Görüş Bildir
Haberler
Dışarıdan İnsanlara Yansıttığın Karakterini Belirleyen Başucu Burcunu Buluyoruz!

Dışarıdan İnsanlara Yansıttığın Karakterini Belirleyen Başucu Burcunu Buluyoruz!

Aslında çok sıcak kanlı bir Yay burcusun ama seni tanımayan insanlar uzaktan seni mesafeli ve soğuk mu sanıyor? Belki başucu burcunun etkisindendir ha?!Başucu burcu, doğum haritalarımızda, dışarıya ve topluma yansıttığımız karakterimizi etkileyen noktada yer alır. 'Ye kürküm ye' misali işleyen bu dünyada da çok önemlidir! 

Testi çöz ve başucu burcunu bul!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu testimiz çoğunlukla "imaj" üzerine olacak... Önce başkalarının senin zihnindeki imajından başlayalım! Aşağıdakilerden hangisi sana en çok güven veriyor?

2. Müzikal yeteneğin olsaydı ve kendine kariyer olarak müziği seçseydin; sence ne olurdun?

3. Sence bir lider nasıl olmalı?

4. Bir sonraki yaşamın için, heybetli olmalarıyla bilinen bu şekil hayvanlardan birini seç...

5. Bir lider olsan ilk değişimler yapacağın konu ne olurdu?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki adalet...

7. Son sorumuz ise birazcık karanlık... Sen öldükten sonra arkandan ne kalsın istersin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Başucu burcun Koç çıktı!

İnsanlar seni dışarıdan atarlı giderli, patlamaya hazır bomba gibi görüyor olabilirler! Bırak görsünler; bu senin aynı zamanda çok da güçlü bir karizma ve liderlik potansiyeli sahibi olduğunu gösteriyor! 

Yine de bazen bu Koç burcu etkisini kırmak için biraz minnoş davransan fena olmaz!

Başucu burcun Boğa çıktı!

Çok şanslısın! Zira Venüs'ün Boğa'sının en güzel etkilerinden birini almışsın. İnsanlar seni güvenilir, sakin ve çok becerikli olarak görüyor. Aynı zamanda insanlarda saygı da uyandırıyorsun. 

Fakat yine de bazen biraz daha aktif görünmek adına hareket etsen fena olmaz; dışarıdan biraz fazla mesafeli ve burnu havada görünebilirsin yoksa!

Başucu burcun İkizler çıktı!

İnsanlar sana her dertlerini anlatıp tavsiye mi istiyorlar; alakalı alakasız her konuda sana koşup, dırdır konuşup kafanı mı şişiriyorlar? İkizler etkisindendir!

Başucuna yerleşmiş İkizler burcu sayesinde herkesin kolayca iletişim kurabileceği biri gibi görünüyorsun. İnsanlar seni samimi görüyorlar ve çabuk açılabiliyorlar. Fakat bazen samimiyetin dozu kaçabilir ve etrafındaki insanların niyetlerini sorgulamaya başlayabilirsin. Bu yüzden biraz mesafeli olmakta fayda var!

Başucu burcun Yengeç çıktı!

Göründüğünden çok daha sertsin! Ama başucuna yerleşmiş Yengeç'ten dolayı insanlar seni biraz kolay lokma olarak görüyor olabilirler. Yumuşak başlı insanların acımasızca ezildiği bu dünyada, Yengeç burcu etkisi her ne kadar kötü görünse de; aslında şefkatli ve gizemli bir görüntü de verir. 

Biraz daha sert durmakta ve dostlara güven, düşmana korku saçmakta fayda var!

Başucu burcun Aslan çıktı!

İnsanları hem şeytan tüylü gibi çekiyorsun, hem de inceden gıcık ediyorsun! Gıcık ediyorsun çünkü Aslan etkisiyle saçtığın o liderlik ışığına, karizmana katlanamıyorlar! 

Küstah ve sevimli bir havan var; insanlar seni olduğundan daha sert olarak görebilirler ve duygusal açıdan zayıf olduğunu düşünebilirler. Daha açık yürekli davranman faydalı olabilir.

Başucu burcun Başak çıktı!

İnsanlar sana sürekli iş yüklüyor, sürekli yardım dilenmek için sana koşuyor, üstüne sorumluluklar yığıyor ve seni hemşire/anne yerine mi koyuyorlar? Başak etkisindendir! Başucuna Başak burcu yerleşmiş ve sana tüm insanlığı kurtarabilecek bir mesihmişsin gibi görünme etkisi vermiş!

Bu yüzden kendini ezdirmemek ve seni sömürmek isteyen insanlardan uzak durmak için biraz daha mesafeli davranmalısın!

Başucu burcun Terazi çıktı!

Muhteşem! Son derece şanslısın! Güzelliğiyle meşhur Terazi senin başucuna yerleşerek, sana güzel, zeki, kibar bir etki vermiş. Bu etki sana kariyer konusunda da, özel hayatta da çokça yardımcı olur! 

Ama bazen güler yüzünü ve iyi niyetli hallerini 'zayıflık' sananlar olabilir; canını sıkabilirler! O yüzden bazen dişini göstermeyi sakın ihmal etme!

Başucu burcun Akrep çıktı!

İçin yumuşacık çikolata kaplı olsa bile, başucuna yerleşen Akrep burcu sana buz kaplama etkisi vermiş! İnsanları bazen korkutuyor, bazen de garip bir şekilde çekiyorsun. Seni arzulasalar da yanına yanaşamıyorlar.

Bu etki negatif gibi görünse de; Akrep etkisi senin gerçek bir lider gibi görünmeni de sağlıyor. Duygularını en derine gömüp, gücünü her daim gösterebiliyorsun.

Başucu burcun Yay çıktı!

Sen girdiğin her ortamın adeta neşesi haline geliveriyorsun! Şirinsin, tatlısın, minnoşsun... Tabi ki dışarıdan! 

Seni henüz tanımayan insanlara verdiğin Yay burcu etkisi sayesinde insanlar seni işte böyle bir parti çocuğu sanıyorlar. Bazen duygularının olmadığını dahi düşünebilirler. Bir Yay kadar neşeli ve umursamaz değilsen; hassas ruhunu göstermelisin!

Başucu burcun Oğlak çıktı!

Senin bulunduğun ortamda insanların her daim, her konuda güvenebilecekleri ve sözünü dinleyecekleri biri varsa o da sensin! Oğlak etkisi seni gerçek bir lider gibi gösteriyor... Ama dışarıdan!

Eğer gerçekten de Oğlak değilsen; Oğlaklara yüklenen sorumlulukları taşımanın kolay olmadığını bilmeli ve her şeye 'evet' dememelisin! Taşıyamayacağın yüklerin altına girmemelisin!

Başucu burcun Kova çıktı!

Sıra dışı bir enerjin var; girdiğin ortamda herkesten kolayca ayrılabiliyorsun. Bu sana son derece karizmatik bir etki verirken; bazen de yalnız kalmana sebep oluyor olabilir. 

Kova burcu olmak kolay iş değildir; sadece görüntü etkisini taşımak da öyle! İnsanlara daha 'normal' davranmalı ve tanışmalarda dostluklar için daha çok emek sarf etmelisin!

Başucu burcun Balık çıktı!

Masalsı bir görüntün, kocaman gözlerin olduğuna eminiz! Zira başucuna yerleşen Balık burcu etkisi seni gerçek bir minnoş olarak gösteriyor. Bu da insanların seni biraz fazla yumuşak, hatta aşırı kırılgan bulmalarına sebep olabilir.

Bu yüzden gücünü göstermek adına daha çok diş göstermelisin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
680
658
202
141
71
61
46
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
PaZZ

Hayvanlı soruda "ASİL KURT" u secmeyen bizden degildir..

Ilgın Gezginci

Başucu burcun Teeaİ çıktı! Aferim Onedio... Benim burcum da zaten Terazi

kürşat yiğit

zaten teraziyim 😂