Görüş Bildir
Haberler
Ebrar'dan İmge'sine Atak: Ebrar Karakurt'tan Sevgilisi İmge'nin Instagram Fotoğrafına Dikkat Çeken Yorum...

Ebrar'dan İmge'sine Atak: Ebrar Karakurt'tan Sevgilisi İmge'nin Instagram Fotoğrafına Dikkat Çeken Yorum...

Milli Voleybol Takımı'nın yıldızı Ebrar Karakurt dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor! Farklı tarzı, karakteri ve voleybol takımındaki başarılarıyla gündem olan Ebrar Karakurt'un sevgilisi İmge, İnstagram paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Ebrar, İmge'yle olan fotoğraflarını paylaşmış ancak gelen yorumlar karşısında silmişti. Ancak İmge, Ebrar'la olan fotoğraflarını yayınlanmasının yanı sıra güzelliğiyle de beğenileri topluyor.  Ebrar'ın İmge'sinin fotoğrafına yaptığı yorumla çok konuşulacak...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ebrar KarakurtMilli Takım'daki başarılarının ardından Türkiye ve dünya gündemine adeta bomba gibi düşmüştü. Ebrar'ın sevgilisi İmge'yle olan fotoğraflarını İnstagram hesabından paylaşmasıysa olay olmuş ve tartışmalara sebep olmuştu. Ancak İmge, sosyal medyada son derece aktif ve paylaşımlarıyla çok konuşuluyor.  Ebrar Karakurt, İmge'nin paylaşımlarına yorum ve beğeni atmayı da ihmal etmiyor. Son fotoğrafına yaptığı yorumsa çok konuşulacak gibi görünüyor.

Mayıs ayından bu yana İtalya'nın Kadınlar Voleybol Ligi'nde forma giyen Milli voleybolcu Ebrar Karakurt, özel hayatıyla da sık sık gündeme geliyor.

Ebrar, sevgilisi  İmge'nin son fotoğrafına;

'Güvercin eti yemeyi seven birileri'' yorumunu yaptı.

Ebrar, milli voleybol takımının öne çıkan yıldızlarından olmasının yanı sıra farklı tarzıyla da adeta bir ikon hâline geldi. Ebrar'ın Instagram'da 904 bin takipçisi varken, sevgilisi İmge'nin 53,4 bin takipçisi var.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
10
8
5
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın