Görüş Bildir
Haberler
Doğrusunu Duyunca Apışıp Kalacağınız, Kulaktan Kulağa Dolaşan Cinsellikle İlgili Yanlış İnanışlar

etiket Doğrusunu Duyunca Apışıp Kalacağınız, Kulaktan Kulağa Dolaşan Cinsellikle İlgili Yanlış İnanışlar

mickeymouse
21.12.2018 - 19:30 Son Güncelleme: 22.12.2018 - 11:45

Bugün toplumumuzdaki birçok temel sorundan birini masaya yatıracağız: Cinsellik. Şimdi böyle dedim diye linç yemek istemiyorum ama biraz gerçekçi olmakta fayda var değil mi? Kendimizi de kandırmayalım bi' zahmet. 'Ne alakası var ya? Ben Mars'a yerleşip mutlu mesut yaşamanın hayalini kuruyorum, böyle sorunlarım yok!' diyorsanız, hemen şimdi içeriği terk edebilirsiniz... Çünkü biz burada cinselliği herkes kadar kafasına takan ve seksle ilgili yanlış inançlara sahip dostlarımızla azıcık dertleşeceğiz.

Cinselliğin hâlâ bir tabu olarak algınlandığı toplumumuzda, elbette ki yanlış cinsel inanışların olmaması gibi bir durum söz konusu değil.

Cinselliğin hâlâ bir tabu olarak algınlandığı toplumumuzda, elbette ki yanlış cinsel inanışların olmaması gibi bir durum söz konusu değil.

Yukarıda lafı gediğine bilirkişi edasıyla güzelce oturttuğumuza göre, şimdi işin aslına geçebiliriz.

1. İlki, bütün penisi olan canlıların kafasına taktığı bir şey:

1. İlki, bütün penisi olan canlıların kafasına taktığı bir şey:

'Penis boyunun yeterince büyük olmadığı ve bu durumun kadınları tatmin etmediği.' 

Ya güzel kardeşim, kim dedi size bunun büyüğü makbuldür; kocaman olması gerekiyordur, büyüdükçe kadın zevkten kendini oradan oraya atar diye.

Ya güzel kardeşim, kim dedi size bunun büyüğü makbuldür; kocaman olması gerekiyordur, büyüdükçe kadın zevkten kendini oradan oraya atar diye.

Bir kere ideal penis boyu diye bir şey yok. Yani bilmem kaç santim olursa ideal, kadınları tatmin etmek için şuncacık penis yetmez vs. böyle bir şey YOK. Üstelik bunu ben demiyorum, tıp doktorları diyor. Doğurganlıkla penis boyu arasında da herhangi bir bağ YOK. Yapmayın, etmeyin. Hepimizin ataları etrafta devasa penislerle dolaşmıyordu. Yapmanız gereken şey bu inanışlardan kurtulup penisinizi sevmeniz, onunla barışmanız. Salın yavrucağı da bi' hayatını yaşasın...

(Elbette ki bu mikro penis gibi sağlık sorunlarına neden olan, ultra küçük penisler için geçerli değil. Öyle bir durumda doktora başvurmanız gerekiyor.)

2. "Prezervatif kullanmak seksten alınan hazzı azaltır."

2. "Prezervatif kullanmak seksten alınan hazzı azaltır."

Yok daha neler? Yahu kaçıncı yüzyıldayız kardeşim. Günümüzde zaten prezervatifler lateks olarak üretiliyor, lateks dediğimiz madde incecik bir şey; partnerinizi hissetmemeniz gibi bir şey söz konusu olabilir mi? Ha eğer hissetmiyorsanız bir nöroloğa görünün çünkü sorun muhtemelen prezervatifte değildir...  Elbette ki ben de bu bilgileri bir yerlerimden uydurmuyorum, yapılan araştırmalara dayanarak yorum yapıyoruz burda. Üstelik prezervatif erkeklerde boşalmayı da geciktiriyor.

Sahi, bundan daha iyi bir icat var mı ya?

Sahi, bundan daha iyi bir icat var mı ya?

Hem hastalık bulaşmasını engelliyor, hem cinsel koruma sağlıyor hem de boşalmayı geciktirerek seksten aldığın zevki artırıyor. Ama sen hala çıkmışsın bu doğaüstü buluşa bok atıyorsun. Yapmayın, etmeyin. Böyle güzel buluşları sevelim, koruyalım. Bak atalarımız doğum kontrol yöntemi olarak vajinalarına akasya yaprağı tıkıyordu, kıymet bilin.

3. "Regl döneminde seks yapılmaz."

3. "Regl döneminde seks yapılmaz."

Ya böyle seksle ilgili kuralları kesin ve kati bir dille yazan bir ansiklopedi var da biz mi bilmiyoruz? Regl döneminde kadınlar kesinlikle seks yapmamalıymış... Yoo bal gibi de yapabilir. Üstelik teknik olarak yapılmasında HİÇBİR sakınca da yok.

Yalnızca şöyle bir durum var:

Yalnızca şöyle bir durum var:

Bu dönemde akıntı devam ettiği için motivasyonun sağlanamaması söz konusudur ki bu da tamamen kişiden kişiye göre değişir. Bunun dışında kadınların vajinası genişlediği için enfeksiyona daha açık bir hale gelirler ancak temizlik ve korunma ritüelleri yerine getirildiği sürece korkacak bir şey yoktur. Asıl ironik olan da prezervatif hazzı engelliyor diye takmayanların, bu enfeksiyonu sorun etmesidir. Ya sen her halükarda cinsel hastalıklara karşı prezervatif kullan da bi' hele, gerisine takılma.

4. "İlk cinsel ilişkide kan gelmemesi kadının bakire olmadığını gösterir."

Allah aşkına şu töre dizisinden edindiğiniz cinselliği bi' kenara bırakın. Yıl oldu 2019, insanlar Mars'a koloniler halinde yerleşmeye başlayacak biz hala ilk birleşmede kan geldi gelmedi kafasındayız. Oldu olacak çarşafa da bakalım da tam olsun.

Bu öyle dizi ve filmlerde gördüğünüz gibi oluk oluk bir kan değil arkadaşlar.

Bu öyle dizi ve filmlerde gördüğünüz gibi oluk oluk bir kan değil arkadaşlar.

İncecik bir dokudan sızan belli belirsiz bir akıntı, pembemsi bir sıvı. Ayrıca herkeste kanama olacak diye bir kaide de yok. Uzmanlar kızlık zarının yırtılması durumunda, kanama olmayabileceğini ve bunun bir parmak kesiği gibi algılanmaması gerektiğini söylüyor. Yani kanama olsa bile belli belirsiz olabilir ve siz bunu hissetmeyebilirsiniz. Ya da hissedersiniz ne önemi var ki?

5. "Sekste 'iyi' veya 'kötü' gibi kesin tanımlar vardır."

5. "Sekste 'iyi' veya 'kötü' gibi kesin tanımlar vardır."

YOKTUR arkadaşlar. Kime göre iyi neye göre iyi yahu? Milyarlarca insan var, her birinin farklı zevkleri, hobileri ve istekleri var. 'İyi' dediğiniz şeyin tanımı bile cinsel ilişkide kişiden kişiye göre değişiyor. En basitinden bir pozisyon bir çifti zevkin doruklarına ulaştırırken bir diğerini tatmin etmiyorsa, neyin iyiliğinden bahsediyoruz ki?

Aşağı gelin size harika bir örnek vereyim:

Mesela doggy olarak bilinen seks pozisyonu birinin orgazma ulaşmasını sağlarken bir diğerinin karnında gaz birikmesine ve sürekli osuracağım korkusu yaşamasına sebep olabilir. (Benim bir arkadaşım vardı da, onda sürekli oluyordu...) Zavallım utanmaktan sıkılmaktan, eyvah osurursam korkusundan zevke odaklanamaz ki. Sen şimdi gel de o insana doggy'nin en çok orgazma ulaştıran pozisyon olduğunu anlat: Yersen! Bu kadar açık ve net. O nedenle partnerinizin beden diline bi' bakın ne diyor, bir de öznel olan ipuçlarını yakalamaya çalışın. Yok sekste iyi değilim, yok kötüyüm... Bu zırvalıkları bir kenara bırakın ve doyasıya yaşadığınız anın tadını çıkarın!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
231
191
46
32
31
13
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
komunist.bankacı

1-Penis boyunun zevke fizyolojik olarak etkisi yok evet ama psikolojik olarak var, çok küçük bir penis görünce şevkim kaçmaz diye sallamasın hiçbir kadın. 2-... Devamını Gör

alexander ivan

bankacı haklısın sana katılıyorum et ete değecek :)

Gaye Gaye

Adetken iliskiye girilir diyor lan gerizekali dinimizde cok buyuk gunahi ve tehlikesi var

Kemal Cem

Tehlikesi neymiş?

alexander ivan

sevgili konuyu yazan araştıran bay cidden problemlerin olduğunu düşünmeye başladım artık bu içeriklerden ve hatalı sollamalarından