Görüş Bildir
Haberler
Doların Yeni Rekoru Aysun Kayacı'yı Gündem Yaptı! "Benim Oyumla Çobanın Oyu Bir mi?" Göndermesi...

Doların Yeni Rekoru Aysun Kayacı'yı Gündem Yaptı! "Benim Oyumla Çobanın Oyu Bir mi?" Göndermesi...

Hacer Tonay
18.12.2021 - 21:22

Döviz kurunda yaşanan kriz neticesinde Türk Lirasının dolar karşısında sürekli değer kaybetmesiyle bir dönem söylediği sözle olay olan ve adeta linç edilen Aysun Kayacı sosyal medyada TT oldu. Doların yükselişine isyan eden sosyal medya kullanıcıları Aysun Kayacı'nın 'Benim oyumla çobanın oyu bir mi?' sözünü hatırlatarak göndermede bulundu. İşte gündem olan Aysun Kayacı benzetmesi…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Doların 17 TL’nin üzerine çıkmasıyla birlikte sosyal medyadan çeşitli göndermeler yaparak isyan eden vatandaşlar Aysun Kayacı benzetmesiyle tekrar gündeme geldi. Eski model Aysun Kayacı’nın yıllar önce bir programda söylediği 'Benim oyumla çobanın oyu bir mi?' sözleri yeniden gündeme geldi. Ekonomik krizin zirve yaptığı bu günlerde Kayacı'nın sözü paylaşım rekoru kırıyor. İşte detaylar..

#Her Şey Bu Kadının Söylediğini Ciddiye Almamakla Başladı

#Her Şey Bu Kadının Söylediğini Ciddiye Almamakla Başladı

Bir televizyon programında eski model ve manken Aysu Kayacı'nın yıllar önce söylediği 'Benim oyumla çobanın oyu bir mi?' sözü gündemden düşmüyor. Bugün 41 yaşında olan Kayacı'nın sözü sosyal medyada paylaşım rekorlarını alt üst ediyor.

Ölmeden Kıymeti Bilinen Tek Kişi

Ölmeden Kıymeti Bilinen Tek Kişi

Sosyal medyada da gündem olan konuyla ilgili farklı başlıklarda etiketler TT listesine girdi. Bunlarda en dikkat çekeni ise Aysun Kayacı oldu. Dolardaki yükselişle Aysun Kayacı arasındaki bağlantıyı kuramayanlar başlığa tıkladıktan sonra meselenin aslını anladı. Şöyle ki Aysun Kayacı hatırlanacağı üzere yıllar önce bir televizyon programında 'Benim oyumla çobanın oyu bir mi?' ifadelerini kullanmıştı. O dönem de büyük yankı uyandıran bu sözler, aradan yıllar geçmesine rağmen hala zaman zaman gündem olabiliyor.

Değerini Bilemedik!

Değerini Bilemedik!

Bugün de doların 15 TL'yi geçmesi sonrası Aysun Kayacı'nın o sözü sosyal medyada yeniden gündem oldu. Aysun Kayacı'nın fotoğraflarını paylaşan sosyal medya kullanıcıları 'Aysun Kayacı meğer sen ne akıllı insanmışsın da değerini bilemedik', 'Bugün de Aysun Kayacı'nın tespitinde ne kadar haklı olduğunu bilerek güne başladım' şeklinde notlar düştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aysun Kayacı Haklıydı!

Aysun Kayacı Haklıydı!

İşte yapılan paylaşımlardan bazılar;

Türkiye'de bir ilk! bu kadar güzel bir kadın bedeniyle değil de haklı sözleriyle hafızalara kazındı.

  • Aysun Kayacı demokrasinin kara deliğini ilk keşfeden ama kıymeti sonradan anlaşılan ünlü düşünür, filozof, yüce insan... Kıymetini çok geç anladık.

  • Ölmeden kıymeti anlaşılan tek insan Aysun Kayacı

  • Aysun Kayacı benim dağdaki çobanla oyum bir olamaz dediği için o gün seni çok eleştirdik. Bugün çok iyi anlıyoruz. Yurttaşlar Olarak senden özür dileriz.

  • Aysun Kayacı haklıydı diyen kimler varız?

  • Aysun Kayacı o kadar haklıydı ki kıymetini bilemediler...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
6
5
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın