Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Hızlı Oyun Klavyesi Türkiye'de

Dünyanın En Hızlı Oyun Klavyesi Türkiye'de

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın en hızlı oyun klavyesi Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard Türkiye’de satışa sunuldu.

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği “dünyanın en hızlı mekanik klavyesi” olma özelliğine sahip Logitech G910 Orion Spark RGB Mechanical Keyboard Türkiye’de satışa çıktı. Özel Logitech Romer-G anahtar ile diğer mekanik tuşlara göre yüzde 25 daha hızlı harekete geçiş özelliği sunan Logitech G910, oyunseverlerin ve e-Spor oyuncularının yorumları doğrultusunda geliştirildi.

Teknoyo'nun haberine göre, Orion Spark’ta bulunan yeni Romer-G anahtarları, 1.5 mm’lik harekete geçirme alanıyla rakip mekanik anahtarlara kıyasla yüzde 25 daha hızlı harekete geçiş özelliği sunuyor. 70 milyon tuş darbesine dayanıklı Orion Spark, pazardaki diğer ürünlere göre yoğun oyun oynamadan kaynaklanan aşınmaya karşı yüzde 40 daha uzun ömürlü. Logitech G910’ın her bir tuşu, 16.8 milyon farklı renk seçeneğiyle özelleştirilebiliyor.

MOBİL CİHAZ UYUMU VE 27 KOMUT DESTEĞİ

Oyun geliştiricilere kendi oyunları için özel içerikler katan küçük uygulamalar geliştirebilme imkanı sunan Logitech G910’te bulunan Arx Control uygulaması, oyun içi bilgileri, sisteminizin performans durumunu ve medya kontrolüne mobil cihazınızla ulaşmanızı sağlıyor.

Oyun kontrollerini ve macroları programlanabilir dokuz G tuşuna atayarak favori oyunları özelleştirebilen Logitech G910, üç profil üzerinden 27 komuta kadar destekliyor. Logitech Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre Logitech G910’un Türkiye için tavsiye edilen satış fiyatı ise KDV dahil 749 TL olarak belirlendi.

TeknoYo

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
2
1
0
0
0