Görüş Bildir
Haberler
Doğal Taş Tercihlerine Göre Hayattan Beklentini Söylüyoruz!

etiket Doğal Taş Tercihlerine Göre Hayattan Beklentini Söylüyoruz!

08.04.2018 - 11:22

Anlamlarına bakmadan, hislerinizin size işaret ettiği taşları seçmelisiniz :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Başarı!

thumbs.gfycat.com

Verdiğin cevaplara göre senin bu hayattan en büyük beklentin çok başarılı olabilmek. Hayatını resmen buna adamışsın. Kendini bu yönde oldukça geliştirmişsin. Sana verilen her işi en iyi şekilde yapıyorsun. Sorumluluklarının her zaman farkındasın. Eğer ortada yapılacak bir iş varsa herkesin aklına gelen isim sen oluyorsun. Kariyerinde ve eğitiminde de bu kadar başarılı olmanın en büyük sırrı bu. Her zaman bulunduğun ortamın en iyisi sen oluyorsun. Yapacağın her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyorsun. Riskli durumlar ya da problemler için hep bir B planın var. Başarıya olan bu tutkun tek başına hayatta kendi ayaklarının üstünde durmak istemenden kaynaklanıyor. Herkese neler yapabileceğini göstermek istiyorsun. Senin bunu hak ettiğini bilmelerini istiyorsun. Bu başarıyı zaten ucundan yakalamışsın. Çabalarının sonucunu elbette alacaksın hiç merak etme.

Güç!

big.assets.huffingtonpost.com

Verdiğin cevaplara göre senin bu hayattan en büyük beklentin güç sahibi olabilmek. Tabii ki burada fiziksel bir güçten bahsetmiyoruz. Sen girdiğin ortamlarda güçlü bir duruşun olmasına bayılıyorsun. İnsanların senin sözünü dinlemeleri, senin gibi olabilmek istemeleri çok hoşuna giden bir şey. Bunu başarmışsın da aslında. Zaten arkadaş ortamlarında lider bir havan var. Genelde her zaman senin fikirlerin önemsenir ve dikkate alınır. Ayrıca öyle bir hitap etme yeteneğin var ki, kitleleri peşinden sürükleyebilirsin... Hatta seni tanıyan herkes 'keşke onun gibi olabilsem' diye iç geçiriyorlar seni her gördüklerinde. Hiçbir zaman gereksiz ya da boş konuşmuyorsun. Nerede nasıl davranacağını, konuşacağını çok iyi biliyorsun. Tabii sana bunlar yetmiyor. Sen çok hırslı ve başarılı bir insansın. Elinde olan gücüne daha fazla güç katmak istiyorsun. Her zaman en iyisi olabilmek için çabalıyorsun. Aslında çabalamana çok gerek yok. Bu zaten senin auranda var. Bu beklentine kavuşacağından adımız kadar eminiz :)

Sevilmek!

reactiongifs.me

Verdiğin cevaplara göre senin bu hayattan en büyük beklentin sevilmek. Sevginin her şeyi iyileştirebileceğine inanıyorsun. Her zaman etrafındakilere de sevgiyle yaklaşıyorsun. Hal böyle olunca da aşka aşık bir insan çıkıyor ortaya. Fakat bu aşk yalnızca kadın-erkek ilişkileriyle alakalı bir aşk değil. Sen yaşadığın hayata, doğaya, insanlara ve doğadaki tüm canlılara büyük bir aşkla bağlısın. Senin için maddi şeylerin bu hayatta bir anlamı yok çünkü senin aradığın tek şey sevgi. Sevginin ve aşkın olduğu her yerde sen zaten çok mutlusun. Belki sen henüz bunun farkında değilsin ama etrafındaki insanlar senin yanında kendilerini çok mutlu hissediyor. Sen de biliyorsun ki herkesin sevilmeye ihtiyacı vardır. Bu sevgiyi, aşkı onlara karşılıksız veren nadir insanlardansın. Dünyada senin gibi insanlara o kadar çok ihtiyacımız var ki…  Pek çok insan sevilmenin, sevmenin dünyanın en güzel şeylerinden biri olduğunun farkında bile değil. Artık herkes madde odaklı bakıyor hayata. Yani para pul olmuş herkesin tek beklentisi. Sen ise asla böyle biri olmadın. Umarız beklentin karşılığını bulur :)

Huzur!

img-s2.onedio.com

Verdiğin cevaplara göre senin hayattan en büyük beklentin huzur. Öyle bir durumdasın ki, aradığın huzuru bir türlü yakalayamamışsın. Güvendiğin insanlar sana huzur vermek yerine hep canını yakmışlar. Mutlu ve huzurlu olmak nedir, bunları unutuvermişsin. Şimdi tanıdığın herkese ön yargıyla bakıyorsun. Çünkü elinde olana azıcık huzurunu da yine birinin bozmasını istemiyorsun. Her adımını dikkatli ve düşünerek atıyorsun. Şunu da söyleyelim sen bunları hiç hak etmeyen birisin. Yani senin bu kadar güzel ve iyi bir kalbin varken insanların seni bu kadar üzmesine anlam veremiyoruz. Çoğu insanın hayattan beklentisi daha maddi şeyler olurken senin ki aslında çok basit bir şey. Bu saf isteğinin bir türlü gerçekleşememesi seni daha da üzüyor. Fakat biz senin aradığın huzura kavuşacağından eminiz. Bırak kim ne yaparsa yapsın, mutluluğu da huzuru da sen yarat. Kimseden seni mutlu etmesini bekleme. Minnoş kalbin için bu epey zor olsa da artık zamanı geldi. Umarız çok huzurlu ve mutlu olursun :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
906
394
186
66
32
30
26
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?