Görüş Bildir
Haberler
Düğün Makyajı Seçimlerine Göre Nasıl Bir İlişki İstiyorsun?

Düğün Makyajı Seçimlerine Göre Nasıl Bir İlişki İstiyorsun?

Begüm
26.10.2022 - 12:03

Eğer bir düğün makyajı yapacak olsaydın bu nasıl olurdu? Sen düğün makyajını seç, biz de seçimlerine göre nasıl bir ilişki istediğini söyleyelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle eyeliner seçer misin?

2. Peki şimdi de rujunu seçer misin?

3. Göz farını da seçer misin?

4. Bronzer/allığını seçer misin?

5. Kirpiklerin nasıl olmalı?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Makyajın hangi tonda olmalı?

7. Son olarak bu makyajlardan hangisi senin favorin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Duygusal ve kuvvetli bağlarla dolu bir ilişki!

Senin bir ilişkiden beklediğin en büyük şey bunun kuvvetli bağlar ile olması. Sen özünde oldukça duygusalsın, senin ilişkin de duygularına hitap edecek şekilde daha yoğun duyguların paylaşıldığı bir ilişki olmalı. Sevgini göstermeyi ve insanların da sana sevgilerini dile getirmesini çok seviyorsun. Daha duygusal, temassal ve paylaşım yaptığın bir ilişki olmasını istiyorsun. Senin için önemli olan karşındaki kişilerin duygularını hissedebilmen ve bunu aynı şekilde yansıtabilmen.

Hem eğlenceli hem de çılgın!

Senin bir ilişkideki en büyük beklentin bol bol eğlenmek ve birlikte çılgınlıklar yapmak! Tabii ki de sevgi senin için önemli ama aynı kafada olduğun biriyle birlikte olmayı dünyalara değişmezsin. Senin ruhun ve tarzın herkesten farklı, çevrendekilerden ayrılıyorsun. Oldukça renkli ve eğlenceli bir kişiliğin var. İlişkide de partnerinin de tıpkı senin gibi renkli ve eğlenceli olmasını bekliyorsun. içindeki çocuğu ve eğlenceyi dışarıya çıkarttığın bir ilişki sana çok iyi gelir!

Özgür ve rahat bir ilişki!

Senin bir ilişkideki en büyük beklentin özgür olmak. Aynı zamanda daha fazla birbirinize güvendiğiniz, birbirinizi anlayışla karşıladığınız ve özgür bir şekilde vakit geçirdiğiniz bir ilişki istiyorsun. Senin için ilişki özgürlük, sevgi ve rahatlığın birleşiminden oluşuyor. Partnerinin seni sıkmasına hiçbir şekilde gelemiyorsun, bundan dolayı senin istediğin ilişkinin merkezinde özgürlük ve sevgi iç içe olmalı!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
124
47
8
7
7
6
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Necla Kaplan

Duygusal ve kuvvetli bağlarla dolu bir ilişki!

Damla Özprinçci

Senin bir ilişkiden beklediğin en büyük şey bunun kuvvetli bağlar ile olması. Sen özünde oldukça duygusalsın, senin ilişkin de duygularına hitap edecek şekil... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Hem eğlenceli hem de çılgın! Senin bir ilişkideki en büyük beklentin bol bol eğlenmek ve birlikte çılgınlıklar yapmak! Tabii ki de sevgi senin için önemli am... Devamını Gör