Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En İlginç 10 Olayı

Dünyanın En İlginç 10 Olayı

Batuhan Oruç
18.09.2013 - 19:54 Son Güncelleme: 18.09.2013 - 19:56

Sigortadan Para Alacaktı

New York’ta 5′inci caddede bir adama araç hafifçe çarptı. Adama bir şey olmamıştı.. Şoförle konuştu ve kalkacakken olayı gören biri yanına gelerek kalkmazsa sigortadan para alabileceğini söyleyince yeniden aracın önüne yattı. Araç sürücüsü ise adamın gittiğini düşünerek gaza bastı ve adam öldü…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Trafik Kazası Aksanını Değiştirdi

Ömründe bir defa bile Fransa’da bulunmamış olan Avustralyalı bir kadın, başından ciddi bir şekilde yaralandığı trafik kazasından sonra Fransız aksanıyla konuşmaya başladı.

Özel Botlar Mayından Korudu

Fransız ordusu, askerlerin mayın tarlalarında yürüyebilmelerini sağlayan patlamaya dayanıklı botlar icat etti. Fakat botlar o kadar ağır ve içinde yürünmesi o kadar zordu ki askerler mayınlarla havaya uçmadan önce pusuya yatan düşman askerleri tarafından vuruluyorlardı.

İntihardan Vazgeçmişti

Romollo Ribaldo işsizdi. Pisa kentinde oturan 42 yaşındaki bu İtalyan bir gün tabanca ile intihar etmeye hazırlandı. Eşi onu engellemek için dil döktü.. Sonunda Romolo ağlamaya başladı ve intihardan vazgeçip silahını yere fırlattı. Ateş alan tabancadan çıkan mermi eşine isabet etti ve eşi öldü…

Güvenli Gözlüğe Teşvik Etti

Bir şirket çalışanlarının iş başında güvenli gözlük kullanmalarını teşvik etmek için özel bir film izletti. Kanlı iş kazalarını gösteren film o kadar canlıydı ki 25 kişi odadan kaçtı. 13 işçi bayıldı ve işçilerden biri sandalyeden ilginç bir durumda düşerek kafasını yardı.

İncelerken Bunu Hesaba Katmadılar

1971′de toprak kaymalarını incelemek isteyen Japon bilim adamları büyük bir yağmur fırtınası efekti yapmak için bir tepeyi yangın hortumlarıyla adam akıllı suladılar. Bu yüzden tepenin çökmesi sonucu meydana gelen heyelanda dört bilim adamıyla 11 izleyici yine ilginç bir biçimde hayatını kaybetmiş oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kutlama Ölümle Sonuçlandı

1985′de New Orleanslı cankurtaranlar o yıl şehrin havuzlarında kimsenin boğulmamasını kutlamak için bir parti verdiler. Partide konuklardan biri çok ilginç bir biçimde boğuldu.

Kendini Rehin Aldı

1983′de mağazada hırsızlık yaparken yakalanan San Diegolu bir kadın polislere eğer onu bırakmazlarsa morarana kadar nefesini tutacağını söyledi. Polisler kadını bırakmadılar o da gerçekten ölünceye kadar nefesini tuttu.

Kola Faciası

New Hempshere eyaletinde 10 yaşında bir çocuk kolasını çiviyle açmaya çalışırken hayatını kaybetti. Kolanın içindeki gaz basıncıyla fırlayan çivi çocuğun boğazına saplandı ve çocuk yaşamını yitirdi.

Dünyanın En İlginç 10 Olayı

Bu listede yaşanan trajikomik olaylar hepimize ders olmalı ki benzeri yaşanabilecek durumlardan kaçınmalıyız. İnsanların sivri zekaları ve plana katmadıkları şeyler ölümle sonuçlanabiliyor. Listenin sonlarına doğru okuduğunuzda ne demek istediğimi daha iyi anlayacağınızdan eminim. İşte o dünyanın en ilginç 10 olayı aşağıda sizleri bekliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0