Görüş Bildir
Haberler
Dürüstlük ve Sağduyu Timsali Başak Burçlarına Aşık Olanların Bilmesi Gereken 10 Mühim Konu

Dürüstlük ve Sağduyu Timsali Başak Burçlarına Aşık Olanların Bilmesi Gereken 10 Mühim Konu

cakyz
16.09.2015 - 10:33

Başak burcu insanları bir garip insanlardır. Kimisi çok sever ve bağlanır, kimisi de uyuz olur, bunun bir ortası yoktur. Kafalarında belirli kalıplar vardır ve her şeyin ona uymasını ve her şeyin tam olmasını beklerler. Eğer bir başağa aşık olduysanız da artık onun kalıplarına uymaktan başka yapacak bir şey yoktur. Bir başakla aşk yaşamak çetin bir yoldur. O sizi çıldırtana kadar şu tarz şeylere dikkat etmeye bakın:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başaklar hassas insanlardır. Onların yoğun duygu dalgalanmalarına karşı anlayışlı olunması gerekir.

Başakgiller duygularını gereğinden yoğun yaşadıklarını düşündükleri için genellikle onları saklama yoluna giderler. Uzun süre kafaya taktıkları durumlar açığa çıktığında ise bu bir patlama etkisiyle gerçekleşir. Bu yüzden onlara bu duyguları rahatça açığa çıkarabilecekleri bir ortam sağlayın ki içlerinde biriktirmesinler. Bu arada sakın ola ki hassas olmalarıyla dalga geçmeyin. Yapmayın bunu...

2. Onlara bir şeyi dolambaçlı ya da imalı bir biçimde söylemeyin.

Başakgiller akıl ve taktik oyunlarından nefret ederler ve sizin nasıl hissettiğiniz gibi şeyleri tahmin etmekten hoşlanmazlar. Bu tür şeylerin vakit ve enerji kaybından başka bir şey olmadığını düşünürler. Bu yüzden onlarla tamamen açık bir şekilde iletişim kurmak önemlidir. Ancak hassas insanlar olduklarını unutmamak ve kibar bir şekilde açık olmak önemli.

3. Takıntılı derecede titiz olan başakgillere ters düşecek savsak hareketlerden kaçının.

Eğer bir başak burcu insanına aşıksanız ve onunla her ne olursa olsun birlikte olmak istiyorsanız kıyafetlerinizi yerlere atmamanız, tabakları ortalıkta bırakmamanız gerekir. Başakgiller hiçbir konuda düzensizlik ve karmaşadan hoşlanmazlar. Eğer girdiyseniz bir işin altına buna da dikkat etmeniz faydalı olacaktır.

4. Başakgiller anlayışlı ve sezgileri kuvvetli insanlardır. Bu yüzden onlara yalan söylemeyin.

Bir yalancının kokusunu kilometrelerce öteden alabilen başakgiller, acı da olsa her zaman gerçekleri duymak isterler. Bu işin iyi tarafı, doğru her ne olursa olsun anlayışla karşılayacak ve çözümlenecek bir şey varsa sizinle açıkça konuşacak olmalarıdır. Kötü tarafı ise, onları korumak için yalan söylediğinizde bile bunu fark edip kılı kırk yaracak olmalarıdır.

5. Onları kesinlikle elde ettiğinizi asla düşünmeyin.

Bir başağı kesinlikle elde ettiğinizi düşündüğünüzde ve onunla çok fazla ilgilenmemeye başladığınızda sizden anında buz gibi soğumasına sebep olabilirsiniz. Başakgiller verdikleri kadarını karşı taraftan alamayınca anında kapıyı gösterebilecek canlılardır. Aynı zamanda bir kez kapıyı gösterdikleri anda kapıyı tekrar açmamak gibi bir inatları da yok değildir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Başakgillerin en büyük aşkları işleridir; buna alışmalısınız.

Her konuda disiplinli olmaya pek bi meraklıdırlar. Kariyerleri, hobileri, aileleri, kısacası her şeyin yeri ayrıdır. Gündelik olarak yapacakları işleri kesinlikle bellidir ve onları bunun dışına çıkarmak imkansızdır. Sıkı çalışılmadığı sürece hiçbir konuda başarı elde edilemeyeceğini düşünürler ve bu halleri insanı biraz bayabilir. Ama madem aşık oldunuz katlanın bakalım...

7. Kendi kendilerine geçirmeleri gereken zamanlar vardır. Her şeyi birlikte yapalım diye darlamayın.

Başakgiller sosyal canlılardır ve insanlarla birlikte olmayı severler. Fakat sizinle birlikte vakit geçirdikleri kadar yalnız olmaya da ihtiyaç duyarlar ve bu zamanlarda sevdikleri şeyleri yaparlar. Bu yüzden onlara düşkün olan arkadaşlar ya da sevgililer onları çok bayar ve kendilerini geri çekmelerine sebep olur. Bununla birlikte, eğer siz de yalnızca kendinize ayıracağınız zamanlar olsun istiyorsanız buna büyük saygı duyarlar.

8. Onlar kesinlikle bakir/bakire değildirler.

Başakgiller seksi en çok seven canlılardandır. Tutku, seks, şehvet filan onların göbek adı gibidir. Ya da kullanmadıkları orta adları gibi... Cinsel hayatları onlar için çok önemlidir ve eğer sizinle uyum yakalayabilirlerse değmeyin keyfinize. İlk başlarda belki biraz çekingen davranabilirler fakat onlara kendilerini güvende hissettirirseniz, tutkularının ucu bucağı olmadığını görürsünüz.

9. Başakgiller özeleştiri manyağıdırlar. Onlara kendilerini iyi hissettirmeniz gerekir.

Oldukça fazla eleştirirler. Onlar kadar fazla eleştiren bir burç görülmemiştir. Standartları çok yüksektir ve birlikte oldukları insanın onlara kimsenin mükemmel olmadığını, odaklanabilecekleri pek çok güzel özellikleri olduğunu hatırlatması gerekir. 'Aşkaam çok yakışıklısın/güzelsin' vb. cümleler kalplerini çalmak için yeter de artar bile...

10. Tüm bunlar yetmezmiş gibi bir de onları şımartmanız gerekir.

Başakgiller diğer insanların ihtiyaçlarına çok önem verirler ve onları kendi ihtiyaçlarının önünde tutarlar. Bu yüzden de kendilerine ihtiyaç duyulduğunu hissetmeleri onları mutlu eder. Kendilerini çok fazla önemsemeyi ve şımartmayı sevmedikleri için bunu onlar için bir başkasının yapması gerekir. Bir başağa aşık olmak demek, çetin bir yola girdiniz demektir. Bunu daha önce de söylemiş miydik?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
42
17
5
5
5
5