Görüş Bildir
Haberler
E-Okul Karne Notu Sorgulama Nasıl Yapılır? E-Okul Karne Notları Görüntüleme Ekranı!

E-Okul Karne Notu Sorgulama Nasıl Yapılır? E-Okul Karne Notları Görüntüleme Ekranı!

E-Okul karne notları, dijital karne dolayısıyla ayrı bir öneme sahip olacak. Bu yıl 18 Haziran itibariyle öğrencilerin erişimine açılacak olan E-Okul karne notları görüntüleme ekranı, öğrenci numarası, kimlik numarası ile öğrenilebilecek olan E-Okul karne notları, fiziki karnede ise 2 Temmuz itibariyle görülebilecek. Peki, E-Okul karneler ne zaman açıklanacak? İşte, E-Okul karne notları görüntüleme ekranı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karneler Ne Zaman Verilecek?

Karneler Ne Zaman Verilecek?

E-Okul karne notu görüntüleme ekranına okul numarası ve TC Kimlik Numarası ile ulaşmak mümkün olacak. Bu bilgilerle giriş yaptıktan sonra ekrandan ulaşılabilecek. Ancak karne ekranı, E-Okul tarafından 18 Haziran itibariyle erişime açılacak.

Bakanı Ziya Selçuk, bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında “Buradan ilk kez duyuralım 18 Haziran - 2 Temmuz arasında karneler dijital olarak yayınlanacak. Ancak yüz yüze karne almak isteyenler 2 Temmuz’da okullardan alabilirler” dedi.

E-OKUL Karnelere Nasıl Bakılır?

E-OKUL Karnelere Nasıl Bakılır?
  • Öncelikle E-Okul ekranına giriş yapılır.

  • Giriş yapıldıktan sonra ekranın sol alt köşesinde yer alan 'e-Karne' alanına tıklanır.

  • Eğer tarayıcınızda Pop-Up engelleyici varsa karşınıza şu şekilde bir uyarı çıkacaktır; 'e-Karne rapor sayfasını açamıyorsanız, tarayıcınız varsayılan olarak pop-up'ların ekranınızda otomatik olarak gösterilmesini engelleyebilir. Bir pop-up engellendiğinde adres çubuğunda Pop-up engellendi simgesi Pop-up engellendi olarak görünür. Burada Pop-up'lara izin vererek rapor sayfasını açabilirsiniz.'

  • Pop-Up iznini verdikten sonra 'e-Karne' alanına yeniden tıklayın.

  • Pop-Up ekranında açılacak olan e-Karne ekranında aldığınız belgeleri ve notlarınızı görüntüleyebilirsiniz.

E-OKUL KARNE GÖRÜNTÜLEMEİÇİN TIKLAYINIZ

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın