Görüş Bildir
Haberler
Drone Projesi İçin Topladığı Milyon Dolarlarla Kayıplara Karıştı

Drone Projesi İçin Topladığı Milyon Dolarlarla Kayıplara Karıştı

Onedio Medya
20.11.2015 - 02:11

İngiliz drone üreticisi Torquing Group, geliştirdiği mini drone’unun üretimi için Kickstarter’da fon desteği toplamaya başlamıştı. Yaklaşık 12 bin bağışçıdan 3,4 milyon dolar fon desteği toplayan Torquing Group’tan bir süredir haber alınamıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zano isimli ultra portatif ve avuç içine sığan drone’uyla kullanıcıların selfie ve HD video kaydetmelerine imkan tanıyan şirket, istediği başarıya ulaşsa da seri üretimde yaşadığı sorun yüzünden sıkıntılı günler yaşıyor. Temmuz ayında drone’ların teslim edileceğini belirten şirket, halen kullanıcılara drone sevkiyatını gerçekleştirmedi. Yalnızca 600 adet drone sevkiyatı gerçekleştiren şirketin 15 bine yakın drone’u daha kullanıcılara sevk etmesi gerekiyor. Drone’larını satın alamayan kullanıcılar hem üreticinin Kickstarter’daki sayfasına hem de Kickstarter’a olumsuz yorumlar bırakmaya başladı.

Kickstarter, kullanıcılardan gelen olumsuz yorumlara yanıt olarak cihazların üretilme tarihlerini kendilerinin bilmediğini ve bu konuda Kickstarter’ın garanti veremeyeceğini dile getirdi. Torquing Group’un drone için bağış yapan kullanıcılara drone’larını ne zaman gönderecekleri ise şu an için bilinmiyor.

LOG

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
19
9
6
3
1
0
0