Görüş Bildir
Haberler
Ebced Hesabına Göre Seni Nasıl Bir Gelecek Bekliyor?

etiket Ebced Hesabına Göre Seni Nasıl Bir Gelecek Bekliyor?

Trex
02.07.2016 - 13:36

Kadim Ortadoğu gelenek ve fallarından olan Ebced hesabı isimlerdeki harflere verilen özel sayılardan hesaplanıyor. Tarih boyunca birçok şair önemli tarihleri Ebced ile şiirlerine not düşmüştür. Kimine göre ise Ebced hesabı geleceğimiz hakkında çok şey söylüyor. Sizler için Ebced hesabını  Latin harflerine uyarladık. Geleceğin hakkında merak ettiklerin bu testin sonunda...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var? Örnek: RANA --> A+N+A= 3

1. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var? Örnek: RANA  --> A+N+A= 3

2. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

2. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

3. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

3. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

4. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

4. İsminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

5. Peki annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

5. Peki annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

6. Annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

7. Annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

7. Annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

8. Son olarak annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?

8. Son olarak annenin isminde aşağıdaki harflerden toplam kaç tane var?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bir ömür aşk!

Bir ömür aşk!

Sayı değerlerin diyor ki senin aşk dolu bir ömrün olacak. Hayatında tek kişi olabilir birçok kişi olabilir ama şu kesin bir ömür aşk seninle olacak. En güzel anları yaşayacak ve yaşatacaksın.Aşk ile gelen huzur ve saadet  gündelik hayatında da sağlıklı kararlar almanı sağlayacak. Ayrıca ister kadın ol, ister erkek, en temel özelliğin kendine güven olduğunu da belirtmek gerek. Geleceğine ise senden başka kimse karar veremez, çünkü sen kendi göbek bağını kesebilen azınlıktaki bireylerden birisin. Sadece şunu diyebiliriz, o aklındaki yürürlüğe koyacaksın pek muhterem kararlı birey :) Aşk seninle olsun ;)

Bir ömür huzur!

Bir ömür huzur!

Parayla her şeyi satın alabilirsin ama huzur öyle mi? Sen bir ömür huzurlu yaşayacaksın. Etrafında insanlar yaşam girdabına tutulmuş biçimde bir kara deliğe yuvarlanırken sen adeta yazlık bir kasabadaymışçasına keyfini süreceksin. Sana havada karada denizde sıkıntı yok. Sanki evren senin için var.  Bir ömür boyu huzurunun bozulmaması için riskli kararlar almaman gerekiyor. Senin rasyonel düşünme becerilerin de buna pek izin vermez. Ha bu arada çevrende ''Bir tatlı huzur almaya gelen'' çok kişi olacak. Herkese yüz verme ;)

Zengin bir yaşam!

Zengin bir yaşam!

Bolluk bolluk bolluk... Bol para, ihtişam, zenginlik... Hepsi senin olacak. Tekerinin önüne taş değmeyecek. Talihin öyle açık ki sende bu şans varken sırtın yere gelmez. Ömrün boyunca hiçbir zaman darlık çekmeyeceksin. Özellikle orta yaş ve sonrasında insanların parmakla gösterdiği biri olup çıkacaksın. Peki nasıl olacak bu? Hayatının kritik bir noktasında önemli bir karar alacaksın. Bu tercih ettiğin üniversite olur, başladığın iş olur ya da verdiğin istifa dilekçesi olur bilemeyiz. Önemli bir karar vereceksin.. Doğru kararı verirsen önün açık. Kimseler duramaz önünde...

Şiir gibi bir yaşam!

Şiir gibi bir yaşam!

Bazı insanlar dünyaya rol model olmak için gelir. Bunlardan biri de sensin. Öyle bir hayatın olacak  ki şiir gibi akıp gidecek. Adım attığın anda her yer titreyecek. Gittiğin yerde güller açacak, kelebekler uçacak, kuşlar ötecek. Gittiğin davetler coşacak, girdiğin ortamlar enerjiyle dolacak. Yürüyen sihirli bir değnek gibisin. Senin bir tebessümünle açmayacak çiçek, içi ısınmayacak insan, gönlü feraha ermeyecek dertli insan zor bulunur. Dostum sen şiir gibisin, oku oku bitmezsin. ;)

Bir ömür eğlence!

Bir ömür eğlence!

Vay vay vay... Bu dünyaya eğlenmek için gelmiş biriyle karşı karşıyayız. Senin bu dünyaya geliş amacın çok net: Eğlenmek. Bir insan ömrü boyunca birçok sıkıntılara göğüs gerer, birçok problemler yaşar ve üstesinden gelir ya da mağlup olur, sıkıntılar çeker amaaa senin umrunda mı? Hayır. Bu gece barda gönlüm hovarda çalsın sazlar oynasın kızlar... Bir insan dünyanın bütün telaşı, acısına, derdine, tasasına karşı nasıl direnir? Tabi ki eğlenerek. Sen bütün sorunların üstesinden eğlenerek geleceksin. Bir ömür mutlu olacaksın. Senin şarkın da çok net:

Boş vermişim boş vermişim boş vermişim dünyaya 

Ağlamak istemiyorsan sen de boşver dünyaya

Sürprizlerle dolu bir yaşam!

Sürprizlerle dolu bir yaşam!

Hayat hiç şüphesiz ki herkese sürprizlerle dolu. Ama seninki bambaşka sürprizlere gebe. Okuldan iş yaşamına aşk hayatından sağlığına her zaman sürprizler seni bekliyor. Ne zaman uzun vadeli bir plan yapsan karşına yeni bir sürpriz ve hooop planı değiştirmek zorunda kalıyorsun. Bu bir ömür böyle. Uzun vadeli planlar pek sana göre değil.  Ayrıca sen geleceğe umutlu bakan birisin. Hayata güzel tarafından bakabiliyorsun çünkü. Ayrıca adaletli birisin, mesela iki kişi tartışıyor diyelim, seni illaki 'Sen bilirsin doğrusunu' diye olaya dahil ederler, Ombudsman gibi insansın vesselam.

Şanssız bir yaşam!

Şanssız bir yaşam!

Bir insan bu kadar mı bahtsız olur? Çöldeki bahtsız deve gibisin adeta...  Hiç mi gülmeyeceksin? Hiç mi mutlu ve huzurlu bir gün geçirmeyeceksin? Kara talih çevreni öyle bir sarmış ki yapacak hiçbir şey yok. Bitmişsin sen.. Şaka şaka... Dünyanın en şanslı insanı olabilirsin. Git bir piyango bileti al, sayısal loto oyna bir şeyler yap. Rakamları da veriyorum: 7 - 13 -16 - 19 - 37 - 44. Kazanırsan ortağız. Bu hafta olmasa da bir gün çıkacak kesin...

Mücadele dolu bir yaşam!

Mücadele dolu bir yaşam!

Seni mücadele dolu bir yaşam bekliyor. Hayatın her alanında seni çok yoracaklar. Bazen ebeveynlerin, bazen arkadaşların, bazen iş arkadaşların, bazen de sevgililerin... Sevgililerinden çektiğini kimseden çekmeyeceksin. Yaka silktirecekler sana. İş arkadaşlarının kıskançlığı seni birçok kez istifanın eşiğine getirecek. Başarıların ve Allah vergisi yeteneklerin çevrene kıskançlık olarak yansıyor.  Ama çok güçlü bir kişiliğin var. Biraz özgüvenle hepsiyle baş edebilirsin. Allah kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmiş. Sen hepsini ezip geçersin ;)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3335
1836
1171
896
745
424
420
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Şehnaz Shakbozova

SAÇMALIKTAN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL

Sevilay

gel egom beraber test çözelim

Miray Gürses

DEDİM HASSS Noluyor? Burda bile drank diye yüze vurdular.. Bir insan bu kadar mı bahtsız olur? Çöldeki bahtsız deve gibisin adeta... Hiç mi gülmeyeceksin? ... Devamını Gör