Görüş Bildir
Haberler
Dünyanın En Ateşli Kızlarının Olduğu İlk 10 Ülke

Dünyanın En Ateşli Kızlarının Olduğu İlk 10 Ülke

Erkek Paketi
16.07.2018 - 02:59

Dünyanın En Ateşli Kızlarının Olduğu İlk 10 Ülke

Erkekpaketi.com olarak şu tespitimiz var: Biz çeşitli kategorilerde sıralama yapmayı seven hatta sıralamalarda yer almak isteyen insanlara sahip bir ülkeyiz. Ama aşağıdaki tabloda da görüleceği gibi dünyaca ünlü girlsonamap.com sitesinin yaptığı araştırmaya göre en ateşli kızların olduğu ülkeler sıralamasında 39.sırada olmamız açıkçası bizleri hayal kırıklığına uğrattı. 

Üstüne üstlük Irak gibi bir ülkenin de ilk 10’da yer alması bizleri hayli şaşırttı. Hele şu aralar Irak’ta nerede buldular bu ateşli kızları anlamak mümkün değil. Bilen varsa bize e-posta atsın bizim de biraz bilgimiz artsın.

Araştırma kısaca şöyle; siteye 90 ülkeden 60.000’den fazla kişi fotoğrafını yüklüyor. Fotoğrafların sıradan insanlar olması şartı var. Yani ünlü ve modeller kıstasa alınmıyor. Siteye girenler fotoğraflara bakarak 1 ila 10 arasında bir puan vererek oy kullanıyor. Alınan ortalamalar neticesinde dünyanın en ateşli kızlarının olduğu ilk 10 ülke şöyle:

1-     Norveç

2-     Litvanya

3-     Polonya

4-     İsviçre

5-     Hindistan

6-     İsveç

7-     İzlanda

8-     Irak

9-     Macaristan

10-Belçika

Bizim kızlarımızın durumu ise hayli iç karartıcı. Aşağıdaki harita üzerinden diğer ülkeleri ve aldığı oyları da görebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
16
8
4
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ashavens1

Listede Ukrayna yazmıyorsa o listeyi siklemem...