Görüş Bildir
Haberler
Doğru Kişiyle Beraber Olduğunuza Emin Olma Rehberi: Yanlış İnsanla Birlikte Olduğunuzu Gösteren 5 Duygu

Doğru Kişiyle Beraber Olduğunuza Emin Olma Rehberi: Yanlış İnsanla Birlikte Olduğunuzu Gösteren 5 Duygu

esma çetin
24.04.2022 - 12:00

Aşk çok güzel duygu ama doğru kişi ile birlikte olunca! Çoğu insan hayatlarındaki insanın doğru kişi olduğuna o kadar inanıyorlar ki bu insanların yaptıkları hataları bile görmüyorlar. Aşağıda sıraladığımız maddelerdeki duyguları hissediyorsanız ilişkinizde ters giden bir şeyler var demektir. Doğru kişi ile birlikte olup olmadığınıza birlikte bakalım. Hadi buyurun 👇

Kaynak: https://jamesmsama.medium.com/youre-w...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beraber bir gelecek fikri sizi mutlu etmiyorsa,

1. Beraber bir gelecek fikri sizi mutlu etmiyorsa,

Evlilikle alakalı korkularınız yoksa ve belli bir yaşa gelen yetişkin insanların ilişkilerin beklentisi genellikle evlilik oluyor. Kendinize sormanız gereken ilk şu soru, 'Şu an birlikte olduğunuz insan ile bir ortak bir gelecek hayali kurabiliyor muyum?' olmalı. Birlikte aynı evde yaşama, birlikte yaşlanma, çocuk yapma, her gün aynı yatakta uyuyup uyanma hayalleri sizde olumlu bir duygu uyandırmıyorsa üzülerek söylüyoruz ki, birlikte olduğunuz kişi sizin için doğru olmayabilir.

2. Partnerinizin ileride değişeceğini düşünüyorsanız,

2. Partnerinizin ileride değişeceğini düşünüyorsanız,

Birlikte olduğunuz kişinin her özelliğini sevmek pek mümkün olmuyor. Uyuşamadığınız veya farklı fikirlerinizin olduğu konuların olması gayet normal ancak birbirinizi farklılık ve benzerliklerinizle kabul etmeniz çok önemli. Yaşanılan anlaşmazlıkları görmezden geliyor ama içten içe de partnerinizin tavır, davranış ve huylarının değişmesini istiyorsanız doğru yolda olmayabilirsiniz. Aşk, karşınızdaki insanı olduğu gibi kabul edebilmek demektir, partnerinizin şu anki halinin ileride değişeceğini ve daha iyi olacağını umut etmek değildir.

3. O'nun yanında kendiniz gibi hissetmiyorsanız,

3. O'nun yanında kendiniz gibi hissetmiyorsanız,

Partnerinizin yanında kendinizi sınırlıyor, filtreliyor ve olduğunuz gibi davranamıyorsanız ilişkinizde yanlış giden bir şeyler var demektir. Partnerinizin sizin hakkında fikrinin değişeceği, kızacağı, sizi sevmeyeceği veya onun hoşuna gitmeyeceğini düşündüğünüz için O'nun yanında kendiniz gibi davranamıyor olabilirsiniz. Ancak o'nun yanında dönüştünüz kişinin gerçek siz olmadığını unutmayın. Yanında kendiniz gibi hissedeceğiniz ve sizi olduğunuz gibi kabul edecek birileri mutlaka var, sadece o kişiyle henüz tanışmadınız.

4. Tartışmalarda kimin haklı olduğuna odaklanıyorsanız,

4. Tartışmalarda kimin haklı olduğuna odaklanıyorsanız,

'Ve sonsuza dek mutlu yaşadılar' diye bir şeyin olmadığını hepimiz biliyoruz. Her ilişkide kavga ve tartışmaların olması gayet normaldir. Hatta sağlıklı ve yapıcı tartışmalar ilişkinizi olgunlaştırır. Ancak ilişkinin bir ekip işi olduğunu unutmamanız gerekir. Takım arkadaşları da birbirlerine karşı değil, birlikte olurlar. Tartışma ve kavgaların çıkması gayet normal bir durumdur ancak bu kavgalarda sorunu çözmek yerine kimin haklı olduğuna odaklanıyorsanız yanlış yoldasınız demektir. Her tartışmada önemli olan karşılıklı olarak birbirinizi anlayıp çözüm için adım atmaktır, kimin haklı olduğunun bir önemi yoktur.

5. Arkadaş olarak iyi anlaşamıyorsanız,

5. Arkadaş olarak iyi anlaşamıyorsanız,

Burada partnerinizi arkadaş olarak görmekten bahsetmiyoruz, biliyorsunuz ki o friendzone oluyor. Arkadaşlarınızla birlikteyken kendiniz gibi davranır ve hiçbir şey yapmazken bile mutlu olursunuz ya, heh işte! O hissi partnerinizle birlikteyken de hissetmeniz gerekir. Anlayacağınız sevgilinizin aynı zamanda yanında kendinizi çok iyi hissettiğiniz ve birlikte her şeyi yapabileceğiniz en yakın arkadaşınız da olması gerekiyor. Yaptığınız şey ne olursa olsun doğru insanla birlikte olduğunuzda yaşam daha mutlu, daha anlamlı ve daha eğlenceli olacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sizin aşk hayatınızda durumlar nasıl? Yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
4
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Faruk Ağırman

insanlarla birlikte olamayan bne

hakan balta

Aaaa bizi tanımlamışlar.

Behlül

Son 3 seçeneğe evet diyerek 3evetle uğurluyoruz kendisini(uğurlayamadı)