Görüş Bildir
Haberler
Doğum Yapan Adam Hemşireyi Dövdü! "Bana Anne Diye Seslendi"...

Doğum Yapan Adam Hemşireyi Dövdü! "Bana Anne Diye Seslendi"...

GNS
23.12.2021 - 20:10

Amerika Birleşik Devletlerinde yaşamını sürdüren 37 yaşındaki transseksüel birey Bennett Kaspar-Williams sosyal medyada ilgi çeken bir aktör haline geldi. Eşi Malik ile birlikte Instagram hesaplarında 2020 yılında oğullarının doğumu esnasında yaşadıkları bir olayı anlatan ikili dikkat çekti. Ekim 2020'de doğum yapan Bennett hastanede bir hemşirenin kendisine 'anne' demesinden rahatsız olduktan sonra tartıştıklarını ve hemşireyi dövdüğünü açıkladı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Sosyal medya aktörü ve fenomeni Bennett Kaspar-Williams 2020 yılında doğum yapmasıyla dikkat çekmişti. Transseksüel bir birey olan Bennett, sosyal medyada 20,4 bin takipçiye sahip. Erkek olması ve doğum yapması ile ilgi çeken Bennett'in oğlunu dünyaya getirdiği esnada hastanede hemşire ile kavga ettiği ortaya çıktı. Hemşireyi döven Bennett Kaspar-Williams kendisine 'anne' denmesinden rahatsız olduğunu belirtti. İşte detaylar...

Tartışma Kavgaya Döndü

Tartışma Kavgaya Döndü

Amerika Birleşik Devletleri’nde gerçekleşen bir doğum sırasında oldukça ilginç anlar yaşandı. Transseksüel birey Bennett Kaspar-Williams ile eşi Malik'in bir çocukları dünyaya geldi. Ancak doğumun sonrasında Williams kendisine “anne” diyen hemşirelerle tartışmaya başladı. Annelik ve kadınlık kavramları üzerinden sağlık çalışanlarının kendisini aşağıladığını dile getiren Williams, yaşadıklarını detaylı bir şekilde anlattı.

"Anne" Dediği İçin Hemşireyi Darp Etti

"Anne" Dediği İçin Hemşireyi Darp Etti

Doğumu gerçekleştiren transseksüel birey Kaspar-Williams, kendisine 'anne' demekte ısrar eden hemşireyi darp etti. Doktorların ve hemşirelerin defalarca kez uyarmasına rağmen kendisine hanımefendi, hanım gibi hitaplar kullandığını dile getiren Williams bu durumdan rahatsız olduğunu söyledi.

Sağlık personellerinin ona sürekli cinsiyet yakıştırması yapmasından rahatsız olduğunun altını çizen Williams, 'Kendi çocuğunu yaratan bir baba olduğumu söylemekten daha güçlü bir şey yok' dedi Williams, iki babaya sahip olmaktan daha doğal bir şey yok diye sözlerine devam etti.

Özgürleştim

Özgürleştim

2011 yılında cinsiyet değiştirme ameliyatı olmaya karar veren Williams, 2014 senesinde cinsiyet değiştirme sürecini tamamladı. Göğüslerini aldırdığı ameliyatın sonrasında bu sürecin kendisi için özgürleştirici bir adım olduğundan söz eden Williams özünü bulduğunu belirtti.

İşte Ailenin Fotoğrafları

İşte Ailenin Fotoğrafları
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
165
113
50
13
13
9
4
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
niki no

Normalde saygı duyarım ama bir çocuğa bu yapılmaz ya gelecekte tahmin edemeyeceğimiz kadar uç dejenerelikler yaşanacak

Buse ilhan

Çok b.ktan bi haberdi yine . Gece gece çocuğa üzüldüm şimdi hangisine anne hangisine baba diyecek.