Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın İlk Dijital Devleti Birleşik Dünya Devleti 19 Mayıs 2019'da Kuruluyor!

Dünyanın İlk Dijital Devleti Birleşik Dünya Devleti 19 Mayıs 2019'da Kuruluyor!

Dijital dünyanın gelişmesi ile dünyanın ilk dijital devlet fikri gerçeğe dönüşüyor. Hem de işin başında bir Türk var, isterseniz ilk önce Birleşik Dünya Devleti'ni ve faaliyetlerine yakından bakalım...

İlk önce Birleşik Dünya Devleti'nin kurucusu Enis Timuçin'in açıklamasına bir göz atalım.

İlk önce Birleşik Dünya Devleti'nin kurucusu Enis Timuçin'in açıklamasına bir göz atalım.

Enis Timuçin, savaştan ve kandan beslenen, insan onurunu yok eden, inançları birer silaha dönüştürerek kendi çıkarları uğruna insanlığı sömüren ve bu yolla dünyayı tüketen tüm güçleri karşısına alacak etkin bir güç olan Birleşik Dünya Devleti’nin, herhangi bir toprak parçası üzerinde bulunmayacağını söyledi. 

Sözlerine devam eden Timuçin, Birleşik Dünya Devleti'nin dili, dini ve ırkı olmayacağını ifade ettikten sonra şu açıklamada bulundu: “Mesele ırkın insanı olmak değil, insan ırkı olmayı başarabilmektir.”

Konuşmasında dünyada hüküm süren sömürü düzenin kölesi haline getirilmiş olan insanlığın artık bu düzenin esiri olmaktan kurtulması gerektiğini söyleyen Timuçin, bunun için öncelikli olarak tüm vatandaşlarının ekonomik olarak güçlenmesini sağlayacaklarını ve bu amaçla vatandaşlarının yapacağı her harcamanın %5 ile %30 arasındaki oranlarını karşılayacaklarını söyledi.

Her canlıya eşit şekilde yaklaşılacak ve ayrımcılık yapılmayacak!

Her canlıya eşit şekilde yaklaşılacak ve ayrımcılık yapılmayacak!

Birleşik Dünya Devleti’nin dünya üzerindeki hassas dengeyi tekrar kurabilmek için her canlıya eşit yakınlıkta davranacağını da sözlerine ekleyen Birleşik Dünya Devleti kurucusu Enis Timuçin, dünyanın koruyucu ve besleyici enerjisini yeniden canlandırmayı amaçladığını belirtti.

"Birleşik Dünya Devleti, dünyanın birçok yerinden gelen katılımlarla her dakika büyümeye devam ediyor."

"Birleşik Dünya Devleti, dünyanın birçok yerinden gelen katılımlarla her dakika büyümeye devam ediyor."

Konuşmasının bir bölümünde Birleşik Dünya Devleti’nin resmi kuruluş tarihini de açıklayan Enis Timuçin; “Bütün insanlığı ve masumiyeti, yeryüzünde hükmünü sürdüren bu vahşet ve kıyım tekelinden özgürleştirecek olan Birleşik Dünya Devleti'nin kuruluş tarihi 19 Mayıs 2019 olacaktır. Bu tarihe kadar vatandaşlık başvurusunda bulunan her kişiye kurucu vatandaş unvanı verilecektir. Böylece bu kişiler, yeni dünya düzenine damgasını vuracak olan bu devletin asli unsurları olarak yerlerini alacaklar.” dedi.

Vergi yok, para talebi yok!

Vergi yok, para talebi yok!

Birleşik Dünya Devleti vatandaşlarının yaşadıkları ülkenin vatandaşı olmayı sürdürerek çifte vatandaş olarak hayatlarına devam edeceklerini sözlerine ekleyen Enis Timuçin, ayrıca geleneksel devlet yapısından farklı olarak Birleşik Dünya Devleti’nin vatandaşlarından vergi adı altında veya başka bir gerekçeyle hiçbir şekilde para talebinde bulunmayacağını söyledi. 

Bu şekilde bir talep olduğu veya verilmiş olan vaatlerin yerine getirilmediği durumlarda ise vatandaşların tek taraflı olarak vatandaşlıklarını iptal etme haklarının olacağını kesin ve net bir dille ifade etti.

Yüzyıllardır üzerinde birçok medeniyetin kurulduğu topraklarda ortaya çıkan Birleşik Dünya Devleti'nin bir parçası olmak istiyorsan yapman gereken şey çok basit!

Din, dil, ırk ve cinsiyet ayrımı gözetmeksizin herkesin vatandaşı olabileceği ve insanın insanı, doğayı ve tabiatı koruduğu savunucu ve koruyucu bir yapı olacak olan Birleşik Dünya Devleti’nin vatandaşı olabilmek çok kolay. 

Bunun için www.birlesikdunyadevleti.com adresinden başvuru yapabilirsiniz.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
22
16
8
7
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
FAydemir

Tamam fikir güzel, siteyi de kurmuş. Sizin haber sayesinde sitesine girip tüm yazılanları okudum ama kayıt kısmında girilen neredeyse tüm kimlik bilgileri na... Devamını Gör

hseyinerdic

Bazı arkadaşlar yorumlara kimlik bilgisi istiyorlar yazmış korktum bir şey var sandım. Vatandaşlık başvurusu yaparken baktım Tc biyometrik fotoğraf zorunlu b... Devamını Gör

Ethem Aktaş

Sonunda temellerini gerçek vatandaşları tarafindan oluşturulmuş ve insani değerleri baz alarak kurulan devlet oluşuyor. Işte aradığımız iste beklenen sosya... Devamını Gör