Görüş Bildir
Haberler
Doğum Yaptıktan Sonra İşi Gücü Bırakıp Evinin Hanımı Olan 16 Ünlü Anne!

Doğum Yaptıktan Sonra İşi Gücü Bırakıp Evinin Hanımı Olan 16 Ünlü Anne!

Hugolina
07.02.2018 - 16:39

Kimisi tamamen bıraktı işini kimisi ise bebeği büyüyene kadar... Bazı kadınlarda annelik duygusu ağır basıyor ve gözleri bebeklerinden başka hiçbir şey görmüyor. İşte alkışı, şan ve şöhreti doğum yaptıktan sonra bir kenara bırakmış ünlü anneler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Pelin Karahan

1. Pelin Karahan

Pelin Karahan'ı 'Kavak Yelleri' dizisinin Aslı'sı olarak tanıdık. Kendisi 2014 yılında iş adamı Bedri Güntay ile dünyaevine girdi ve ilk oğlu Ali Demir'in doğumundan sonra setlere 2 yıl ara verdi. Daha sonra 'Yeter' adlı dizide oyunculuğa kaldığı yerden devam ediyordu ki ikinci oğlu Eyüp Can'a hamile olduğunu öğrendi. Diziden ayrılarak bir süre daha oyunculuğa ara veren Pelin Karahan, şu sıralar bir yemek programında mutfak sırlarını paylaşıyor.

2. Nur Fettahoğlu

2. Nur Fettahoğlu

'Muhteşem Yüzyıl' dizisindeki 'Mahidevran' rolüyle gönüllerimizde taht kuran güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, iş adamı Levent Veziroğlu ile 2013'te evlendi. 2016'da doğum yaptıktan sonra ise oyunculuğa ara verdi. Kızı Elisa Güzin ile bol bol vakit geçiren Nur Fettahoğlu en son Fi'nin 2. sezonu Çi dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı. Setlere tamamen döner mi dönmez mi bilemiyoruz.

3. Özgü Namal

3. Özgü Namal

En son 2014 senesinde 'Merhamet' adlı dizide ekranlarda olan ünlü oyuncu Özgü Namal, Serdal Oral ile olan ilişkisinden oğlu Nefes doğunca, oyunculuğa ara verdi. Nefes'in doğumunun ardından kızı Elem Su'yu dünyaya getiren Özgü Namal, renkli dünyaya veda edip işi gücü bıraktı. Köyceğiz'de aldıkları bir çiftlikte yaşamaya başlayan oyuncu setlere pek dönmeyecek gibi durmuyor.

4. Selma Ergeç

4. Selma Ergeç

Can Yayınları'nın sahibi Can Öz ile evlendikten kısa süre sonra kızı Yasmin'i kucağına alan oyuncu Selma Ergeç de oyunculuğa ara verdi. Nadiren reklam filmlerinde görülen oyuncunun dizi setlerine dönüp dönmeyeceği ise muamma.

5. Melike Güner

5. Melike Güner

'Doktorlar' dizisinin Zenan'ı Melike Güner de anne olduktan sonra oyunculuğa ara verdi. Ali Haydar Bozkurt ile nikah masasına oturduktan 2 yıl sonra ikizlerini kucağına aldı. Dizi setlerine ara verse de tiyatrodan kopmayan Melike Güner, 'çocuklarımla vakit geçirmek en büyük keyfim' diyerek anneliğin tadını doyasıya çıkartıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Zeynep Dörtkardeşler

6. Zeynep Dörtkardeşler

Sempatik tavırlarıyla dikkat çeken başarılı oyuncu anne olduktan sonra mesleğine ara verdi. Oyuncu ve sunucu Alp Kırşan ile evli olan Zeynep Dörtkardeşler, şu aralar tüm vaktini oğlu Efe ile birlikte geçiriyor.

7. Demet Şener

7. Demet Şener

Eski Türkiye güzellerinden Demet Kutluay da Basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlenip kızı İrem'den sonra oğlu Ömer'i de kucağına aldı ve mesleğini bıraktı. Evinde artık mutlu olduğunu söyleyen Demet Kutluay sadece hayır için yapılan defilelere katılıyor.

8. Emina Sandal

8. Emina Sandal

Mustafa Sandal'ın eşi olarak hayatımıza giren Sırbistanlı Emina Sandal, ülkesinde oyunculuk, modellik, beste ve söz yazarlığı yapıyordu. 2008'de evlendikten sonra Yaman ve Yavuz adında iki çocuğu oldu ve tüm vaktini onlarla geçiriyor.

9. Güzide Duran

9. Güzide Duran

Güzide Duran bir dönem podyumların ve magazin dünyasının en popüler isimlerinden biriydi. Şimdi ise kendisini hatırlamakta bile zorlanıyoruz. 2008 yılında Mimar Adnan Aksoy'la hayatını birleştirip Amerika'ya yerleşen top model Miami'de doğurduğu kızına 'Selin' adını verdi. Anne olmanın keyfini yaşayan Güzide mesleğinin zirvesindeyken bıraktığı podyumlara bugüne kadar dönmedi daha da dönmez.

10. Arzum Onan

10. Arzum Onan

Her görenin '41 kere maşallah' dediği bir aşka, evliliğe ve aileye sahip Arzum Onan. Yıllar önce bir dizi setinde tanıştığı Mehmet Aslantuğ ile 1996 yılında evlendiler ve daha sonra oğlu Can dünyaya geldi. Eski model ve oyuncu Arzum Onan'ı ekranlarda işi ile görmedik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Didem Uzel

11. Didem Uzel

1994 Avrupa Güzeli olan Didem Uzel; Eylül, Büyük Umutlar, Hızma, Yalan, Yürek Çığlığı, İki Aile, Doktorlar ve İntikam dizilerinde rol aldı. 2012 yılında kendisinden 6 yaş küçük olan borsacı Selim Sarı ile hayatını birleştirdi ve 45 yaşında oğlu Leo’yu dünyaya getirdi. İşi gücü bırakan Didem Uzel'in oğlu ise sevimliliği ve tatlılığı sayesinde fenomen olmak üzere.

12. Yıldız Asyalı

12. Yıldız Asyalı

'Eyvah Babam!' ve 'Hayat Bilgisi' dizileri ile hepimizin çok sevdiği Yıldız Asyalı, Emre Vatansever ile evlendikten kısa süre sonra hamile kaldı. 2016'da kızı Ayşe Mira'yı dünyaya getiren ünlü oyuncu, kariyerine ara verip kızı ile ilgilenmeyi tercih etti. Şimdi bir tv dizisinde rol almaya başladı bakalım bu serüven ne kadar sürecek?

13. Özlem Yıldız

13. Özlem Yıldız

Bir zamanlar ekranların en sevilen en sempatik sunucularından biriydi Özlem Yıldız. Armatör Sinan Serter'le evlendikten Sindrella misali hayatı değişti ve gözlerden uzak lüks bir hayat sürmeye başladı. Yıldız'ın ileri derece prematüre doğan bir bebeği oldu ama çok şükür Demir bebek sağlığına kavuştu. Şimdilerde eşinden boşanan Özlem Yıldız kendini oğluna adamış durumda.

14. Yasemin Ergene

14. Yasemin Ergene

Yasemin Ergene; Doktorlar, Aşk Oyunu, Koçum Benim gibi bir çok dizide rol aldı. Oyunculuk kariyeri gayet güzel bir şekilde ilerlerken 16 Temmuz 2011 tarihinde işadamı İzzet Özilhan ile evlendi ve ekranı bıraktı. Bu evlilikten Emine ve Ela adlı iki kızı oldu ve mutlu mesut hayatına devam ediyor.

15. Ebru Destan

15. Ebru Destan

Bir dönem Türkiye'nin en popüler ve beğenilen mankenleri arasında yer alan Ebru Destan en son Survivor'a katılmıştı. Bu yarışmadan ayrıldıktan sonra da iş adamı Mete Oktay İnan ile dünya evine girdi. Şimdilerde ise geçmiş dönemlerin aksine ekranlardan uzak durmakta ve vaktinin büyük bir kısmını ailesi ile geçirmeyi tercih etmekte. Ebru Destan'ın Ali ve Oktay isimli 2 çocuğu var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Yeliz Yeşilmen

16. Yeliz Yeşilmen

Dizilerdeki 'aptal sarışın' rollerinin aranan oyuncusu Yeliz Yeşilmen 2010 yılında Ali Uğur Akbaş ile evlendi. Asya ve Birbey isimli iki çocuk dünyaya getirdi. Öyle ki çocukları kocaman olup okula bile başladılar. Ekranlara dönmeyi düşünmeyen Yeliz Yeşilmen daha çok sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile gündemde.

BONUS: Ayşecik

BONUS: Ayşecik

Henüz 2 yaşındayken Papatya adlı filmle sinemaya adım atan 20 yaşına gelinceye kadar da çok sayıda filmde rol alan Zeynep Değirmencioğlu dönemin Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinden Serkan Acar ile evlendikten sonra sinemayı bıraktı ve iki çocuk dünyaya getirdi. Ayşecik setleri özlemediğini ise şöyle anlatıyor: 'Zaten 1.5 yaşımdan 20 yaşıma kadar setlerdeydim. Oyunculuğa benim bıraktığım yaşta başlayanlar var. Çocukluğu, genç kızlığı setlerde geçmiş biri olarak evlilik hayatı, ev hanımlığı ve çocuklar çok daha cazip geldi zamanında bana. Sinemayı bıraktığıma hiç pişman olmadım. Hiç özlem duymadım.’’

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
67
43
14
13
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

çoğunun çocukları anne ilgisine muhtaç yaşta. önemli olan 4 yaşını geçirip hayatı çok kaçırmamak. çocukla ilgilenmeyi her anne ister ama çocuk okula başlayın... Devamını Gör

Charles Wellington

Emina Sandal Sırbistanlı değildir, zaten Sırbistanlı diye bir adlandırma yoktur ona Sırp derler. Kendisi Türk'tür (Boşnak kökenli diyelim), bugünkü Sırbistan... Devamını Gör

Kübra Büçer

sanki başlık yanlış olmuş gibi gibi