Görüş Bildir
Haberler
Dizide Ölen Oyuncu – Phil Hartman

Dizide Ölen Oyuncu – Phil Hartman

Filimneral
01.05.2014 - 16:31 Son Güncelleme: 01.05.2014 - 20:26

Dizide Ölen Oyuncu – Phil Hartman

Sinema filmi çekimlerinde ya da dizi çekimleri devam ederken ölen bir çok oyuncu var. Peki ya sonra? Yeni çekilen bölümlerinde neler oluyor ya da çekimler durduruluyor mu? Senaristin bu konuda belki de en mantıklı seçimi gerçek hayatta ölen oyuncuyu dizide de öldürmek. İşte onlardan birisi ”Phil Hartman”.

24 Eylül 1948 doğumlu oyuncu grafik alanında işler yaparken, oyunculuğa yöneldi. Skeçler ve ardından 8 sezon süren komedi şovuyla tanındı. Sık sık animasyon TV dizisi Simpsonlar’da rol aldı. Ardından Houseguest, Sgt. Bilko, Jingle All the Way ile Small Soldiers filmlerinde oynadı.

Phil Hartman’ın ölümü belki de yaşamından daha da ilgi çekti. 28 Mayıs 1998 tarihinde, Hartman, Los Angeles’taki evlerinde uyurken, karısı Brynn tarafından defalarca ateş edildi ve birkaç saat sonra Brynn intihar etti.

Öldüğü dönemde WNYX kanalında haber spikeri olan Bill McNeal karakterini canlandırıyordu. Dizi o ana kadar 4 sezon çekilmişti ve 5. sezonun başında Bill McNeal karakteri kalp krizinden hayatını kaybetti.

Senarist çözümü kalp krizinde buldu…

Kaynak: http://www.filmineral.com/dizide-olen...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Phil Hartman ve eşi

Phil Hartman ve eşi
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın