Görüş Bildir
Haberler
Direksiyon Tutuş Şekline Göre Karakter Analizi Yapıyoruz!

Direksiyon Tutuş Şekline Göre Karakter Analizi Yapıyoruz!

miray soysal
31.08.2022 - 15:40

Her yiğidin bir yoğurt yiyişi ve direksiyon tutuş şekli vardır. Bu da karakterlerimiz hakkında belirgin ipuçları verir.

Merak ettin mi?

O zaman, Haydi seni teste alalımm!👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle cinsiyetini öğrenelim!

2. Yaşını da öğrenelim!

3. Son olarak, direksiyon tutuş şeklini seçmeni istiyoruz!

Kendinden emin ve minimalist!

Her zaman ne istediğini bilirsin. Hedefine ulaşmak için çıktığın yolda düşmekten korkmayıp adımlarını cesur atarsın. Yenilgiler karşısında sağlam durabilen bir yapıya sahipsin. Her ne olursa olsun başkalarının düşünceleri yüzünden hayallerinden vazgeçmez ya da hedeflerinden şaşmazsın. Her zaman, daha rahat davranabildiğin ortamlardan keyif alırsın. Sana göre fazla kalabalığa gerek yoktur. Sakinlik ve huzurdan yanasın. Samimi dostlarınla planlar yapar, gezip tozarsın. Yanında birkaç dostun olsa yeter. Kendinden emin ve rahat duruşun, direksiyonu tutuş şeklinde belirgin bir biçimde öne çıkıyor. Yolcuk esnasında da kendine güveniyorsun!

Barışçıl!

Birleştiricisin. Problemleri çözme ve insanları bir araya getirme konusunda oldukça başarılısın. Çünkü hoşgörülü olman mevcut sorunlarda arabulucu olmalarını sağlıyor. Kimseye ayrımcılık yapılmasını istemezsin bu yüzden haksızlıklar karşısında tahammülün yoktur. Eşitlik duygusuna önem verirsin. Her duruma uyum sağlayabilirsin. Hayatının her alanında huzur anlayışındasın. Huzurunu kaçıracak ya da sana gerginlik yaşatacak ilişkilerden uzak durmaya çalışırsın,  daima sakinlik istersin.

Patron!

Oldukça çalışkansın ve zorluklar karşısında yılmayan karakterine her zaman aklına koyduğun şeye ulaşırsın. Titizsin, özensiz hiçbir şeye tahammül edemezsin.  Çalışkanlığın, disiplinli tutumların ve ince ayrıntılara verdiğin önem işlerini kusursuz yapmanı sağlar. Kriz ve sorun çözmeye her zaman hazırsın. Her konuya çözüm odaklı bakarsın. Sezgilerin çok kuvvetli olduğu için kimse seni kolay kolay kandıramaz! Aile içinde ve arkadaş ortamında da güvenilen bir kişiliksin. Bu özelliğinden dolayı diğer insanların seni örnek almaya çalıştığını söyleyebiliriz.

Mükemmeliyetçi!

Yapılması gereken işlerin baştan savma yapılmasından hiç hoşlanmıyorsun, düzgünce yerine getirmek için elinden gelenin en iyisini yapıp, tüm işlerine gerekli özeni gösteriyorsun. Bu özelliğin direksiyonu tutuş şekline de yansımış olmalı ki direksiyonu araca en düzgün hakim olacak şekilde güvenle tutuyorsun.  Her zaman en iyiyi başarmak için çaba gösteriyorsun ve  başarılı olmak için gösterdiğin bu çabadan zevk alıyorsun. Planlı ve programlısın bu özelliğinden dolayı çevrendekiler tarafından saygı duyulan bir yapıya sahipsin!

Sakin ve havalı!

Sabır taşı gibisin çünkü ne kadar stres altında da olsan, son derece sakin kalmayı başarabiliyorsun. Bunu yapmak oldukça zordur, herkes yapamaz bu yüzden sana saygı duyuyoruz. Gözlemci bir yapın olduğundan çoğu insanın fazla üzerinde durmadığı detayları yakalıyorsun. Bu da sana olayları ve problemleri analiz ederek çözme yeteneği sağlıyor. Diğer insanlar kendileri için güç olan durumlarda sana danışıyor çünkü en başarılı bir şekilde işin içinden çıkabiliyorsun. İstediğini elde etmek gibi bir huyun var. Bir şeyi istiyorsan olana kadar pes etmeden uğraşıyorsun. Biz de en çok senin bu özelliğini sevdik!

Maceraperest!

Özgürlüğüne birazcık bile gölge düşürülmesine tahammülün yok çünkü fazlasıyla özgür ruhlusun! Risk alanın kazandığına inanıyorsun bu yüzden risk almak senin gözünü korkutmuyor, kafana koyduğun her şeyi başarman için sana olanak sağlıyor. Her gün bir başka heyecana atılmak istiyorsun. Çünkü kafanda monoton bir hayat yaşama fikrinin korkulu rüyadan farkı yok. Maceraya ilgin olduğu için ekstrem sporlar sana çok çekici geliyor. Çevrende enerjik olan ve diğerlerini farklı şeyler yapmaya zorlayan kişi bu yüzden çoğu zaman sen oluyorsun. Heyecanlanmayı sevdiğin için trafikte hız yapma eğilimi gösterdiğini de söyleyebiliriz. Kontrollü olmakta her zaman fayda var. Aman dikkat!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir!👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
6
6
2
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın