Görüş Bildir
Haberler
Dünyaca Ünlü Yıldız Jennifer Lopez'in Sıfırlarını Sayarken Şaşı Olduğumuz Dudakları Uçuklatan Harcamaları

Dünyaca Ünlü Yıldız Jennifer Lopez'in Sıfırlarını Sayarken Şaşı Olduğumuz Dudakları Uçuklatan Harcamaları

Para içinde yüzmek bu olsa gerek.

Kaynak: https://www.therichest.com/luxury/cra...
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Mülkleri:

10. Mülkleri:

Bronx'ta iki katlı evde büyüyen Jennifer Lopez için bile Miami'de, Bel Air ve New York'ta milyonlara mal olan lüks evlere sahip olmak hayaldi. Fakat, ilk günden beri başarı adımlarını ününe ün katarak çıkan Jlo'nun 2016 yılında aldığı malikanenin değeri 28 milyon dolar değerindeydi. Aldığı saray diyebileceğimiz evde 8 yatak odası, 13 banyo, ormana benzeyen bir bahçe ve yüzme havuzu hatta bir köprü bile var. Lüksü seven ünlünün evi, birkaç yıl önce problem oldu. Hayranlarından bir tanesi Jlo'nun evinde bir haftaya yakın yaşadı ve hiç kimse fark etmedi.

9. Güzellik ürünleri:

9. Güzellik ürünleri:

Yıllara meydan okuyan güzelliğiyle bildiğimiz Jennifer Lopez, doğal güzelliğinin yanında kozmetik ürünleri de kullanıyor ve insan plasenta maskesi için haftalık yaklaşık olarak 1.200 dolar harcıyor. Uzmanlara göre; plasenta maskeleri, vitamin ve cildi yenileyen maddeler içeriyor. Yüze, kulağa ve göz kapaklarına uygulanan maske; kolajen ve elastin üretimini harekete geçiriyor. Kulağa tuhaf gelen bu maskeyi Kim Kardashian gibi diğer ünlü isimler de kullanıyor.

8. Romantik tatilleri:

8. Romantik tatilleri:

Çiftlerin romantik duraklarından olan Paris, J.Lo ve Alex Rodriguez'in de favorileri arasında. Çiftimiz 2017 yılı yazını Paris ve Fransa'da bulunan diğer şehirleri gezerek geçirmişti. Çektikleri kareleri sık sık sosyal medya hesabında paylaşan çift, gazeteciler tarafından takip edilmekten çekinmiyor. Hatta Fransa gezilerinde Louvre Müzesi ve Sen Nehrine gittikleri zaman bile paparazilerin varlığından rahatsız olmamıştı. Paris'ten sonra Fransa'nın güneyine giden JLo ve nişanlısı, tatillerine yat kiralayarak devam etmişti. Oldukça romantik geçen tatilleri için 350 bin dolardan fazla para harcamışlardı.

7. Doğum günü elbisesi:

7. Doğum günü elbisesi:

Versace ve Dior gibi ünlü markaları tercih eden J.Lo, vücudunu öne çıkaran doğru seçimleri ve güzelliğiyle gittiği her yerde bakışları üstüne çekiyor. 50.doğum günü partisi için seçtiği parlak Versace elbisesi için de aynı şeyleri söylemek mümkün. Hollywood Reporter dergisine göre; aynı markanın benzer elbise modeli 15 bin dolar değerinde fakat J.Lo için özel olarak dikilmiş elbisenin değeri tam olarak bilinmiyor. Erkek arkadaşıyla randevuya giderken yaptığı kombine 82 bin dolar harcayan biri için doğum gününde harcadığı paranın değerini hesaplamayı size bırakıyoruz.

6. Vücut sigortası:

6. Vücut sigortası:

People'a göre; Jennifer Lopez, bacakları ve kalçasını sigortalattı. Eğer bunlardan birine zarar gelirse 27 milyon dolar alacak. Bazı kaynaklar ise, alacağı miktarın 300 milyon dolar olduğunu söylüyor. Jlo, bacaklarının ve kalçasının değeri hakkında konuşmamasına rağmen ailesinin bazı zamanlar vücuduna iltifat ettiğini söylüyor. Ünlüler arasında yaygın olan sigortalama işlemini yapanlar arasında Cristiano Ronaldo ve Julia Roberts gibi isimler de yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Arabaları:

5. Arabaları:

Jennifer Lopez gibi her şeye sahip birine hediye almanın oldukça zorlu bir süreç olduğu açıkça belli... Fakat, sevgilisi Alex Rodriguez bu konuda oldukça iddialı. Jlo, 50. doğum gününde sevgilisi tarafından kırmızı bir Porsche 911 GTS aldı. Söylenenlere göre; hediyesi öğle saatlerinde büyük devasa altın rengi bir paket içinde gelmiş. Aşağı yukarı 140 bin dolar olan araç; J.Lo'nun 60 bin dolar değerinde BMW 3 Serisi, 500 bin dolar Rolls Royce Ghost, yine 500 bin dolar değerinde Maybach 57 S ve 210 bin dolarlık Aston Martini gibi diğer lüks arabaları yanında yerini aldı bile.

4. Kişiye özel şef:

4. Kişiye özel şef:

Özel bir şefle birlikte seyahat etmek ve istediğin yemeği yaptırmak her yiğidin harcı olmamasına rağmen Jennifer Lopez bunu yapanlar arasında. New York'ta bir restoranda şeflik yapan Ron Gelish, Jennifer Lopez tarafından işe alındı. Bu konuda oldukça katı olan ünlü şef, J.Lo ile çalışmanın nasıl bir şey olduğu konusunda en ufak ipucu bile vermiyor. Bu konuda bildiğimiz tek şey Jennifer Lopez'in sıkı bir diyet uyguladığı ve Mariah Carey, Pierce Brosnan gibi isimlerin de özel şefi olduğu...

3. İki kişisel antrenör:

3. İki kişisel antrenör:

Jlo, büyüleyici vücudunu kaybetmemek ve sahne performanslarına hazırlanmak için iki tane özel antrenör eşliğinde çalışıyor. Antrenörlerinden bir tanesi Jennifer Aniston, Kim Kardashian ve Madonna gibi isimlere de antrenörlük yapan Tracy Anderson. Ünlü antrenör; WWD'ye, Jennifer Lopez'in vücudunu ve kendi formülünü çok iyi bildiğini, güzel vücuda sahip olmak için kolaya kaçan isimler gibi olmadığını söyledi.

2. Düğünleri:

2. Düğünleri:

1998 yılında sade bir törenle evlenen ünlü yıldız, bu yıl Alex Rodriguez ile dördüncü kez dünyaevine girecek. J.Lo'nun ikinci eşi Cris Judd bir röpotajında, artık normal bir insan olmadıklarını, özel hayatlarının gizliliği için önlem almaları gerektiğini, düğünlerinin sirk gibi olduğunu ve düğünü görmek için etraftaki dağlara tırmanan birçok kişinin tutuklandığını düşündüğünü söylemişti. Aslında büyük bir hava sahası kiraladıklarını da eklemişti. Jennifer Lopez ve üçüncü eşi Marc Anthony'nin düğünü de özel bir törenle gerçekleşmişti.

1. Mücevherleri:

1. Mücevherleri:

Mücevherlere olan düşkünlüğüyle bilinen Jennifer Lopez'in sevgilisinin evlilik teklifi ederken aldığı yüzük 1 milyon dolar değerindeydi. 2013 yılındaki Grammy ödüllerinde gözleri kamaştıran yüzük ve bilekliğinde içinde olduğu Norman Silverman marka mücevherler ise 5 milyon dolar değerindeydi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
100
77
37
20
15
13
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beekiwles

Jennifer Lopez, Inna ve Jason Statham 'ın bu kadar abartıldığı başka ülke bilmiyorum.. Yurtdışındayken bu isimleri kimse s*klemiyordu.