Görüş Bildir
Haberler
Düğününü Planla Baskın Kişilik Özelliğini Ortaya Çıkaralım!

Düğününü Planla Baskın Kişilik Özelliğini Ortaya Çıkaralım!

Düğün yeri, gelinlik, damatlık, davetiye... Bütün bunları tek tek özenle seçmek kadar zevkli ne olabilir? Kendi düğününü tasarla senin baskın kişilik özelliğini ortaya çıkaralım!

Hazırsan;

Başlıyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da seçer misin?

3. Şimdiii ilk önce bir düğün yeri seç bakalım.

4. Bu yüzüklerden hangisi peki?

5. Davetiyeni seçer misin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki düğününde masa dekorasyonu bunlardan hangisi olmalı?

7. Şimdi sıra giyeceğin gelinliği veya damatlığı seçmekte...

8. Sırada düğün pastası var.

9. Gelin arabası peki?

10. Son olarak balayı için bir yer seç bakalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Gerçekçi"

Gerçekçiliğin ile daha fazla dikkat çekiyorsun. Bir şeyleri her zaman mantığına oturtmaya çalışıyorsun. Her adımını düşünüyor ve ona göre hareket ediyorsun. Her ne kadar hayal kurabilen ve duygularına da hayatında yer verebilen biri olsan da mantığını elden bırakmıyorsun. Çünkü ne zaman duygularınla hareket etsen hata yaptığını fark ediyorsun. Kendine ve insanlara doğru olanı söylersin. Sen kimseyi memnun etmeye çalışmaz sadece insanların bazı gerçekleri görmelerini sağlarsın. Kimse ve hiçbir şey için kendi doğrularından vazgeçen biri değilsin. Her konuda düşünerek hareket eder, gerekirse güvendiğin kişilerden fikir alırsın. Risk almaktan hoşlanmadığın gibi attığın adımların da sonuçlarını düşünebilen birisin. Taraf tutmaz ve doğru neyse onun yanında olursun. Duygularını saklayabilen biri değilsin, neysen onu yansıtıyorsun. Senin için hayatta olan ve olmuş şeylerin telafisi yoktur. Yani hayatında, geçmişinde her ne olduysa o oldu. Buna üzülmek veya 'Keşke olmasaydı.' demek senin için sadece vakit kaybı olabilir. Gerçekçi özelliğinin baskın olması, aslında adımlarının daha sağlam ve güvenilir olduğunu gösteriyor.

"Cesur"

Senin cesur kişiliğin daha ön planda. Yaptıklarının veya yapacaklarının sonuçlarını düşünmek istemeyen birisin. Bir şeyi yapıyorsan istediğin için yapıyorsun ve bu yolda kimseye hesap vermek istemiyorsun. Cesursun çünkü risk almaktan korkmuyorsun. Hata yapsanda kendinle barışık birisin. Alacağın kararlarda önce ne istediğine bakarsın. Kararlı birisin çünkü uzun süre düşünmez ve her şey bir an önce sonuçlansın istersin. Gerektiği zaman soğukkanlı gerektiği zaman ise eğlenceli biri olabiliyorsun. Senin cesurluğun sadece kendi hayatında değil başkalarının hayatlarında da ön plana çıkabiliyor. Fikir verebiliyor ve başkalarının hayatlarında söz sahibi olabiliyorsun. Sen her ne kadar kendi bildiğin doğrularda ilerlesen de her zaman bir idole sahipsindir. Bu ailenden biri ya da etrafından biri olabilir. Örnek aldığın kişi sayesinde cesaretin daha da artıyor. Ani kararlar verebilir ve bu kararları uygulamakta da gecikmezsin. Her zaman her şey için enerjin vardır. Senin cesaretin hayatında birçok başarıyı sana getiriyor. Sınırlarını aşmaktan ve zorlamaktan geri durmayan sen, hayattan her zaman daha fazlasını istiyorsun.

"Hayalperest"

Hayal kurmak, hayal etmek ve bu hayallerin doğrultusunda ilerlemek... Bunların hepsi sana uygun şeyler. Senin hayallerinin sınırı yok. Her şeyi oldurabilir ve en imkansız şeyden bile umut edebilirsin. Senin isteklerin ve düşüncelerin var. Bu isteklerinin peşinden gitmek ve ne olursa olsun ulaşmak için her yolu denemek, seni bu hayatta bir şeylere kavuşturuyor. Sadece düşünmüyor aynı zamanda elde etmek için neler yapabileceğini kurguluyorsun. Seçimlerin, hayat tarzın ile hayalperest kişiliğini yansıtıyorsun. Hayatının birçok noktasında da bunu göstermekten çekinmiyorsun. Senin hayalperest kişiliğin etrafındaki insanlara ümit veriyor ve tekrar yaşam enerjisi dolduruyor. Hayalin olmadığı yerde sen de yoksun. Çünkü seni bu hayta bağlayan şey sonsuz hayal gücün. Her şeyi planlıyor ve istediğin gibi şekillendiriyorsun. Senin için ne imkansız bir şey var ne de olduramayacağın bir şey var... Eğer istediğin olmazsa o istediğini farklılaştırarak oldurursun. Mutlu olmayı bilen ve en azından hayallerinde mutlu olabilen birisin. Hayalperest kişiliğin senin hem pratik zekanı hem de yaratıcılığını ortaya çıkartıyor.

"Gösterişli"

Sakin, sönük veya gösterişsiz... Senin imzan olan hiçbir işte bu kavramlarla karşılaşamayız. Sen gösterişi seven birisin. Bunun için ekstra bir çabaya girmesen de giydiklerin, fikirlerin, davranışların, düşüncelerin ile dikkat çekiyorsun. Küçük bir dokunuşunla çoğu şeyi farklı bir hale getirebiliyorsun. Senin bu özelliğin her zaman popüler biri olmanı sağlıyor. Sen bilerek bir şeyleri göstermeye çalışmıyorsun. Karakterin gereği dikkat çekiyorsun. Kendini bir şeylerle sınırlandırmıyorsun. Sonsuz isteklerin ve sonsuz seçimlerin var. Hayatında istediğin şeylere odaklanmışken, kimsenin önünde durmayacağını biliyorsun. Gösterişli biri olman seni her ortamda önemli biri haline getiriyor. İnsanlarda hayranlık uyandırıyor ve sana bir anda farklı davranmalarına neden oluyor. Sen bu davranışlardan hoşlanıyorsun. Önemli hissetmek ve sözün geçtiğini bilmek seni daha iyi hissettiriyor. Senin seçimlerin hem senin karakterini ortaya koyuyor hem de seni etkileyici kılıyor. Gösterişli biri olarak hayatında her zaman parıltıya ve ışıltıya yer var.

"Öz Güven"

Kendine güven  konusunda ilk isimlerden biri sensin. Verdiğin kararlarla bunu gösterebiliyorsun. Sen her zaman değerli olduğunu düşünüyor ve kimseyle bir rekabet içine girmiyorsun. Kendi hayatına odaklı birisin. Dışarıdaki kişilerin ne yaptığı ile değil daha çok kendi hayatınla ilgileniyorsun. Her zaman verdiğin kararların arkasında durabilirsin. Hayallerine doğru ilerlerken birçok engelle karşılaşabilirsin ama bu engellerin hiçbiri senin pes etmene neden olamaz. Sürekli dener ve oldurana kadar devam edersin. Üstten bakan veya etrafındaki kişileri küçümseyen biri değilsin. Kendinin farkındasın. Neler yapabileceğini ve neler başarabileceğini biliyorsun. Yenilikçi biri olarak hayatında bir şeylere başlamaktan korkmuyorsun. Alıştığın şeylerden vazgeçebilir ve hayatına birçok yeniliği getirebilirsin. Sen öz güvenin sayesinde dikkat çekiyorsun. Kendinden emin duruşun, her zaman senin fikirlerinin değerli olduğunu gösteriyor.

"Kararsız"

Karar vermekte çok fazla zorlanan birisin. Bir yolda ilerlerken aklın bir diğer yolda kalıyor. Bu kararsızlığın nedeniyle de hayatın çoğu zaman stres altında ilerliyor. Çünkü adım atamadığın her an aslında zamanın geçtiğini ve karar vermek için geç kaldığını düşünüyorsun. En iyisine sahip olmak isterken hangisinin en iyi olduğunun farkına varamıyorsun. En iyi yoldan gitmeye çalışırken vakit kaybediyorsun. Senin kararsızlığın hayatında büyük bir engel oluşturuyor. Kararsızlık duygusu çoğu zaman yerini kaygı ve korkuya bırakıyor. Kendini bir şeylere zorladığında aslında daha da kötü gittiğinin farkında değilsin. Her zaman kendini dinlemeli ve verilecek kararlarda iyi, kötü ihtimalleri sıralamalısın. Bu senin karar vermeni kolaylaştırabilir. Her şeye sahip olmak isteyen birisin. Bu nedenle hayatında birçok gereksiz şeye yer var. Pişmanlık duymamak için karar vermekte zorlansan da aslında senin kararsızlığın, hata yapmaktan korkmandan kaynaklanıyor. Hatalarınla yüzleştiğin zaman aslında karar vermen de kolaylaşacak.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
10
6
4
4
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Gösterişli

Emre Arslan

Abla sende bütün testlere gitmişsin

Manav Yörük

"Gerçekçi" Gerçekçiliğin ile daha fazla dikkat çekiyorsun. Bir şeyleri her zaman mantığına oturtmaya çalışıyorsun. Her adımını düşünüyor ve ona göre hareket ... Devamını Gör

Manav Yörük

Her konuda düşünerek hareket eder, gerekirse güvendiğin kişilerden fikir alırsın. Risk almaktan hoşlanmadığın gibi attığın adımların da sonuçlarını düşünebil... Devamını Gör

Sigurd

Cesur