Görüş Bildir
Haberler
Dota 2 Şampiyonasında 5 Milyon Dolar Verildi

Dota 2 Şampiyonasında 5 Milyon Dolar Verildi

Pchocasi
22.07.2014 - 21:37 Son Güncelleme: 22.07.2014 - 21:53

Dota 2 Şampiyonasında 5 Milyon Dolar Verildi

Dünyanın en çok oynanan e-spor oyunlarından birisi olan DotA 2′nin dünya şampiyonası The International, çokta heyecanlı olmayan bir finale sahne oldu.

MOBA oyunları arasında milyonlar tarafından takip edilen DotA 2′nin en ünlü turnuvası olan The International Şampiyonası Seattle’da düzenlendi. Final oyununda en güçlü iki rakip Newbee ve ViCi takımlarının karşı karşıya geldiği oyunun kazananı belli oldu.

Turnuvada toplamda 5 milyon dolar hediye edilirken, The International e-spor etkinliği Çinli oyuncuların kıyasıya kapışmalarına sahne oldu. Karşılaşan iki takımın kazananı Newbee olurken, 3-1′lik skor ile ViCi takımını mağlup etti.

ÖDÜLLER KULLANICILARI TEŞVİK EDİYOR

Turnuvada kazanan takım Newbee 5 milyon doların sahibi olurken, ikinci olan takım ViCi ise 1.475.799 dolarlık ödülü kazandı. Turnuvada toplamda 10 milyon doları geçik masraf ve ödül tutarları verilirken, gençlerin büyük turnuvalara girmeleri için bu büyük ödüller kullanıcıları teşvik ediyor.

Dördüncü kez düzenlenen The International turnuvasında, üçüncü olan Evil Geniuses takımı 1 milyon dolar teselli ödülü aldı. E-spor etkinliğinin tüm canlı yayınları ESPN üzerinden yayınlanırken, her sene gerçekleştirilen bu turnuvalara giderek ilgi büyüyor. Geçtiğimiz haftalarda League Of Legends için de gerçekleştirilen turnuvada Türkiye’nin kazanan takımı Dark Passage olmuştu.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/dota-2-sampiy...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın