Görüş Bildir
Haberler
Dini Konulardaki Paylaşımları ve Açıklamalarıyla Dikkatleri Üzerine Çeken 12 Ünlü İsim

etiket Dini Konulardaki Paylaşımları ve Açıklamalarıyla Dikkatleri Üzerine Çeken 12 Ünlü İsim

Kimi ünlü dini inancını veya bu konudaki düşüncelerini konuşmaktan kaçınıyor olsa da pek çok ünlü hem konuşmaktan hem de sosyal medyadan paylaşım yapmaktan kaçınmıyor.

İşte son yıllarda dini konulardaki açıklamaları ve paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken ünlü isimler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Ivana Sert

1. Ivana Sert

Henüz Müslüman olmadığını, bir günde veya bir anda Müslüman olunmayacağını, zamanla bunun olacağını açıklayan Ivana Sert, Kur'an okuduğunu ve namaz kılmaya başladığını açıkladı.

2. Erhan Çelik

2. Erhan Çelik

Ünlü haberci cuma namazlarını kaçırmayan isimlerin başında geliyor. Hatta Erhan Çelik, oğluyla beraber abdest aldığı fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşmış birçok kişinin eleştirisini bile almıştı.

3. Mehmet Öz

3. Mehmet Öz

Dünyanın tanıdığı ünlü Cerrah Mehmet Öz, babasının, kendisinin Müslüman olmasında çok büyük etkisi olduğunu dile getirdi. Mehmet Öz'ün babası, cuma namazlarını kaçırmayan, geleneklerine bağlı biri olması, kendisinin Müslüman olarak yetişmesine sebep olduğunu bir röportajında belirtmişti.

4. Julia Roberts

4. Julia Roberts

Ünlü oyuncu dini konularda basında en fazla yer alan isimlerin başında yer alıyor. En son geçtiğimiz yıllarda Hristiyanlıktan Hinduizm'e geçiş yaptığını açıklamıştı.

5. Tuğçe Kazaz

5. Tuğçe Kazaz

Eski manken Tuğçe Kazaz, 2005 yılında Hristiyan olup, Yunan Yorgo Seitaridis ile kilisede evlenmişti. 'Namazla boyun ağrılarımdan kurtuldum.' sözleri ile 2014 yılında dikkatleri üzerine çekmişti. Ayrıca Kazaz, geçmişte Budizm ve Hristiyanlık sonrası tekrar İslam dinine geri dönmüştü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tolgahan Sayışman

6. Tolgahan Sayışman

Tolgahan Sayışman, 2012 yılında katıldığı bir programda 'Namaz kılıyor musun?' sorusuna 'Evet kılıyorum.' cevabını vermişti. O dönemden sonra ise Umre'ye giden Tolgahan Sayışman, bu konuları çok fazla konuşmasa da dini inançlarını elinden geldiği kadar yerine getiriyor.

7. Seren Serengil

7. Seren Serengil

Bir dönem özel hayatında zor günler yaşayan ve namaz kılmaya başlayan Seren Serengil, namaz kıldığında her işinin yolunda gittiğini açıkladı. Kısa bir süreliğine namaz kılmaya ara veren Seren Serengil daha sonra tekrar başlayacağını açıkladı.

8. Gökhan Özoğuz

8. Gökhan Özoğuz

Sosyal medyada abdest alırken çekilen fotoğraflarının paylaşılmasıyla namaz kıldığı anlaşılan şarkıcı, bu haberlerden sonra konunun hassas olduğunu ve bu konuda rant sağladığının düşünülmemesi için yorum yapmadığını açıklamıştı.

9. Vahe Kılıçarslan

9. Vahe Kılıçarslan

Bir dönem sessiz manken olarak tanınan ve dekorasyon programlarının aranan sunucuları arasına giren Vahe Kılıçarslan, Ermeni kökenlidir. Eşinin soyadını kullanan Vahe, Ermeni olduğunu hiçbir zaman saklamayan isimlerden birisidir.

10. Madonna

10. Madonna

Dünyaca ünlü yıldız din tercihi konusunda sürekli gündeme geliyor. En son Katolik Kilisesi tarafından aforoz edildiği açıklanan şarkıcının Musevilik dinini tercih ettiği haberleri basında yer almıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Almeda Abazi

11. Almeda Abazi

Survivor yarışması ile hayran kitlesi artan oyuncu, aslen Müslüman olduğunu ancak Arnavutlukta yaşadığı dönemde dinine bağlı olmadığını açıkladı. Türkiye'ye geldiğinde Müslümanlığa daha çok bağlandığını ve şükretmek için namaza başladığını açıklamıştı.

12. Brad Pitt

12. Brad Pitt

2015 yılında verdiği bir röportajda Brad Pitt, çok dindar bir ailede yetiştiğini ama bunun sonucunda ateist olduğunu açıkladı. Pitt, çocukluk çağlarında çok sıkı bir dini terbiye alarak büyüdüğünü anlatırken, hayatında birçok şeyi dini inançlar dışında tuttuğunu vurguladı.

Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
783
374
158
97
93
71
49
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın