Görüş Bildir
Haberler
Dilan Gerede ve Sevgilisinden Cesur Poz! Sevgilisinin Çıplak Halini Paylaştı

Dilan Gerede ve Sevgilisinden Cesur Poz! Sevgilisinin Çıplak Halini Paylaştı

dila bahar
27.10.2021 - 12:36

Bennu Gerede’nin oğulu olan Dilan Gerede Erkaya, sosyal medya hesabından paylaştığı sevgilisi ile olan pozu çok konuşuluyor. Sosyetik fotoğrafçının oğlu, sevgilisi Laura Shakimova’nın çıplak resmini paylaştı. Peki Dilan Gerede Erkaya kimdir? İşte haberin detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son dönemlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımları ile adından söz ettiren Dilan Gerede Erkaya bu seferde sevgilisinin çıplak resmini paylaşarak gündeme geldi.

Bennu Gerede’nin oğullarından olan Dilan Gerede Erkaya Instagram hesabında yaptığı paylaşım ile gündemde. Dilan Gerede, sevgilisi Laura Shakimova’nın çıplak olduğu ve sarıldıkları bir fotoğrafı paylaştı. Paylaşımın ardından çift sosyal medyada en çok merak edilenler arasına girdi. Dilan Gerede daha öncesinde kendi çıplak fotoğrafını da sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Dilan Gerede Erkaya Kimdir?

Dilan Gerede Erkaya Kimdir?

Dilan Gerede Erkaya, 2000 yılında New York'ta dünyaya geldi. Bennu Gerede ve Koray Erkaya çiftinin ikiz çocuklarından birisi olan Dilan Gerede Erkaya, hem babasının hem de annesinin soyismini kullanmaktadır. Babası fotoğrafçı Koray Erkaya'dır. 2001 doğumlu Miro Gerede Erkaya adında bir erkek kardeşi vardır. Anne ve babası 2006 yılında ayrıldı. Uzun süre yurt dışında yaşayan Dilan Gerede Erkaya, bir süredir Türkiye'de bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın