Görüş Bildir
Haberler
Dogecoin Hayranları Tarafından Yaratılan Yeni Bir Kripto Para Birimi Dev Bitcoin Borsasına Girdi!

etiket Dogecoin Hayranları Tarafından Yaratılan Yeni Bir Kripto Para Birimi Dev Bitcoin Borsasına Girdi!

Dogecoin'in ardılları gelmeye devam ediyor. Bu sefer çıkan yeni memecoin ise direkt kendisiyle bağlantılı bir altcoin, bir nevi Dogecoin'in çocuğu da diyebiliriz. Çocuğu denme sebebini yeni coinin ismini görünce direkt anlayacaksınız ''BABYDOGE''. Yeni coin özellikle son günlerde oldukça popüler oldu. Popüler olmasını iki büyük etkene borçlu Elon Musk ve OKEx borsası.

Bu içerik bilgilendirme ve eğlence amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.

İçeriğin Devamı Aşağıda

OKEx borsasından yeni bir memecoin hamlesi.

OKEx borsasından yeni bir memecoin hamlesi.

Dünyanın en büyük borsalarından bir olan OKEx borsası, Geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamalarda memecoin Baby Coin’in yerel token’i BABYDOGE’u listeleyeceğini açıkladı. Bu açıklama şüphesiz ki Baby Coin yatırımcılarının birçoğunu sevindirdi.

OKEx BABYDOGE’u listeleme duyurusu borsanın CEO’su Jay Hao tarafından yapıldı. Hao, meme coin’lerin kripto para birimlerine yeni bir trend kattığını ve yeni yatırımcıları çektiğini söyledi. CEO ayrıca yatırımcıların BABYDOGE’u portföylerine eklemek için hevesli olduğunu dile getirdi.

Peki BABYDOGE nasıl oluşturuldu?

Peki BABYDOGE nasıl oluşturuldu?

BabyDoge, popüler kripto para birimi Dogecoin hayranları tarafından yaratılan yeni bir kripto para birimidir. Merkezsizdir ve BSC üzerine inşa edilmiştir. Her işlemden %10 işlem ücreti almaktadır. Bu işlem ücretinin daha sonrasında değişmesi bekleniyor.

Elon Musk'dan heyecanlandıran paylaşım.

Elon Musk'dan heyecanlandıran paylaşım.

Elon Musk geçtiğimiz günlerde BabyDoge için tweet atarak yeni coini adeta şaha kaldırdı. Daha önceleri de DOGE coin için bunu defalarca yapan ünlü isim yatırımcıların kafasını karıştırdı.

Acaba Elon Musk'ın yeni favorisi Baby Doge mu?

Baby Doge'un kuruluş amacı nedir?

Baby Doge'un kuruluş amacı nedir?

Baby Doge genel olarak Dogecoin'in yaşadığı problemleri düzeltmekle ilgileniyor. Öncülü olan Dogecoin'i örnek alarak hareket edeceğini açıklasa da asıl amacı yaşanan problemlere kesin çözümler bulmak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Analistler yeni coin için neler düşünüyor?

Analistler yeni coin için neler düşünüyor?

Kısa bir sürede büyük topluluklara ulaşan coin için analistlerin büyük bir bölümü olumlu yorumlar yapıyor. Dogecoinin son bir buçuk senede yaptığı büyük ralli senaryosunu gerçekleştirebileceğini söyleyenler bile var. Olumsuz yorumlar da yapan yok değil tabii. Özellikle memecoinlerin yapısından dolayı tehlikeli olduğunu söyleyen analistler diğer memecoinler gibi bu coine de karşılar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın