Görüş Bildir
Haberler
Duygusal Olarak Erişilmesi Mümkün Olmayan Erkeği Şıp Diye Tanımanız İçin 14 İpucu

Duygusal Olarak Erişilmesi Mümkün Olmayan Erkeği Şıp Diye Tanımanız İçin 14 İpucu

Merve Ç.
28.04.2016 - 14:55

Duygusal olarak erişilmesi mümkün olmayan tabirinde beyan kesinlikle esas değildir. Hele hele bir erkek size bu yönünden bahsediyorsa kesinlikle inanmayın, bunu diyen erkeğe memenizin tekini göstererek duygusal erişim sağlayabilirsiniz. Bağlanmaktan korkan, derin yaraları olan, sizi üzebileceğinden bahseden, vb. erkekler kısaca “bana sevişmekten bahset, var mı ihtimal?” demek istemektedir ki bu yazının onlarla hiç alakası yok. Onları ileride “gevşek herifler” isimli içeriğimde inceleyeceğim, sanırım bu arkadaşları iki madde ile özetlemek mümkün.

Gerçek anlamda duygusal erişimi kapalı erkekleri yaşadıkça, birlikte oldukça tanırsınız. Tanıdıkça da “ne yapacağım şimdi ben?” diye sorular sormaya başlarsınız kendinize. Üzülmeyin size neler yapabileceğinizi anlatmak elbette ki benim görevim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu erkekler kendileriyle ilgili olarak yüzeysel, öylesine, kısa, vs. konuşma eğilimindedirler, kaç kardeş olduklarını bile öğrenmeniz sıkıntı oluşturabilir.

Bu kadar kapalı biriysen ilişkiyle ne işin var tırrek deyip yolunuza gidebilirsiniz.

2. E biraz da senden bahsedelim diyerek kendilerine yönelen soruları savuşturmak isterler de zaten iki saattir benden konuşuyoruz o ne olacak deyiverin gitsin.

3. Ben duygularını belli edemiyorum, içimde fırtınalar kopuyor, anlatamıyorum, vb. savunma mekanizmaları vardır, bu durumda yapmanız gereken şey ona inanmamaktır, “fırtına dinince bana haber et” diyebilirsiniz.

4. Yazışmayı, mesajlaşmayı sevmezler; illaki yüz yüze olmak isterler çünkü telefonda, bilgisayarda yüzünü görmeniz mümkün değildir, sanladınız siz onu.

5. Asla çekingen bir erkek beklemeyin, zira bunlar utangaç, içine kapanık, sessiz tipler değildir, duygusal olarak erişemezsiniz ama biraz aşağıya inerseniz iletişim kanallarının çok açık olduğunu göreceksiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ailesinden, çocukluğundan, hayatından, vs. bahsetmeyi sevmezler, konuşmak istemezler, kısacası sizi hayatlarına dahil etme konusunda isteksizlikleri had safhadadır.

7. Arkadaşlarının arasındayken son derece konuşkan, esprili, eğlenceli olan bu kişi, baş başa kaldığınızda o zamanları mumla aratır, bekler ki espri yapın da gülsün.

8. Bu erkeklerle konuşurken hiçbir konuda başarılı olamadıklarını düşünebilirsiniz, yaptıklarıyla ilgili her sorunuza “eh işte”, “yani”, “biraz”, “biliyoruz işte”, “o kadar da sevmem”, vb. cevaplar alırsınız, sanırsınız yeteneksizler kralı mübarek!

9. Bu erkekler için ana kuzusu diyemeyiz belki ama ailesine çok bağlı olduğu gözünüzden kaçmayacaktır, çok derine girmez ama konu aileyse gözleri bir başka parlar.

10. Kesinlikle romantik değillerdir ve sevişmeleri vasatın üstüne 12 yılda bir çıkar!

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Bu noktada çok net bir uyarı yapmam lazım, sakın ola ki bu erkekleri düzeltebileceğinizi düşünmeyin, düzeltemezsiniz.

s389.photobucket.com

12. Çünkü bu erkekleri çin ortada bir sorun yoktur ki düzelsin, siz ne kadar değiştirmeye çalışırsanız o da etrafına ördüğü duvarları yükseltecektir.

13. Çok sık tarz değiştirirler, saçlarını uzatırlar sonra sıfıra vurdururlar, bir gün sinek kaydı, ertesi gün ormancı olurlar, bazen hiperaktif biri, bazen içine kapanık bir ruh hastası oluverirler, dengesizdirler.

14. Sürekli olarak bir şey gizliyormuşçasına rahatsızdırlar, ama korkmayın gizledikleri hiçbir şey yoktur, kendi kendine gelin güvey olma durumu bu erkeklerin klasikleşmiş bir özelliğidir.

Peki bunları dikkate aldık ve bu adamı çözdük ne yapalım? KAÇIN!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
109
75
9
9
7
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Uygar Öksen

Hepsi benim ama ben kızım﹋o﹋

Kötü Kadın

Tutmaz bu Merve Ç.