Görüş Bildir
Haberler
Dursun Özbek, Sabri Sarıoğlu Tepkilerine Yanıt Verdi

Dursun Özbek, Sabri Sarıoğlu Tepkilerine Yanıt Verdi

Enver K.
20.06.2015 - 11:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray'da Sabri Sarıoğlu ile imzalanan yeni sözleşme ile basketbol takımının durumu arasındaki dengesizliğin neden olduğu duruma Dursun Özbek yanıt verdi.

Başkan Dursun Özbek, HaberTürk'e verdiği röportajda konuyla ilgili şöyle konuştu.

'Sabri Sarıoğlu o planların içindeydi'

“Hamza hoca bu kulübün emekçisi, sporcusu teknik direktörü. Geçen yıl 2 kupa kazanan bir hoca. Her şeyi onun istediği doğrultuda yapıyoruz. Hamza hocanın projelerini uyguluyoruz. Kesinlikle hocamızın işine karışmıyoruz. Hocamız, Cüneyt Tanman ve yönetim olarak uyum içinde çalışıyoruz. Yeni sezon için planları var. Sabri de o planların içinde. Öyle uygun gördü. Biz de onay verdik.”

'Hamurumuzda müdahale yok'

“Hamza hocaya ve bize karşı gösterilen reaksiyonları anlayamıyorum. Çözemiyorum. Hamza hoca bu kulübü şampiyon yaptı. Neden bu tepki? Biz Hamza hocanın her dediğine ‘Evet’ diyoruz. Çünkü hocamız, futbolun patronu o. Onun işine müdahale etmek olmaz. Zaten bu bizim hamurumuzda yok. O ne istiyorsa o olur. Hamza hocanın bu takımı nereden alıp nereye getirdiğini kesinlikle unutmayın. Hepimiz hocamızın arkasında duruyoruz.”

Garanti verdi

Basketbol ve diğer branşlarda geçen sene yaşanan sıkıntıları yaşamayacağız. Gereken neyse yapılacak. Hiç kimse mağdur olmayacak. Bütün ödemeler yapılacak.

Hedef sonuna kadar başarı

Bu sene her kulvarı ayrı ayrı zorlayacağız. Yine çifte kupa ve Şampiyorlar Ligi’nde başarıyı hedefliyoruz. Bunlar için çalışacağız. Ve daha henüz işin başındayız.

Destek Yarsuvat'a gidecek

TFF seçimlerinde eski başkanımız varken, başkasını nasıl destekleyebiliriz? Ayrıca bunu G.Saray’ın menfaatleri için yapıyoruz.

Felipe Melo konusu

Felipe Melo konusunda her hangi bir sıkıntı yok. Kendisi bizim futbolcumuzdur. Bir yıllık daha sözleşmesi var.

Eurosport

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın