Görüş Bildir
Haberler
Dünyadan Türkiye'ye 'Kırmızı Beyaz' Destek

etiket Dünyadan Türkiye'ye 'Kırmızı Beyaz' Destek

Onedio Medya
30.06.2016 - 01:10 Son Güncelleme: 30.06.2016 - 10:53

Atatürk Havalimanı'ndaki saldırı sonrası dünyanın birçok yerindeki simge yapılar, Türkiye ile dayanışma için kırmızı-beyaz renklerle ışıklandırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Berlin Brandenburg Kapısı

Berlin Brandenburg Kapısı

Almanya’nın başkenti Berlin’in en önemli sembollerinden tarihi Brandenburg Kapısı, İstanbul'da Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen terör saldırısı sonrasında Türk bayrağının renklerine büründü.

Berlin Eyaleti Başbakanı Michael Müller'in aldığı kararla 'kardeş şehir' İstanbul ile dayanışma içinde olunduğunu göstermek amacıyla Berlin'deki tarihi yapı bu akşam Türk bayrağının renkleriyle ışıklandırıldı.

Kapı aydınlatıldığı sırada çok sayıda kişi Brandenburg Kapısı'nın bulunduğu Pariser Meydanı’nda toplandı.

Bir grup burada, İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.

Mostar Köprüsü

Mostar Köprüsü

Bosna Hersek'in en önemli sembollerinden biri olan tarihi Mostar Köprüsü de dayanışma için Türk bayrağının renklerine büründü.

Mostar'daki Barış ve Çok Etnikli İşbirliği Merkezi'nin organizasyonunda, kentin en önemli simgesine Türk bayrağı yansıtılırken, Türkiye'yi hedef alan terör saldırılarının bir an önce sona ermesi mesajı verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kuveyt Kuleleri

Kuveyt Kuleleri

Kuveyt'in başkentteki Kuveyt Kuleleri, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı sonrası Türk bayrağının renkleriyle ışıklandırıldı.

Avustralya Victoria Eyalet Parlamentosu

Avustralya Victoria Eyalet Parlamentosu

Avustralya Başbakanı Malcolm Turnbull ve Dışişleri Bakanı Julie Bishop’ın İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki terör saldırısını kınayan açıklamalarının ardından Victoria eyaletindeki bazı binalar Türk bayrağının renkleriyle ışıklandırıldı.

Victoria Eyalet Parlamentosu da Türkiye ile dayanışma içinde olduklarını göstermek için binanın dış cephesini Türk bayrağının renkleriyle ışıklandırdı.

Amsterdam'daki Kraliyet Sarayı

Amsterdam'daki Kraliyet Sarayı

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'daki Kraliyet Sarayı'da kırmızı-beyaza büründü.

Eyfel Kulesi son anda ertelendi

Eyfel Kulesi son anda ertelendi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Perşembe gününe ertelendiğini Twitter'dan duyurdular

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
974
263
50
49
29
23
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Sassy Boy

Eyfel kulesi dinlensin zaten.Türk bayrağını taşımak öyle kolay değildir.

Ferdi Kılınç

Önce seninkinden çıkmasi lazim.

No Name

"Elin Gavuru" deyip, Paris ile Brüksel saldırılarında ölenlere "iyi olmuş" diyen çok zeki (!) insanların yüzleri kızarmış mıdır acaba? Sanmıyorum. Onlar anca... Devamını Gör

methanci

Brüksel ve Paris saldırılarından önce de bu ülkede defalarca kez terör saldırısı oldu ve hiçbiri diğer ülkeler tarafından dikkate alınmadı. Üstüne üstlük ort... Devamını Gör

Happy Humanist

Ben de Ermenili bir kadınla konuştum bugün,ne kadar üzüldüğünü anlatıyordu.Ona laf atanı da susturdu,"Ölenlerin hangi ülkeden olduğu beni ilgilendirmiyor,geç... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Ermenilerin sadece p*ç olanlarını sevmiyoruz zaten. Düzgün olanlarla sorunumuz yok.