Görüş Bildir
Haberler
Dizilerimizin Meşhur Annelerinden Hangisi Senin Annen Olurdu?

Dizilerimizin Meşhur Annelerinden Hangisi Senin Annen Olurdu?

17.02.2018 - 15:47

Bakalım sen hangisinin çocuğu olurdun :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Önce annenden hiç terlik yedin mi onu söyle.

2. Annen için güzel bir çiçek seç bakalım.?

3. Annenle en son ne zaman konuştun?

4. Evin karakterinden bir parçadır. Peki sen nasıl bir evde yaşamak isterdin?

5. Annelerle ilgili söylenen bu sözlerden birini seç şimdi de.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hiç sırf annen ördü diye hiç beğenmediğin bir şeyi giydin mi?

7. Aşk hayatından bahsedelim, ilişki durumunu tanımla bize.

8. Şu anki favori dizin hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Hayriye Anne! (Yaprak Dökümü)

Hayriye Anne! (Yaprak Dökümü)

Sen kesinlikle Hayriye Anne'nin çocuğu olurdun. Kendisine yer yer epey kızsak da aslında yaptığı her şeyde ailesinin mutluluğu için uğraşıyordu. Bazen işi abartıp kızlarını zengin biriyle evlensinler de adam kim olursa olsun diye de düşünüyordu tabii. Aslında bu düşüncesinin altında da yine kendi çıkarı yoktu. Kızları iyi olsun rahat etsin istiyordu sadece. Aynı zamanda da ailenin dinamiği ona bağlıydı. Bir problem çıktığı zaman 'Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın' söylemleriyle sinirli ve otoriter kocasını yatıştırmaya çalışıyordu. Ali Rıza Bey duyup sinirlenmesin diye az mı başa çıkmaya çalıştı evin dertleriyle? Tabii çok başarılı olamadı adam sonunda felç oldu... Yine de Hayriye Anne'yi özlüyoruz, güçlü bir kadındı. Güçlü bir annenin de senin gibi güçlü ve akıllı bir çocuğu olur zaten.

Esma Sultan! (İstanbullu Gelin)

Esma Sultan! (İstanbullu Gelin)

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Esma Hanım'ın çocuğu olurdun. Esma Anne, hayatta çocuklarını yalnız başına büyütmüş, otoriter ve güçlü bir kadın. Bu yüzden çoğu zaman soğuk ve sert duruşuyla eleştiriliyor. Halbuki onun bu halde olmasının sebebi hayat. Herkese karşı güçlü görünmek zorunda hissediyor kendini. Eğer bir kere yelkenlerini indirirse ailesine bir zarar geleceğini düşünüyor çünkü. Sürekli tavırlarıyla eleştirilen Esma Anne'nin biz sonuna kadar destekçisiyiz. Çocuklarına hem anne hem baba olmanın ne kadar zor olduğunu yaşamayan bilemez. Seninle özdeşleştirdiğimiz kısım ise, senin o saf ve naif hallerin. Anneni o kadar iyi tanıyorsun ki, onun sana olan sevgisini en iyi sen anlayabiliyorsun. O her ne kadar despot görünse de sen ona hep sıcak yaklaşıyorsun. Yani annen dediysek, Esma Anne'den bahsediyoruz :)

Sultan Anne!

Sultan Anne!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle Sultan Anne'nin çocuğu olurdun. Valla racon dersen racon, yürek dersen yürek hepsi kendisinde bolca mevcut. Kimseden de korkusu yok. İşte tıpkı senin gibi. Sultan Anne çocuklarının her birini kendi gibi güçlü,zeki ve kimseye boyun eğmeyen insanlar olarak yetiştirmiş. Çocuklarına da baya düşkün. Bu düşkünlüğü biraz abartabiliyor tabii... Bunu yapmasını sebebi de hayatı çok iyi tanımasından kaynaklı. Çocuklarına bir zarar gelsin istemiyor. Onları da gözü gibi koruyor. Yeri geliyor hem anne hem baba oluyor onlara. Eee bu kadar emeğe de bir zahmet sakınsın tabii onları herkesten. Fakat bazen büyüdüklerini kabul etmesi lazım... Senin gibi gözü kara, hayata erken atılmış birini de en iyi Sultan Anne büyütürdü zaten :)

Menkıbe Anne! (Ruhsar)

Menkıbe Anne! (Ruhsar)

Verdiğin cevaplara göre senin annen Ruhsar dizisinin en tatlı annesi Menkıbe Hanım olurdu. Her ne kadar dizide oğlunun burnundan getirse de oğluna olan aşkıydı bunun sebebi. Kadın ne yapsın canım oğlum evlensin bana torunlar versin diye düşünüyordu. Torun sevmesin mi biricik Menkıbe Anne'miz? Oğlu onun hayatının merkeziydi. Onun iyiliği için yapamayacağı şey yok. Tıpkı Menkıbe Anne gibi sen de annene çok düşkünsün. Anneni mutlu etmek için her şeyi yaparsın. İşte Menkıbe Anne'nin sana çıkmasının sebebi de burada gizli. Anne oğul düşkünlüğünde yani... İnsanlar artık o kadar körleşti ki kendi anne babalarına, çocuklarına bile kıymet vermez hale geldiler. Fakat sen ve Menkıbe Anne bu sevgi yolunun yıkılmayan direkleri oldunuz :)

İffet!

İffet!

Verdiğin cevaplara göre sen kesinlikle İffet Hanım'ın çocuğu olurdun. İffet Hanım deyince kulağa bir garip geliyor değil mi? Kendisini İfo diye duymaya alışık olduğundandır muhtemelen. İfo, çabuk sinirlenen, titizlikle kafayı epey bozmuş güzel annelerimizden. Çocuklarının da şansına ikisi de birbirinden haylazlardı. İfo da ne yapsın sürekli 'soldan soldan geliyorlar bana Tahsin' demek zorunda kalıyordu. Başında ağrısı geçsin diye bağladığı tülbentle aklımızdan çıkmıyor. Aslında İfo, tam bir klasik Türk annesi. Yeri geliyor tüm evin yükünü üstleniyor yeri geliyor terlikle çocuklarını kovalıyordu. E senin için de uslu bir çocuk diyemeyiz. Malum hala haylazlıkların var. Bu durumda İfo Anne, tam senlik bir anne oluyor :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
243
193
135
69
55
37
30
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
.

Onedio, aptal olma artık. O dizilerden birini seçmek zorunda mıyım ? Hiçbiri seçeneği ekleyin işte testi tamamlayamıyoruz.

Melisa Ayvaz

😍Benim başka anneye ihtiyacım yok,benim annem zaten bir melek😍 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 😍CANIM ANNEM😍

pywin

bikac soru cevapladıktan sonra uff ben bunu niye cozuyorum ki demek peki. hayatın hangi cilvesi