Görüş Bildir
Haberler
Don't Look Up Filmi Gerçek Oldu: Olası Rusya İşgali Öncesi Zenginler Ukrayna'dan Kaçtı

Don't Look Up Filmi Gerçek Oldu: Olası Rusya İşgali Öncesi Zenginler Ukrayna'dan Kaçtı

Rusya tarafından işgal edilmesi an meselesi olan Ukrayna'dan son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Vladimir Putin önderliğindeki Rus ordusunun Ukrayna'yı işgal etmesi bekleniyor. Ukrayna lideri Zelensky ise sevgililer günü için eşiyle birlikte çektiği videoda 'Biz buradayız, ülkemizi savunacağız' dedi. Zengin iş adamlarının Ukrayna'dan kaçması ise akıllara kısa süre önce çekilen o filmi getirdi. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dünyanın gözü kulağı Ukrayna ve Rusya arasında yaşananlara çevrildi. ABD, vatandaşlarına uyarıda bulunurken Ukrayna'dan sonra Belarus ve Moldova'yı da terk etmeye davet etti. Rusya'nın Ukrayna'yı işgali öncesinde ülkedeki zengin iş adamları ve bazı milletvekilleri ülkeden kaçtı.

Akıllara o film geldi...

Akıllara o film geldi...

Ukraynalı zengin iş adamları ve 'elit' kesimin savaş ihtimaliyle birlikte ülkeden kaçması kısa süre önce Netflix'te yayınlanan Don’t Look Up filmini akıllara getirdi.

Don’t Look Up filminde de dünyanın sonu geldiğinde hem ülke başkanı hem de yaşananlardan sorumlu olan yöneticiler özel bir uzay gemisiyle dünyanın dışına çıkıyordu.

Başkan Zelenski kaçanları geri çağırdı

Başkan Zelenski kaçanları geri çağırdı

Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenski, uçaklarıyla birlikte Ukrayna'dan ayrılan zenginleri ülkeye davet etti.

Zelenski; 'Fazlalıklar gider, Ukrayna vatandaşları kalır. Size 24 saat içinde ülkenize dönme çağrısı yapıyorum. Aksi halde ciddi kararlar almak zorunda kalacağız.' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
5
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyaz Zenci

Ukrayna'lı mültecilere kapımız açık sonuna kadar...

Charlie Brown

Ciddi kararlar...

.......

Amerika nın mikserliği ile adamların yaşadığı ekonomik sıkıntı Rusya nın işgalinden beter. Böyle savaş mı olur ya ha bu gün ha yarın. Davul çala çala. Petrol... Devamını Gör