Görüş Bildir
Haberler
Dünyaca Ünlü Jovian İnsan Modeli Tablosuna Göre Sen Kimsin?

etiket Dünyaca Ünlü Jovian İnsan Modeli Tablosuna Göre Sen Kimsin?

Aslında sen kimsin? 

Testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İsminin ilk harfini söyle!

2. Şimdi de hangi gün doğduğunu söyle bakalım.

3. Şimdi de hangi ayda doğduğunu söyle bakalım.

4. Peki hangi yılda doğdun?

5. Günün hangi saatinde doğdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ve son olarak, bize isminde kaç harf olduğunu söyler misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kendini açıkca ifade eden!

Kendini çok iyi ifade eden bir insan modelisin. Ve genelde senin grubunda olan insanlar bir şeyleri başlatmak için iyi bir insan tipidir. Başlangıçlar her zaman size aittir. Bunu yapmak ve harekete geçmek çok kolaydır. Ama genelde ne yaptığın hakkında bilgi vermediğin zaman diğer insanlarla arandaki işbirliği çok olmaz. O yüzden bunu bilgi vererek yaparsan insanlarla arandaki ilişki daha ılımlı geçebilir. Sen de zaten bunun farkında olduğun için insanları bilgilendirerek harekete geçiyorsun. Senin de belli bir stratejin vardır. Bu da insanlarla arandaki ilişkiyi daha kuvvetli bir hale getirmek için bilgi vermektir. Bilginin birleştirici bir özelliği olduğuna inanıyorsun. Senin negatif duygun ise kızgınlıktır. Genelde her şeye çok çabuk sinirlenir ve kızarsın. Bu da senin zaman zaman negatif bir insan modeli gibi gözükmeni sağlar.

Planlayıcı!

Sen çok enerjik bir insan modelisin. Ve bu sayede insanların enerjisini de çok iyi yönetip, idare edip, rehberlik edersin. Bunlar senin için çok kolaydır. Çünkü insanları bu anlamda eğlendirmeyi ve yönetmeyi çok seviyorsun. Tabii bu durum başkaları tarafından kabul edilirse güzel bir şekilde ilerler. Çünkü bir başkası senden bir şey istemediği veya yardım istemediği sürece sen en iyisini veremezsin. Bu senin doğanda vardır. Eğer böyle bir teklif gelmezse dirençle karşılaşma eğilimin vardır. Genelde duyguların çok sert ve keskindir. Belirli çizgilerin vardır. Bunları aştığın  zaman kendine çok sinirlenir ve kendini sorgularsın. Hayattaki stratejin ise mühim kararları tek başına ve doğru bir şekilde vermektir. Bu bir evlilik, iş, arkadaş gibi konular olabilir.

Üretici!

Sen genelde insanların vermiş olduğu tepkiler karşılığında nasıl davranacağını çok iyi bilen bir insan modelisin. Genelde kendini çok iyi ifade edersin. İnsanlarla olan iletişimin çok iyidir. Bunun yanında girişimci bir ruha sahip olduğundan dolayı bir işi başlatırsın. Bu senin doğanda vardır. Fakat olayı başlatırken bunun sonunu düşünmeden yaparsın. Ve sonrasında yanlış olduğunu fark edip pişman olabilirsin. Ve o işten vazgeçersin. Genelde iki tip üretici insan modeli vardır. Sen ikinci kategori olan 'kendini ifade eden'  insan modelindesin. Ve böylece kolayca harekete geçersin. Genelde duygu değişimi çok fazla yaşarsın. Ve en baskın olan duyguların ise genelde kızgınlık ve hüsrana uğradığında ani tepki vermendir. Belli bir stratejin vardır. Bu stratejide insanların vermiş olduğu tepkiye göre bir bağ kurarsın. Bu seni biraz yorsa da ilişkilerini sağlam adımlarla atmaktan yanasın. Tabi bu her zaman olmasa da bunun için uğraşırsın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
646
223
145
85
33
21
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz Derya Canfeda

Yakında "Beğendiğin diş fırçalarına göre, ne kadar orospu olduğunu söylüyoruz!" testi de çıkarsa hiç şaşırmam.

tmac

annemin kızlık soy adını da vereyim mi?

inci küpesiz kız

hayır sadece banka kartının şifresini ver yeter :))

Uygar Aytun

Kendini açıkça ifade eden. Evet ederim :)