Görüş Bildir
Haberler
Dört Büyüklerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları

Dört Büyüklerden 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajları

Batuhan
29.10.2015 - 10:56 Son Güncelleme: 29.10.2015 - 13:00
İçeriğin Devamı Aşağıda

Süper Lig'in devleri, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayımladılar...

Beşiktaş

Cumhuriyetimizin 92. Yılı Kutlu Olsun

Başkanımız Fikret Orman, Cumhuriyetimizin 92. kuruluş yılı nedeniyle kutlama mesajı yayımladı:

“Cumhuriyetimizin kuruluşunun 92. yılını kutlarken, Beşiktaşlı olmasından gurur duyduğumuz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda; ülkemiz ve Camiamızın yüksek değerleri için azimle çalışmaya devam ediyoruz.

Beşiktaş Camiası olarak bizler, Türk sporunda öncü olma misyonumuzu aklımızdan çıkarmadan, Cumhuriyetimizin ve Camiamızın yüksek menfaatleri için tüm zorlukları aşmak ve başarıya ulaşmakla mükellefiz.

Beşiktaş Camiası olarak Cumhuriyetimizin 92. yılını coşkuyla ve gururla kutlarken; başta devletimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz vatanımız uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle ve minnetle bir kez daha anıyoruz.”

Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

Fenerbahçe

29 Ekim 1923 tarihinde Cumhuriyetin ilanıyla bizlere armağan edilen en büyük mirasımız; Türkiye Cumhuriyetinin 92. Yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlarım.

Bu vesileyle, başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, hayatlarını bu uğurda feda eden kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı

İçeriğin Devamı Aşağıda

Galatasaray

Türkiye Cumhuriyeti'nin 92. Kuruluş Yıl Dönümü kutlu olsun.

Cumhuriyet'imizin 92. yıl dönümünde başta Büyük Önder Atatürk ve onun kahraman silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyoruz

Trabzonspor

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92. yıldönümünü coşkuyla kutlarken, bizlere bu eşsiz mirası emanet eden başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
68
12
3
1
0
0
0