Görüş Bildir
Haberler
Dövme Hastaları Buraya! 2017 Yılında Birçok İnsanda Görebileceğimiz Trend Dövmeler

etiket Dövme Hastaları Buraya! 2017 Yılında Birçok İnsanda Görebileceğimiz Trend Dövmeler

Rinascita
08.01.2017 - 14:57

Dövmeler, insanların kendilerini ifade etme biçimlerinden biridir. Fakat doğru bir dövme seçme baskısı, sizi birazcık strese sokabilir. Aralarında Rihanna, Cara Delevingne, JonBoy, Justin Bieber, Hailey Baldwin ve Kendall Jenner'ın da bulunduğu birçok ünlünün dövmelerini yapan, New York'un en rağbet gören sanatçısı Bang Bang, 2017 yılının moda dövmelerini açıkladı. Seventeen'de derlenen bu galeri, dövme hastalarına bu yılın modası hakkında her şeyi söylüyor.

Kaynak: http://www.seventeen.com/beauty/a4416...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kalça dövmeleri

Dövmenizin tercihinize bağlı olarak görülmesini istiyorsanız, kalça bu konuda en iyi tercihtir.

'Dövmenizi kolayca saklayabildiğiniz ve istediğiniz zaman gösterebildiğiniz bir bölgedir.' 

Kylie Jenner'ın bu dövmesinin ardından, Kylie'nin takipçileri de aynı dövmeden yaptırmak için Bang Bang'i ziyaret etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Kol içi dövmeleri

Bu yıl birçok kişide göreceğiniz bir diğer moda dövme modeli de kol içine yapılan dövmeler. En önemli özelliklerinden biri ise, her zaman göremiyor oluşunuz olacaktır.

Kylie Jenner şimdiden modayı yakalamış görünüyor. Kolunun için büyük babasının adını, kendi el yazısıyla yazdırdı.

"Kol içi dövmeleri çok iyi bir seçim. Çünkü düz bir şekilde durduğunuz zaman onu göremiyorsunuz. Yalnızca kolumun içini kendime doğru çevirdiğim zaman görebiliyorum."

İçeriğin Devamı Aşağıda

3. Gerçekçi fotoğraf dövmeleri

'Gerçek üstücülük yani bir şeyleri birilerinin cildinde gerçekçi gösterme sanatı son zamanlarda giderek popüler olmaya başladı.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

4. Küçük minnoş dövmeler

Zarif dövmeler son zamanlarda fazlasıyla moda olsa da, 2017 yılında bu tarz minnoş dövmeleri daha da fazla görecek gibiyiz. 

'Kollar, kaburga kenarları, boynun arkası ve kulağın arkası gibi bölgelerde çok güzel görünen bu dövmeler ayrıca zarif duruyorlar.'

Bella Thorne köprücük kemiğine ve topuğuna da yaptırdığı küçük dövmelerin müdavimlerinden oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Kozmetik dövmeler

Her dövme, dövme gibi görünmüyor. Bazı kozmetik dövmeler doğal kaşların, çillerin ve hatta meme uçların yerine yapılıyor. Diğerleri de sadece makyaj için yapılıyor. 

'Dövmelerin insanlar için yapabildiği en güzel şeylerden biri de kendilerini daha iyi hissetmelerini sağlamak. Bu kesinlikle gün geçtikçe daha da yükselen bir trend.'

6. Yazı dövmeler

Yazı şeklindeki dövmeler her zaman popüler seçenekler arasında yer alıyordu. Fakat bitişik el yazısı sık görmeye başlayacağımız yeni dövme modellerinden biri. 

'Eskiden yaptığımdan daha çok yazı dövmesi yapmaya başladım. Kelimeler, isimler, tarihler... Uzaktan bakıldığında çizgisel bir tasarım olarak görünüyor. Yakından bakıldığında ise bir kelime veya bir cümle karşınıza çıkıyor. Hangi uzaklıktan bakılırsa bakılsın, çok şık duruyor.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Geometrik dövmeler

Bu dövme trendi kelimeleri ve cümleleri tamamen bir kenara bırakıyor. Estetik olarak çok güzel duran bu geometrik şekiller vücudun herhangi bir yerine yapılabilir ve sonsuz bir cazibeye sahiptir.

'Noktalar ve çizgiler, resimlerden daha kolaydır. Beş nokta, beş aile bireyi veya başka herhangi bir anlama gelebilir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
210
173
115
27
25
25
19
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazal Venus

grandmothers name in my grandfathers handwriting diyor yanlış çevirmişsiniz. Sanırım: Büyük babamın yazısıyla büyükannemin ismi diyor.

asosyal hatun

'grandmothers name in my grandfathers handwriting'i 'Kolunun için büyük babasının adını, kendi el yazısıyla yazdırdı' yazmak ne bileyim biraz şov bence..

Alienca

dövme yaptırmayı düşünüyorum ama kendim tasarlamak istiyorum sadece bana özel olması daha anlamlı geliyor. bence siz de özenmeyin kimseye kendiniz hayal edin... Devamını Gör