Görüş Bildir
Haberler
Doğduğun Aya Göre Hangi Şifalı Taşın Enerjisine İhtiyacın Var?

Doğduğun Aya Göre Hangi Şifalı Taşın Enerjisine İhtiyacın Var?

Ema
06.04.2021 - 16:00

Doğduğunuz ay sadece burcunuzu değil hayatınızdaki dengeyi sağlamak için ihtiyacınız olan taşı da belirliyor. Bu taşları yanınızda bulundurmak veya aksesuar olarak kullanmak şans, huzur, başarıyı getiriyor. Bakalım sana en iyi gelecek olan taş hangisi?

Testi çöz, görelim! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hangi ayda doğduğunu öğrenebilir miyiz?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Lâl Taşı!

Lâl Taşı!

Senin taşın kesinlikle lâl taşı! Kırmızı rengiyle dikkat çeken bu taş ruhundaki negatif enerjiyi alır. Mutluluk verici bir etkisi vardır. Daha iyi hissetmene yardımcı olur. Ayrıca taşıdığı mineraller sayesinde sindirim sistemini düzenlemeye yardımcı olur. Daha iyi ve derin bir uyku uyumana katkı sağlar. Vücut ağrılarına iyi gelir ve kan dolaşımını dengede tutar. Bu taş hakkında zihni berraklaştırdığı, kişiye ilham verdiği de söylenir. Gördüğün gibi faydaları saymakla bitmiyor. Sen de mutlaka bir lâl taşı edinmelisin ve yanından eksik etmemelisin.

Ametist Taşı!

Ametist Taşı!

Senin taşın kesinlikle ametist taşı! Mor rengiyle büyüleyen bu taş; hoşgörü, asalet ve huzurun sembolü. Eğer gerçek aşkı arıyorsan, bu taşı yanında bulundurmalısın. Çünkü ametistin aşk bağlarını geliştirme özelliği olduğu söylenir. Ametist öfke sorunlarıyla başa çıkmanıza yardımcı olur. Kaygıyı, stresi azaltır ve pozitif enerji yayar. Dikkat dağınıklığını önler, öz güveni artırır. Bu taşın Rihanna'nın da favorisi olduğunu ekleyelim. Gördüğün gibi faydaları saymakla bitmiyor. Sen de mutlaka bir ametist taşı edinmelisin ve pozitif etkilerini deneyimlemelisin!

Akuamarin Taşı!

Akuamarin Taşı!

Senin taşın kesinlikle akuamarin! Bu taş sana hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak çok iyi gelecek. Zihin berraklaştırıcı ve açıcı bir etkisi olduğu bilinir. Hafızanın daha güçlü hale gelmesinde etkili olduğuna inanılır. Sindirim sistemini rahatlatır. Stresi azaltır ve öz güveni artırır. Anksiyete ve depresyon sorunlarına yardımcı olur. Aksesuar olarak kullanan kişiye güç verir ve ruhu sakinleştirir. Gördüğün gibi faydaları saymakla bitmiyor! Sen de mutlaka bir akuamarin taşı edinmelisin ve yanından ayırmamalısın.

Elmas!

Elmas!

Senin taşın kesinlikle elmas. Dünyanın en sert ve işlemesi en zor taşı! Gerçek sevginin sembolüdür. Pozitif düşüncelerin yaratılmasına yardımcı olur. Elmasın,  ikna gücünü artırdığına inanılır. Zihin ve ruhu dengeler. Aşk ve sevgiyi tetikler. Bilişsel gücü artırır. Cömert olmayı ve iyilik yapmayı tetikler. Ayrıca nazarı engellemesiyle de ün salmıştır. Gördüğün gibi faydaları saymakla bitmiyor!

Zümrüt!

Zümrüt!

Senin taşın kesinlikle zümrüt! Bir çok efsaneye konu olan ve dünyanın en değerli taşlarından biri olan Zümrüt de sana yakışırdı zaten. Bu taş sadakatin sembolüdür ve sadakati artırdığına inanılır. Yaşama sevincini artırma etkisi vardır. Takan kişinin yetersizlik hissi azalır ve işlerini daha hevesle yapmaya başlar. Arkadaşlık ve aile bağlarını güçlendirir. Üstelik bu taşın sağlığa da birçok faydası vardır. Bağışıklık ve sinir sistemini güçlendirir. Kalbi ve böbrekleri kuvvetlendirir. Gördüğün gibi faydaları saymakla bitmiyor!

İnci Taşı!

İnci Taşı!

Senin taşın kesinlikle inci! İstiridyelerden veya midyelerden elde edilen bu değerli taş saflığın sembolüdür. Bu taş, yanında bulunduran kişinin öz saygısını artırır. Stres azaltıcı etkisi vardır. Baş ağrısını ve yorgunluğu da giderir. Kalp rahatsızlıklarında azaltıcı etkisi olduğuna inanılır. Sanatsal ve sezgisel yönleri ön plana çıkartır. Anne sütünü ve doğurganlığı artırır. Huzur ve azim verir. Faydaları saymakla yetmiyor. En iyisi sen de bu eşsiz faydaları deneyimlemek için edin ve pozitif etkilerini yaşamaya başla.

Yakut!

Yakut!

Senin taşın kesinlikle yakut! En değerli taşlardan biri olan yakut ilham verme özelliği ile tanınır. Negatif enerjiyi pozitife dönüştürür. Yanında bulunduran kişiyi kötülüklerden koruduğuna inanılır. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Kişinin kendisini özgürce ifade edebilmesine yardımcı olur. Gördüğün gibi faydaları saymakla bitmiyor. Sen de bu taştan edinmeye çalış ve hayat kaliteni artır!

Peridot Taşı!

Peridot Taşı!

Senin taşın kesinlikle peridot taşı! Hiperaktiveyi azaltan bu taş öfkeyi dindirir, kıskançlığı azaltır. Yanında bulunduran kişinin ilişkisi güçlenir. Cilde ve bağışıklığa da iyi geldiğine inanılır. Suçluluk duygusunu ve takıntıları azaltır, çakraları açar. Üzerinize yük olan eski dertleri hafifletir. Zihni berraklaştırır. Geçmişe değil geleceğe odaklanmanıza yardımcı olur. Gördüğün gibi faydaları saymakla bitmiyor. Sen de bu taşı edinip asla yanından ayırmamalısın.

Safir Taşı!

Safir Taşı!

Senin taşın kesinlikle safir taşı! Gökyakut veya bilgelik taşı olarak da bilinen bu taş, en değerli taşlardan biridir. Kullanımı milattan önceye uzanır. Kişiyi fiziksel, ruhsal ve duygusal olarak pozitif etkiler. Böbrek sorunlarını azaltır. Kişinin güvende hissetmesine yardımcı olur ve sezgileri artırır. Konsantrasyonu artırır ve tiroid bezinin çalışmasına yardımcı olur. Gördüğün gibi faydaları saymakla bitmiyor. Sen de bu taşı edinmelisin ve asla yanından ayırmamalısın!

Opal Taşı!

Opal Taşı!

Senin taşın kesinlikle opal! Camsı bir yapıya sahip olan opal, ilham ve yaratıcılığı tetikler. Sahne korkusunu azaltıcı etkisi vardır. Utangaçlığı azaltır. Özgürlük ve bağımsızlık taşıdır. Negatif enerjiyi ve kızgınlığı uzaklaştırır. Eklem ağrılarına iyi geldiğine inanılır. Gördüğün gibi faydaları saymakla bitmiyor. En iyisi sen de bu eşsiz faydaları deneyimlemek için edin ve pozitif etkilerini yaşamaya başla!

Sitrin Taşı!

Sitrin Taşı!

Senin taşın kesinlikle sitrin! Birçok hastalığın tedavisinde kullanılan bu taş bereket artırıcı özelliği vardır. Cömertliği artırır. Pratiklik kazandırır. Stresi, gerginliği, olumsuzluğu azaltır ve uyumu artırır. Başarıyı artırıcı etkisi olduğuna inanılır. Böbrekler ve kalp için yararlıdır. Cilde tazelik verir. Gördüğün gibi faydaları saymakla bitmiyor. Sen de bu faydaları deneyimlemek için edin ve yanından ayırma!

Firuze Taşı!

Firuze Taşı!

Senin taşın kesinlikle firuze taşı! Diğer ismi turkuaz olan bu taşın şans ve uğur getirdiğine inanılır. Nazarı yansıtır. Şans ve huzurun sembolüdür. Cildin daha taze görünmesine ve bağışıklık sisteminin güçlenmesine yardım ettiğine inanılır. Kaygıları azaltır ve pozitif duyguları tetikler. Gördüğün gibi faydaları saymakla bitmiyor. Sen de bu faydaları deneyimlemek için mutlaka firuze taşını edin ve yanından ayırmamaya çalış!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
152
89
24
21
10
6
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mistress Of Cats

Çakıl taşı olmuyo mu beleş hem

Aylin Kayhan

Safir Taşı!

tontikke

zümrüt,yüzük takıyorum yeterli