Görüş Bildir
Haberler
Dudak Tipine Göre Ne Kadar Flörtözsün?

Dudak Tipine Göre Ne Kadar Flörtözsün?

20.07.2022 - 14:32

Dudak tipini seç, biz de sana ne kadar flörtöz bir insan olduğunu söyleyelim. 

Hazırsan başlayalım! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Senin dudağına en çok benzeyen dudak tipini seçer misin?

Bu taraklarda hiç bezin yok!

Bu taraklarda hiç bezin yok!

Flört etmek pek sana göre bir şey değil. Sen daha çok ciddi ilişkilerin insanısın. Flörtleşmek, nazlanmak, karşındakine kur yapmak senin utanmana sebep oluyor. Karşındakine karşı pek de rahat olamıyorsun bu davranışlarda. Hatta tüm bunlar bir yana dursun yan bakışım yaksın, cilvem yıksın diye bile düşünemiyorsun. Ama tüm bunların olmasına hiç gerek yok senin için. Sen karşındakini her koşulda bağlayabiliyorsun kendine. Yine de biraz flörtten zarar gelmez.

Eh, yapıyorsun bir şeyler!

Eh, yapıyorsun bir şeyler!

Sana tam olarak flörtözsün diyemeyiz ama sende de var bir şeyler. Bakışın olsun, gülümsemen olsun doğal bir flörtözlük katıyor sana. Kendi havan o kadar etkileyici ki, herhangi bir şey yapmana bile gerek kalmadan karşındakini etkileyebiliyorsun. Senin için doğal flörtöz diyebiliriz kısacası.

Flörtten oldukça iyi anlıyorsun!

Flörtten oldukça iyi anlıyorsun!

Flörtleşmek senin için gerçek bir yetenek! Bu yeteneği nasıl elde ettin bilemiyoruz ama hoşlandığın ve etkilemek istediğin herkese karşı kullanabiliyorsun yeteneğini. Senden etkilenmemek de pek mümkün değil açıkçası. O kadar etkileyicisin ki, senin flörtöz tavırlarını görüp de aklı kalmayacak kişi çok azdır. Sen buradan devam et bize sorarsan.

Senin kadar flörtöz kimse yok!

Senin kadar flörtöz kimse yok!

Sen dünyadaki en flörtöz insanlardan birisin. Bunu adeta karakter olarak benimsemişsin kendine. Günlük hayatında hemen her şeyde halin tavrın ve hatta konuşmaların tamamen flörtleşir gibi. Kendine yaşam biçimi olarak benimsediğin bu özelliğini çok da iyi bir şekilde kullandığından, üstünde hiç de abartı ya da kötü durmuyor. Bu işin kitabını sen yazmışsın kısacası!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
28
17
17
8
3
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
cansu ersan

Senin kadar flörtöz kimse yok

Manav Yörük

Eh, yapıyorsun bir şeyler! Sana tam olarak flörtözsün diyemeyiz ama sende de var bir şeyler. Bakışın olsun, gülümsemen olsun doğal bir flörtözlük katıyor san... Devamını Gör

Gizem Yenikler

Senin kadar flörtöz kimse yok!