güncelleme: 09.05.2014 - 21:58

Ebru Şallı'nın Önerileriyle Kusursuz Bir Cilt

Ebru Şallı’nın harika cilt bakım kürlerini sizler için seçtik. Bu kürler ile Ebru Şallı kadar şahane bir cilde sahip olabilir ve yazı güzellikler içinde karşılayabilirsiniz. Ebru Şallı’nın bahara ve yaza uygun bakım kürlerini öğrenmek için okumaya devam edin.

Özellikle mevsim geçişlerinde bol bol sebze ve meyve tüketmeye özen gösterin. Günde 2.5-3 litre su için.

Haftada 3 gün pilates yaparak vucüdunuzu sıkılaştırın ve toksinleri atın. Cildinizin kan dolaşımını hızlandırmak için hareket etmeniz şart.

Günde 3 bardak yeşil çay tüketin. Hem zayıflamaya yardımcı hem de toksin attıran yeşil çay, aynı zamanda cildi de güzelleştiriyor.

Kuruyan ciltler için tarif

1 yumurta sarısı, 2 kaşık yağsız süt tozu, 1 kaşık taze süt, 1 kaşık bal. Hepsini karıştırın ve cildinize uygulayın. 20 dakika bekledikten sonra durulayın.

Leke giderici maske

4 adet çilek, 1 tatlı kaşığı limon suyu, 3 damla buğday yağı. Tüm malzemeleri karıştırın ve yüzünüze sürün. 20 dakika bekledikten sonra ılık su ile durulayın.

Yenileyici peeling

1 yemek kaşığı bal, 1 yemek kaşığı esmer şeker, 3 damla avokado yağı. Tüm malzemeleri karıştırın. Cildinize hafifçe masaj yapın. Daha sonra durulayın.

Nemlendirici maske

1 tatlı kaşığı ceviz yağı, 1 tatlı kaşığı bal, 1 tatlı kaşığı avokado yağı, 1 çay kaşığı limon suyu. Tüm malzemeleri karıştırın ve 15 dakika bekleyin. Daha sonra ılık su ile durulayın.

Dirseklerinize, bacaklarınıza ve dudaklarınıza özellikle mevsim geçişlerinde nemlendiriciler kullanın. Mesela badem yağını gece yatmadan önce vücudunuzdaki sert ve kuru bölgelere sürün.

Ebru Şallı’dan bahara özel cilt maskeleri!

Doğal yaşamı destekleyen programları ve yaşam tarzıyla Ebru Şallı kendi güzellik sırlarını bizlerle paylaşıyor. Bu maskelerle siz de cildinize ihtiyacı olan bakımı uygulayın!

Sivilceli Ciltler İçin Doğal Maske

Sivilce ve siyah nokta gibi cilt sorunlarını doğal çözümler üretmek ister misiniz? Kil, maden suyu ve badem yağı üçlüsünden oluşan bu karışımla bebek cildi etkisine hazır olun!

Cilt diyeti ile pırıl pırıl bir cilt yaratın!

 Cildin ışıl ışıl ve sağlıklı görünmesini sağlamak için artık tüm dünyada ‘cilt diyeti’ adı verilen bir program uygulanıyor.

Geniş ve iri gözenekler nasıl yok olur?

Geniş ve iri gözenekler cildimizi kötü gösterdiği gibi, sivilce gibi cilt problemlerine de davetiye çıkartır.

Kaynak: http://www.pegarose.com/ebru-sallinin...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
16
9
8
6
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın