Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın Sonu Kapıda! God of War Ragnarok Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Dünyanın Sonu Kapıda! God of War Ragnarok Hikaye Fragmanı Yayınlandı

Deniz Ünsal
14.09.2022 - 16:29

2005 yılından beri devam eden, bizlere Tanrı dövdüren efsanevi hack and slash serisi God of War'ın, Nordik mitolojisindeki son oyunu God of War Ragnarok'un fragmanı, State of Play etkinliğinde yayınlandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önceki oyunlarda olduğu gibi bizi muhteşem görüntülere doyuracak olan oyun, Kratos ve Atreus'un Midgard'ın yok oluşuna karşı savaşmalarını konu alacak.

Peki Ragnarok nedir?

Peki Ragnarok nedir?

Kısaca açıklamak gerekirse Ragnarok, İskandinav mitolojisinde kıyamet kavramıdır. Diyarlardan biri olan ve insanların yaşadığı Midgard'ın sonudur. Yaşanan uzun kıştan sonra yaşanan depremler ile gelen Ragnarok'ta tanrılar birbiriyle savaşır. Thor, dev Midgard yılanı Jormungand'ı öldürür ancak kendisi de zehirle ölür. Tüm tanrılar uyanacak ve Vigrid'de savaşarak ölecek. Sköll ve Hati, güneş ile ayı yutacak ve en sonunda dünya yok olacak. Ancak bu mitoloji döngüler üzerine kurulduğu için yok olan evren yeniden doğup filizlenecek. Bu olayları bilmek önemli çünkü, tüm olayları deneyimleme fırsatını God of War Ragnarok bizlere sunuyor.

God of War Ragnarok, tüm bu büyük olayları muhteşem bir sinematografi ile bizlere sunuyor.

God of War Ragnarok, tüm bu büyük olayları muhteşem bir sinematografi ile bizlere sunuyor.

Özellikle fragmanda da görülen Sköll'ün güneşi kovaladığı sahne, sinematografi açısından oyuncularda büyük bir beklenti yarattı. Serinin önceki oyunlarından aklımızda kalan efsanevi sahnelere bu oyunda da yenileri eklenecek. Ayrıca büyüyen Atreus'un Kratos'la tartışmaları da gösteriliyor. Tüm mitolojilerde yer alan baba ve oğul kavgasına God of War Ragnarok'da da yer veriliyor. Böylece serinin ilerleyen oyunları için belki de yeni bir hikayenin temelleri atılıyor.

God of War Ragnarok 9 Kasım'da çıkacak.

God of War Ragnarok 9 Kasım'da çıkacak.

Yayınlanan fragmanda 27 Eylül'de ön siparişlerin açılacağı açıklanırken, God of War Ragnarok 9 Kasım tarihinde çıkış yapacak. Bu destansı macerayı oynamak için önümüzde çok kısa bir zaman kaldı.

İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın