Görüş Bildir
Haberler
Dijitalde Bile Araç Kullanmayı Sevenlere: Yolların Keyfini Sürebileceğiniz 14 Oyun

Dijitalde Bile Araç Kullanmayı Sevenlere: Yolların Keyfini Sürebileceğiniz 14 Oyun

Mia Zona
18.01.2021 - 13:26

Hem araç kullanmayı hem de oyun oynamayı sevenler burada toplanıyor. Hazırsanız eğlenceli vakit geçirmeniz için birbirinden iyi grafiklere sahip oyun önerilerine göz atma zamanı geldi! 🎮

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. DIRT 5

1. DIRT 5

Off-road yarış oyunlarından hoşlanıyorsanız, DIRT 5'e bakmanızı öneririz! Oyunda kariyer, dört oyunculu bölünmüş ekran ve çevrimiçi modlar gibi birçok seçenek bulunuyor.

2. Cyberpunk 2077

2. Cyberpunk 2077

Henüz piyasaya sürülmeden bile oldukça ses getiren Cyberpunk 2077, gelecek yıllar ile yaşanılan bambaşka bir dünyayı deneyimlemenizi sağlıyor. Oyunda yalnızca tehlikeli görevleri bitirmeye çalışmazsınız, aynı zamanda son teknoloji araçlarla da adrenalin dolu bir macera yaşabilirsiniz.

3. Euro Truck Simulator 2

3. Euro Truck Simulator 2

Tır şoförü olmak nasıl bir duygu merak ediyor musunuz? ETS 2 sayesinde uzun yol deneyimini rahat koltuğunuzda oturarak yaşayabilirsiniz. Oyunda Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ülkeleri de yer alıyor!

4. Forza Horizon 4

4. Forza Horizon 4

Yüzlerce aracın bulunduğu oyunda seçeceğiniz arabayı modifiye edebilirsiniz. Tam anlamıyla bir sürücü olabilmek için rakiplerinizi geçin ve yarışları kazanın!

5. Assetto Corsa

5. Assetto Corsa

Pistte geçen yarış oyunu arayanlar için Assetto Corsa ideal bir seçim. Oyunda seçtiğiniz aracın koltuğuna kadar her şeyini kişiselleştirebiliyorsunuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Grand Theft Auto 5

6. Grand Theft Auto 5

Üç farklı karakteri yönlendirdiğiniz GTA 5'te aynı zamanda bu üç farklı karakterin hayatlarına uygun araçlara da sahip olursunuz. Varlıklı Michael, gettodan Franklin ve hayata meydan okuyan Trevor ile müthiş bir maceraya hazır olun!

7. Project CARS 2

7. Project CARS 2

Efsanevi markaların arabalarının da bulunduğu oyunda IndyCar, oval pist yarışı ve rallikros motor sporları da bulunuyor. Ayrıca yarışın yapılacağı zemin isteğe göre buz, toprak veya çamur olarak da ayarlanabiliyor.

8. City Car Driving

8. City Car Driving

Günlük hayattaki trafik size yetmediyse City Car Driving tam size göre! Gerçek koşullara benzer şekilde şehir trafiğinde araba kullanma imkanı veren oyun sayesinde deneyim kazanabilirsiniz.

9. SnowRunner

9. SnowRunner

Arazi simülasyonları arasında en gelişmişlerden biri olan SnowRunner, Ford, Chevrolet ve Freightliner gibi markaların 40 aracını kullanmanıza imkan veriyor. Görevleri tamamlarken çamur, su akıntıları, kar ve donmuş göllerden geçmeniz gerekiyor.

10. MudRunner

10. MudRunner

Sibirya'da off-road deneyimi kazanmak ister misiniz? MudRunner oyunu oldukça gerçekçi grafiklere ve önüne geçilmesi gereken zorlu koşullarına sahip. Oyunu ister tek başınıza isterseniz de 4 kişiye kadar çok oyunculu oynayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

11. Bus Simulator

11. Bus Simulator

Otobüs şoförü olarak yolcularınızı gideceği yere güvenli bir şekilde ulaştırma zamanı! Bus Simulator ile şehirde veya köşe kasabalarındaki yolcuları toplarsınız ve gidecekleri yere zamanında yetiştirmeye çalışırsınız. Bunu yaparken gerçek zamanlı çok oyunculu modu açarak arkadaşlarınızla birlikte oynayabilirsiniz.

12. Gran Turismo

12. Gran Turismo

Dünyanın en beğenilen ve hızlı 140 aracı ile 19 farklı pist ve bölge yarışmak ister misiniz? Gran Turismo'nun gerçekçi grafikleri sayesinde yarıştan alacağınız zevk katlanarak artacak!

13. MotoGP 19

13. MotoGP 19

Motor sevdalıları için de oyun önerimiz var! MotoGP 19'da MotoGP'nin 2019 şampiyonasında yer alan sürücüler ile birlikte yarışabilirsiniz.

14. GRID

14. GRID

Yarışlar için ister klasik isterseniz de modern yarış arabalarını tercih edebileceğiniz GRID, oturduğu yerden adrenalin dolu anlar yaşamak isteyen oyuncular için doğru tercih!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
9
4
3
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gamze

omni bus simulator, american truck simulator, assetto corsa gibi oyunları yazmamış gitmiş cyberpunk yazmış.

Sinan

Direksiyon setiniz yoksa boşa indirmeyin. Sürüş keyfini klavyeden veya joystickten asla alamazsınız.

Cihan EKİZOĞLU

4. Forza Horizon 4: Araç sayısı 450 değil, 800 kadar. Listemde 1. sıradadır ama kitlesi geniş olduğu için bazı fazladan, gereksiz özellikleri var. 5. Asetto... Devamını Gör